Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 2455
Extracte de la convocatòria de beques de formació pràctica per a estudiants universitaris 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada dia 15 de març de 2019, la convocatòria de beques de formació pràctica per a estudiants universitaris es fa públic el present extracte de la convocatòria:

"EXTRACTE DE LA CONVOCATÒRIA DE BEQUES DE FORMACIÓ PRÀCTICA PER A ESTUDIANTS UNIVERSITARIS 2019

Codi de la Convocatòria: 444773

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de Novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.go.es/bdnstrans/index):

Primer.- Beneficiaris.

Podran sol·licitar aquestes ajudes:

- Hi poden participar els estudiants de Grau, Màster Universitari o títol propi de la UIB (que tenguin com a mínim 160 hores) i que hagin superat almenys un 50 per cent dels crèdits dels estudis. En el cas dels Màsters universitaris o títols propis de la UIB que tinguin una durada d'un curs acadèmic, les condicions de participació seran les que s'estipulin al pla d'estudis.

- Tenir un número de la Seguretat Social.

- Els titulats no poden gaudir d'aquest tipus de pràctiques.

Per als estudiants que no siguin de la UIB s'establiran en primer lloc els corresponents convenis amb les universitats corresponents tot i que els requisits seran els mateixos i les quanties a pagar també.

Els peticionaris han d’estar al corrent de les seves obligacions fiscals amb aquest Ajuntament, i no ser deutors al mateix per qualsevol altre concepte no tributari. De no ser així, tendran 10 dies hàbils per a resoldre la deficiència detectada.

El simple fet de presentar la sol·licitud de les beques de formació pràctica, suposa acceptar aquestes bases i en cas de falsedat o omissió total o parcial de la documentació presentada s’incorrerà en responsabilitat.

-Els alumnes de la UIB han d’estar inscrits al DOIP o s’hi han d’inscriure per optar a la beca.

Segon.- Objecte.

L’objecte d’aquesta convocatòria és regular les ajudes que concedirà l’Ajuntament d’Andratx a estudiants universitaris per afavorir la seva formació i pràctica professional.

  1. L’objectiu prioritari d’aquestes ajudes és completar la formació acadèmica, adquirir experiència i donar suport professional a l'alumne. Per tant, no hi ha vinculació laboral entre l'Ajuntament i l'alumne.

  2. Les pràctiques extracurriculars d’alumnes de Grau, Màsters Universitaris i títols propis de la UIB queden regulades per la següent normativa:

    1. Real Decreto 592/2014, d’11 de juliol de 2014 publicat al Butlletí Oficial del Estat número 184 de 30 de juliol de 2014.

    2. Acord normatiu del dia 19 de setembre de 2014 de la UIB publicat al FOU número 405 de 17 d’octubre de 2014.

  3. Les pràctiques extracurriculars en empreses/entitats suposen l’acolliment a l'Ajuntament d'Andratx d’un/a estudiant universitari/ària, durant un màxim de 650 hores per curs acadèmic, per completar pel que fa a la pràctica la formació acadèmica de l’estudiant.

  4. L’objectiu de les pràctiques és la formació de l’estudiant universitari/ària, per tant, no hi ha vinculació laboral entre l’empresa/entitat i l’estudiant.

 

Tercer- Bases Reguladores.

Ordenança General de Subvencions de l’Ajuntament d’Andratx

http://www.caib.es/eboibfront/es/2017/10643?&p_numero=10643

Quart.- Quantia.

La beca -que ha de ser abonada per l'Ajuntament- depèn del nombre d'hores de pràctiques que l'estudiant/a faci al dia. A la retribució esmentada a continuació se li ha d'aplicar un 2 per cent de retenció d’IRPF, que s’ha de restar a les quantitats brutes, que seran mensuals:

  • 90 euros bruts, si l’estudiant/a realitza una hora diària.
  • 180 euros bruts, si l’estudiant/a realitza dues hores diàries.
  • 270 euros bruts, si l’estudiant/a realitza tres hores diàries.
  • 360 euros bruts, si l'estudiant/a realitza quatre hores diàries.
  • 450 euros bruts, si l'estudiant/a realitza cinc hores diàries.
  • 540 euros bruts, si l'estudiant/a realitza sis hores diàries (només durant els períodes no lectius).
  • 630 euros bruts, si l'estudiant/a realitza set hores diàries (només durant els períodes no lectius).

L'Ajuntament abonarà a la Seguretat Social la quota empresarial de cotització corresponent al becari, establerta segons el RD 1493/2011, de 24 d’octubre.

Càrrec de l'aplicació pressupostària 326.48101 Beques formació Pràctica, amb la quantitat de vint mil euros (20.000,00.- €).

Quint.- Termini de presentació de sol·licituds

Les sol·licituds hauran de presentar-se al SAC de l'Ajuntament d'Andratx en horari de 8'30 a 13'30h de dilluns a divendres. Així mateix també es podran presentar en els llocs establerts en l’art. 18, de la Llei 39/2015 de 1 d'octubre 2015, Procediment Administratiu Comú. El termini serà de 15 dies a partir de la publicació de l'extracte de les mateixes al BOIB."

La qual cosa es fa públic pel seu general coneixement.

 

Andratx, 19 de març de 2019

La Batlessa Katia Rouarch