Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE COSTITX

Núm. 2292
Modificació definitiva art. 4 de l'Ordenança Fiscal reguladora de la taxa per a la prestació de serveis d'instal·lació de bústies per a les propietats situades en sòl rústic

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Transcorregut el Termini d’exposició pública sense que s’hagin interposat reclamacions contra l’acord provisional de modificación de l’art. 4 (publicat al BOIB núm. 14 de 31/01/2019) de l’Ordenança Fiscal reguladora de la taxa per a la prestació de serveis d’instal·lació de bústies per a les propietats situades en sòl rústic, que a continuació es transcriurà, i d’acord amb el disposat a l’article 17.4 de la llei 39/88, de 28 de desembre, reguladora de les Hisendes Locals, s’enten elevat a definitiu l’esmentat acord publicant-se el seu text íntegre.

El text definitiu de l’art. Núm. 4 de l’Ordenança Fiscal reguladora de la taxa per a la prestació de serveis d’instal·lació de bústies per a les propietats situades en sòl rústic en el terme municipal de Costitx és:

“Article 4t. Quota

La quota serà de 45 euros i es farà efectiva en un sol pagament en el moment de la sol·licitud del servei.

La quota anual de manteniment del servei serà de 6 euros, i es farà efectiva per domiciliació bancària, dins el primer trimestre de l’any en curs. En cas que dins aquest període no es faci efectiu, s’entendrà que el subjecte passiu desisteix de tenir la bústia a Camí de Joaní, Camí de Jornets, Camí de Son Jaumet i a la Costa de Ca na Prima.”

El que es fa públic per a general coneixement.

 

Costitx a 14 de març de 2019

El batle Antoni Salas Roca