Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 2146
Resolució del conseller Treball, Comerç i Industria i president del Servei d’Ocupació de les Illes Balears de 7 de març per la qual es concedeixen ajuts per a transport i/o beques per a persones amb discapacitat i d’ ajuts a la conciliació adreçats prioritàriament a treballadors desocupats de la convocatòria de 14 de juny de 2017

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1-Les persones que s’indiquen en l’annex adjunt, com a alumnes d’una acció formativa adreçada prioritàriament a treballadors desocupats, han presentat sengles sol·licituds de concessió d’ajuts per a transport i/o de beques per a persones amb discapacitat i d’ ajuts a la conciliació, en el marc de la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Industria i president del SOIB de 14 de juny de 2017 (BOIB núm.74, de 17  de juny).

2-Aquestes persones han presentat les sol·licituds dins el termini fixat i juntament amb la documentació requerida en l’apartat 6 de l’annex II de la Resolució esmentada en l’apartat anterior.

Fonaments de dret

1.L’article 2.2 del Decret 37/2015, de 22 de maig, d’aprovació dels Estatuts del Servei d’Ocupació de les Illes Balears ‎estableix que el SOIB, per acomplir els seus fins, pot dur a terme, entre d’altres, les funcions necessàries per gestionar les polítiques actives d’ocupació; gestionar el conjunt de programes i mesures d’orientació, ocupació, formació i formació amb alternança amb l’ocupació, que tenen per objecte millorar les possibilitats d’accés a la col·locació de les persones desocupades en el mercat de treball, per compte propi o d’altre; l’adaptació de la formació i requalificació per a l’ocupació dels treballadors, així com les altres accions destinades a fomentar l’esperit empresarial, l’economia social i a millorar les condicions dels treballadors.

2.D’acord amb els apartats g i i de l’article 9.4 del Decret 37/2015, de 22 de maig, de aprovació dels estatuts del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 77, de 23 de maig), és funció del president del SOIB autoritzar despeses, contreure obligacions i proposar pagaments del servei, així com concedir ajuts i subvencions.

3.La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (BOE núm. 276, de 18 de novembre, i suplement en català del BOE núm. 23, de 24 de novembre), té per objecte regular el règim jurídic general de les subvencions atorgades per les administracions públiques.

4.El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre), té per objecte determinar el règim jurídic de les subvencions la gestió de les quals correspon a l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears o a les entitats públiques que en depenen.

5.L’Ordre del Ministeri de Treball i Afers Socials de 7 de març de 2008 (Ordre TAS/718/2008), per la qual es desplega el Reial decret 395/2007, de 23 de març, pel qual es regula el subsistema de formació professional per a l’ocupació en matèria de formació d’oferta i s’estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions públiques destinades a finançar-la (BOE núm. 67, de 18 de març de 2008).

6.El Reial decret 357/2006, de 24 de març, pel qual es regula la concessió directa de determinades subvencions en els àmbits de l’ocupació i de la formació professional ocupacional (BOE núm. 83, de 7 d’abril, i suplement en català del BOE núm. 9, de 17 d’abril).

7.Mitjançant la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Industria i president del SOIB de 14 de juny de 2017 (BOIB núm.74, de 17  de juny), es convoquen subvencions per a especialitats formatives  adreçats prioritàriament a treballadors desocupats i també es convoquen els alumnes d’aquests cursos perquè presentin sol·licituds d’ajuts per a transport, manutenció i allotjament, i/o sol·licituds de beques quan es tracti de persones desocupades amb discapacitat i d’ ajuts a la conciliació. En l’apartat 7 de l’annex II es regulen els imports de les beques per a persones amb discapacitat desocupades, dels ajuts per a transport i manutenció i dels ajuts per a manutenció i allotjament i d’ ajuts  a la conciliació. En l’apartat 8 del mateix annex es disposa que la resolució de concessió i denegació s’ha de publicar al BOIB.

8.D’acord amb l’article 39.7 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, les subvencions que es concedeixen en consideració a la concurrència d’una determinada situació en la persona perceptora no requereixen cap altra justificació que l’acreditació d’aquesta situació, prèviament a la concessió, per qualsevol mitjà admissible en dret, sense perjudici dels controls que es puguin establir per verificar-ne l’existència.

