Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 2262
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 11 de març de 2019 per la qual s’aprova la correcció d’errors de la Resolució del director general del Servei de Salut de 25 de febrer de 2019, per la qual s’aprova la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses en el concurs oposició per cobrir les places vacants de la categoria d’auxiliar administratiu de la funció administrativa, convocat mitjançant Resolució del director general de 17 d’abril de 2018 (BOIB núm.49/2018, de 21 d’abril)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El dia 28 de febrer de 2019 es va publicar al BOIB núm. 26 la Resolució del director general del Servei de Salut, de 25 de febrer, per la qual s’aprova la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses en el concurs oposició per cobrir les places vacants de la categoria d’auxiliar administratiu de la funció administrativa.

2.  S'han advertit errors a la llista publicada en l’annex de la resolució.   

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que “les Administracions públiques podran, així mateix, rectificar a qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Rectificar els errors observats en la Resolució en qüestió que es concreten en el següent:

a) S’ha d’excloure de la llista definitiva de persones admeses en el torn lliure al Sr. Miquel Lluis Colom Noguera.

b) S’ha d’incloure a la llista definitiva de persones admeses en el torn lliure d’incapacitat al Sr. Miquel Lluis Colom Noguera.

2.- Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució –que esgota la via administrativa – pot interposar-se un recurs de reposició davant l’òrgan que ho dicta, en el termini d’un mes a comptar des de l’endemà a la data de publicació en el BOIB, d’acord als articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en relació amb l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. També pot interposar-se directament un recurs contenciós-administratiu davant la jurisdicció contenciosa-administrativa en el termini de dos mesos a comptar des de l’endemà a la data de la publicació en el BOIB, d’acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1988, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa-administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

Palma, 11 de març de 2019

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears Julio Miguel Fuster Culebras Per delegació de la consellera de Salut (BOIB 10/2016)