Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 2460
Ple - Aprovació inicial de la proposta de modificacions, competència del Ple de la Corporació, al pressupost del Consell Insular de Menorca per a l’exercici 2019 (Exp. 0426-2019-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple del Consell Insular en sessió de caràcter ordinari de 18 de març de 2019, adoptà, entre d’altres l’acord d’aprovació provisional de les següents modificacions pressupostàries:

Primer. Aprovar provisionalment l'addició, conformement la memòria corresponent, a l'annex previst a la base d'execució 22a del vigent pressupost, a càrrec dels programes pressupostaris 91200 Òrgans de Govern, 43900 Comerç i Indústria, 92201 Servei de Cooperació i Assistència als Municipis, 23100 AGA del departament de Benestar Social i Família dels ajuts nominatius que consten en l’expedient.

Segon. Autoritzar el canvi de finalitat de la subvenció nominativa prevista inicialment en el vigent pressupost insular, a favor de l’Associació Leader Menorca, a fi de finançar l’adquisició d’una cúpula portàtil, amb tot l’equipament necessari, per a la projecció de vídeos en 360º, per un import màxim de 30.000,00 €

Tercer. Esmenar l’error a la plantilla del Consell Insular de Menorca incloent una plaça d’auxiliar d’infermeria al programa 23133 de Residència, Centre de dia i altres serveis assistencials per a Gent Grani una plaça d’educador social al programa 23135 de Residència i Centre de dia per a persones amb discapacitat.

Quart. Esmenar l’error a la plaça de viceinterventor modificant el nivell d’accés 28 pel nivell 26.

Cinquè. Esmenar l’error dels llocs d’auxiliar d’arxiu i d’auxiliar de biblioteca que apareixen amb plaça d’administratiu que han de ser amb plaça de tècnic auxiliar d’arxiu i tècnic auxiliar de biblioteca.

Aquest expedient, amb tota la documentació que l’integra, romandrà de públic manifest en la Intervenció d’aquesta corporació (Plaça de la Biosfera, 5 de Maó, de dilluns a divendres, de 8:30 a 14:00 hores), durant el termini de quinze dies hàbils següents al de la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a fi que, durant l’esmentat termini, les persones interessades puguin examinar-lo i presentar les reclamacions que considerin escaients, en el Registre General d’aquest Consell, amb el benentès que, si no se’n presentés cap, es considerarà definitivament aprovat i es publicarà en el BOIB en els termes que estableix la legislació vigent.

 

Maó, 20 de març de 2019

La secretària interina

Rosa Salord Olèo