9.La Llei 13/2014, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per l’any 2015, en la disposició final setena modifica l’article 1 de la Llei 7/2000, de 15 de juny, de creació del Servei d’Ocupació de les Illes Balears, i el defineix com un organisme autònom dotat de personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d’obrar, adscrit a la conselleria competent en matèria de treball. D’acord amb el Decret 24/2015, de 7 d’agost, de la presidenta de les Illes Balears,  les competències en matèria de treball estan atribuïdes a l’actual conselleria de Treball, Comerç i Indústria. 

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1-Concedir una subvenció en concepte d’ajut per a transport i/o de beques per a persones amb discapacitat a les persones que figuren en l’annex, com a treballadors desocupats, en els termes següents:

a)Ajuts per a transport (TR)

-L’import total de l’ajut per a transport que correspon a cada alumne s’ha de calcular d’acord amb el que estableix l’apartat 7 de l’annex II de la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Industria i president del SOIB de 14 de juny de 2017 (BOIB núm.74, de 17  de juny): 4,50 euros per dia d’assistència, quan el centre en el qual s’imparteix la formació radiqui en un municipi diferent al del domicili que consta en la targeta de demanda d’ocupació de l’alumne; 1,50 euros per dia d’assistència, quan el centre en el qual s’imparteix la formació i el domicili de l’alumne que consta en la targeta de demanda d’ocupació radiquin en el mateix municipi.

-Es considera darrer domicili de l’alumne el que consta a la base de dades de l’oficina d’ocupació, el qual ha de coincidir amb el que figura en la sol·licitud.

-Els beneficiaris dels ajuts que incorrin en més de tres faltes d’assistència mensuals no justificades a cada acció formativa perdran el dret a percebre l’ajut, d’acord amb l’article 28.3 de l’Ordre TAS/718/2008, de 7 de març.

-Els beneficiaris no poden percebre l’import de l’ajut corresponent als dies lectius en què hagin deixat d’assistir al curs, amb independència que aquesta absència s’hagi justificat o no, d’acord amb el punt 5 de l’annex II de la  Resolució del conseller de Treball, Comerç i Industria i president del SOIB de 14 de juny de 2017 (BOIB núm.74, de 17  de juny)

b)Beques per a persones amb discapacitat(DIS)

-L’import total de la beca és de 5,50 euros per dia lectiu d’assistència, d’acord amb el que estableix el punt 7 de l’annex II de la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Industria i president del SOIB de 14 de juny de 2017 (BOIB núm.74, de 17  de juny)

-Els beneficiaris de les beques per a persones amb discapacitat que incorrin en més de tres faltes d’assistència mensuals no justificades a cada acció formativa perdran el dret a percebre l’ajut, d’acord amb l’article 28.3 de l’Ordre TAS/178/2008, de 7 de març.

-Els beneficiaris de les beques per a persones amb discapacitat no poden percebre l’import de la beca corresponent als dies lectius en què hagin deixat d’assistir al curs sense causa justificada.

c) Ajuts de conciliació(CC)

-Tenen una quantia corresponent al 75% de l’IPREM diari per dia d’ assistència, determinat a la Llei de pressuposts generals de l’estat per a l’any 2016 , d’acord amb el que estableix el punt 7 de l’annex II de la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Industria i president del SOIB de 14 de juny de 2017 (BOIB núm.74, de 17  de juny)

-Els beneficiaris de les beques per a persones amb ajuts de conciliació que incorrin en més de tres faltes d’assistència mensuals no justificades a cada acció formativa perdran el dret a percebre l’ajut, d’acord amb l’article 28.3 de l’Ordre TAS/178/2008, de 7 de març.

-Els beneficiaris dels ajuts de conciliació no poden percebre l’import de la beca corresponent als dies lectius en què hagin deixat d’assistir al curs sense causa justificada.

d)Beques per a dones víctimes de violència de gènere(VVG)

En poden ser beneficiàries les dones víctimes de la violència de gènere, inscrites com a demandants d’ocupació en els Serveis Públics d’Ocupació. La situació de violència de gènere s’ha d’acreditar:

-A través de la sentència condemnatòria, durant els 24 mesos posteriors a la notificació. Aquest termini s’incrementarà pel temps que duri la participació en el programa formatiu.

