Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 2205
Resolució del director gerent de l’Escola Balear d’Administració Pública de 6 de març de 2019 per la qual se cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu PO 30/2019 interposat contra la resolució per la qual es desestimen els recursos interposats contra la llista definitiva de persones admeses i excloses de les proves selectives per accedir al cos facultatiu tècnic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, escala d’enginyeria tècnica, especialitat tècnic industrial

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. S’ha interposat un recurs contenciós administratiu contra la Resolució de 15 de novembre de 2018 per la qual es resolen els recursos potestatius de reposició interposats contra la Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions de 10 d’octubre de 2018 per la qual s’aproven les llistes definitives de persones admeses i excloses, amb indicació de les causes d’exclusió, de les proves selectives convocades per a l’ingrés a diverses escales i especialitats del cos facultatiu tècnic de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Mitjançant un ofici del lletrat de l’Administració de Justícia de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears s’ha ordenat la tramesa de l’expedient impugnat i la citació de les persones interessades perquè puguin personar-se com a demandades davant l’òrgan judicial.

Fonaments de dret

Els articles 48 a 50 de la Llei reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa en relació amb l’article 40 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Trametre una còpia de l’expedient administratiu referit a l’acte impugnat a la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

2. Notificar aquesta resolució a les persones interessades, que es poden veure afectades per la sentència que es dicti en el recurs contenciós administratiu interposat que segueix el PO 30/2019, per tal que puguin comparèixer en qualitat de demandades i presentar-se davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de nou dies a partir que s’hagi notificat o publicat aquesta resolució.

3. Comunicar a les persones interessades que si es presenten fora del termini indicat, se les considerarà part per als tràmits no preclosos. Si no hi compareixen oportunament, continuarà el procediment pels seus tràmits, sense que hi hagi lloc a efectuar-hi, en estrades o de qualsevol altra forma, notificacions de cap mena.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 6 de març de 2019

El director gerent de l’EBAP Jaime Tovar Jover