-A través de la resolució judicial que acordi mesures cautelars per a la protecció de la víctima, durant la seva vigència.

-A través de l’ordre de protecció acordada a favor de la víctima o, excepcionalment, l’informe del ministeri fiscal que indiqui l’existència d’indicis que la demandant és víctima de violència de gènere, fins que es dicti l’ordre de protecció.

e) El SOIB ha de fer efectiu el pagament dels ajuts en acabar l’acció formativa, una vegada computats els dies efectius d’assistència de l’alumne.

f) La concessió d’aquesta subvenció queda supeditada a la tramitació de l’expedient de despesa corresponent.

g) L’article 24 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, estableix que alterar les condicions tingudes en compte per concedir la subvenció i, en tot cas, obtenir altres subvencions incompatibles, donen lloc a modificar la resolució de concessió o, si és el cas, l’acord convencional.

h) D’acord amb l’article 6 del Reglament (CE) 1828/2006 de la Comissió Europea, de 8 de desembre (DOUE L 45, de 15 de febrer de 2007), acceptar el finançament implica que el beneficiari consent a ser inclòs en una llista de beneficiaris publicada electrònicament o per altres mitjans, amb el contingut següent: beneficiaris, nom de les operacions i quantitat de fons públics que aquestes tenen assignada.

2-Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant del conseller Treball, Comerç i Industria i president del Servei d’Ocupació de les Illes Balears en el termini d’un mes comptador des de l’endemà d’haver-se publicat en el BOIB, d’acord amb l’article 124  la Llei 39/2015, d’ 1 d’octubre de 2015, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques (BOE núm.236, de 2 d’octubre de 2015).

També s’hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà d’haver-se publicat, d’acord amb l’article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Palma, 7  de març    de 2019

El director del SOIB

Pere Torrens Martín 

Conforme amb la proposta, en dict Resolució

 

Palma, 7 de març   de 2019

El conseller de Treball, Comerç i Indústria,

president del SOIB

Per delegació de competències

(Resolució de 11/08/16, BOIB núm. 105 de 18 d’agost)

El director general d’Ocupació i Economia

Llorenç Pou Garcias

 

ANNEX  I

NIF

IMPORT

CURS

D  00833928V

72

1215/1216/17

D  02489986Y

48

385/17

D  05312874N

252

635/636/17

D  08832666E

225

1506/17

D  08877988B

171

385/387/450/17

D  09307304D

124,5

222/17

D  09327399W

88,5

1459/17

D  09802688L

40,5

1077/17

D  11419001F

159

635/636/637/639/17

D  11761320V

76,5

1438/1439/17

D  12222787N

42

1249/17

D  13777357N

157,5

1293/1295/1296/17

D  13932634Q

45

1439/17

D  14327426J

46,5

1392/1393/17

D  18217382W

310,5

1793/1794/1795/1796/1797/17

D  18217399L

34,5

1460/17

D  18217913G

45

1392/1393/17

D  18220194P

117

1375/17

D  18224335D

28,5

1460/17

D  18224429B

36

1402/17

D  18224808E

57

1693/17

D  18226586Y

66

1453/17

D  18227122J

463,45

1392/1393/17

D  18236401T

67,5

1177/17

D  18236697C

261

1788/1789/1790/1792/17

D  18236827N

108

1196/17

D  18237112K

45

1372/17

D  18237630X

421

1190/1196/17

D  21486395W

135

1498/1499/17

D  25051177Z

96

385/450/17

D  28627959C

180

64/65/66/17

D  28962873P

211,5

1707/17

D  30660356E

58,5

1215/1216/17

D  31648138T

27

169/17

D  32057769R

15

1452/17

D  32772651C

75

78/17

D  34011656S

97,5

222/17

D  34066459D

370

1438/17

D  34762899D

22,5

1215/1216/17

D  35076341F

22,5

265/17

D  37342513N

270

1758/17

D  38119029W

22,5

265/17

D  38152307E

51

674/17

D  39347767B

49,5

1215/17

D  39458209F

216

1506/17

D  41446759T

211,5

64/65/66/17

D  41452818X

243

1506/17

D  41457270T

21

1354/17

D  41458752X

76,5

78/17

D  41458938N

211,5

1506/17

D  41460423W

220,5

1506/17

D  41500990C

42

1304/17

D  41503508P

288

253/17

D  41515201V

153

235/236/17

D  41515937V

135

1077/17

D  41515946A

220,5

1790/1791/1792/17

D  41516557Q

57

1707/17

D  41517090C

55,5

1707/17

D  41521873L

99

1460/17

D  41740120L

106,5

253/17

D  41740458N

239,2

1215/1216/17

D  42988427R

76,5

1498/17

D  42988899J

34,5

184/17

D  42990912W

22,5

1810/17

D  42995757V

42

1304/17

D  42996482Y

13,5

468/17

D  43007094S

189

1375/17

D  43007879H

135

235/17

D  43008804T

402,5

1438/1439/17

D  43013125C

69

196/198/17

D  43024171A

40,5

467/468/17

D  43025509F

13,5

649/17

D  43027197Q

78

1292/1293/17

D  43036399H

387

1793/1794/1795/1796/1797/17

D  43041341S

105

222/17

D  43043752B

27

174/17

D  43043917S

141

1304/1498/1499/17

D  43047051K

81

1182/17

D  43047225B

24

467/17

D  43048785F

157,5

1190/17

D  43050248K

99

1488/17

D  43054544Q

376,5

1375/1793/1794/1795/1796/1797/17

D  43054671M

88,5

1459/17

D  43056107S

40,5

1375/17

D  43059944B

265,5

1190/1196/17

D  43061362A

141

1793/1795/1796/17

D  43061413P

43,5

1375/17

D  43065069F

340,5

1788/1789/1790/1791/1792/17

D  43068113S

24

1442/17

D  43069401S

94,5

1196/17

D  43074402W

43,5

1375/17

D  43074551J

57

1438/17

D  43076277Z

33

184/17

D  43078118S

126

184/188/17

D  43082046X

117

1789/1790/17

D  43086131R

57

623/627/17

D  43086868W

121,5

623/17

D  43092264Q

85,5

1459/17

D  43092740D

22,5

1810/17

D  43096200L

25,5

169/17

D  43099873N

396

1793/1794/1795/1796/1797/17

D  43106710H

39

1304/17

D  43108503V

91,5

1190/1196/17

D  43108558A

193,5

1788/1789/1790/17

D  43109011L

168

635/636/637/638/639/17

D  43110387S

1023,15

1190/1196/17

D  43110756Q

274,5

1190/1196/17

D  43117949X

292,5

1115/1515/17

D  43119266Q

265,5

1788/1791/1792/17

D  43129012X

64,5

646/647/649/17

D  43131443A

24

1812/17

D  43132374Z

64,5

637/17

D  43133875C

340,5

1788/1789/1790/1791/1792/17

D  43134176E

478,4

1439/17

D  43140763P

30

1812/17

D  43141206Z

30

1812/17

D  43147429G

54

193/17

D  43162353R

135

1392/1393/17

D  43183207V

103,5

647/649/17

D  43825600C

72

1177/17

D  44192736F

22,5

1448/17

D  44327785T

103,5

1438/1439/17

D  44328457M

34,5

1229/1231/17

D  44329945K

81

1459/17

D  44369292S

85,5

1488/17

D  44997069F

121,5

1170/17

D  45086968E

126

623/17

D  45478078V

202,5

235/236/17

D  46624569G

19,5

329/17

D  46952727K

126

385/387/450/17

D  46958585Z

3

450/17

D  47071297A

171

1292/1293/1294/1295/1296/1297/17

D  47157417B

22,5

265/17

D  48303010C

319,5

222/17

D  48855370N

78

1506/17

D  50110393V

22,5

265/17

D  50150961J

15

448/17

D  50708140V

193,5

64/65/66/17

D  51070083D

82,5

1622/17

D  51073547T

107,7

143/17

D  51348223X

81

1498/17

D  51389830X

24

1082/17

D  51404494T

22,5

265/17

D  51415692C

108

1077/17

D  52176118C

328,5

1115/1515/17

D  52565299H

36

1402/17

D  53032618T

67,5

1215/1216/17

D  71649813Y

7,5

450/17

D  72033933A

19,5

1351/17

D  72249267B

111

253/17

D  72888015A

21

1215/1216/17

D  73548289Q

99

1488/17

D  74678444C

67,5

647/17

D  74716604T

30

1812/17

D  75886128C

252

1190/1196/17

D  76349990H

54

1351/17

D  78002880J

69

1682/17

D  78203499A

45

154/17

D  78204076M

449,9

1460/17

D  78204089H

33

1460/17

D  78210985Z

273

1793/1794/1795/1796/1797/17

D  78212901K

252

1459/17

D  78214790R

80

154/17

D  49774757C

19,5

1500/17

E  X0969580S

31,5

66/17

D  49920400G

610,25

1292/1293/1296/1297/17

E  X2925463R

90

161/17

D  43160764E

90

1190/1196/17

D  37338703C

112,5

235/236/17

D  54873306K

31,5

169/17

D  43087953Y

58,5

1438/17

D  43193471T

18

193/17

D  44155683F

25,5

1500/17

D  43472485R

72

1295/1296/1297/17

D  74246620K

46,5

1392/1393/17

D  43169617C

82,5

635/636/17

D  43133098W

130,5

1077/17

D  43157306Z

135

1498/17

D  53573900T

82,5

1622/17

D  46959841M

220,5

1506/17

D  43153706W

987,25

1622/17

D  43185521P

22,5

174/17

D  45612264K

118,5

1793/1794/1795/1796/1797/17

D  70870910K

166,5

1627/17

D  41538326G

46,5

1392/1393/17

D  43174434F

261

1190/1196/17

D  47251764N

234

1506/17

D  43149528X

121,5

1077/17

D  43184901D

108

1402/17

D  48313722Z

94,5

1488/17

D  43184879X

121,5

635/636/637/17

D  73138244S

70,5

637/17

D  43184727L

220,5

1515/17

D  43158750D

234

635/636/17

D  05434623E

12

468/17

D  43167161W

138

1180/1182/17

E  X6198892R

49,5

1452/17

D  41536972F

7,5

1448/17

E  X6712762M

36

1170/17

D  41711009A

12

468/17

D  41697743P

27

174/17

E  X6524546K

500

1506/17

E  X6747646K

522

1292/1293/1294/1295/1296/1297/17

E  X4775994K

360

159,160,161/17

D  43177400Y

124,5

222/17

D  43185066J

117

1077/17

D  41538531W

54

1452/17

D  41706239V

36

1518/17

E  X6501052X

126

1304/17

E  X6649394W

40,5

468/17

D  43010248H

135

1498/1499/17

D  78216813T

108

1402/17

D  46389060S

39

1304/17

D  15451447R

105

253/17

E  X6704503A

27

143/17

D  47255594R

108

385/387/450/17

D  41697140A

67,5

1229/1231/1232/17

D  41537704A

46,5

1392/1393/17

D  41539132M

94,5

1628/17

D  45796098Q

22,5

1215/1216/17

D  43149530N

154,5

1077/1180/1182/17

D  43152508T

480

1438/1439/17

D  43197487Z

30

1812/17

D  43166347Q

49,5

1123/1124/17

D  43188554M

18

1145/17

D  43461785L

304,5

1793/1794/1795/1796/1797/17

D  43193437N

279,5

1026/17

D  49481757V

13,5

649/17

D  43175336N

40,5

1170/17

D  43206784L

328,5

1788/1789/1791/1792/17

D  45699188M

1465,8

1788/1789/1790/1791/1792/17

E  X2208779C

94,5

1190/1196/17

D  32069271A

54

674/17

E  X4993859F

60

1769/17

E  X6612337K

22,5

169/17

E  X6476779W

70,5

1229/1231/1232/17

D  43153176R

94,5

1498/1499/17

D  43207399J

387

1793/1794/1795/1796/1797/17

D  41542745F

102

1438/1439/17

D  52031081K

42

1304/17

E  X9040422L

672,75

235/236/17

E  X8687450M

105

635/636/637/17

D  41457368Y

81

78/17

D  43222698V

39

1304/17

D  43182121N

30

1812/17

D  41574590C

373,75

1756/17

D  41537802D

202,5

235/236/253/17

D  49777950Q

31,5

1292/17

D  45187262J

22,5

1231/17

E  X3162985W

22,5

1500/17

E  X5441075B

135

1699/17

E  Y0225829Y

75

78/17

D  41511894E

198

311/17

D  41518563K

198

235/236/17

E  X8378264P

46,5

1392/1393/17

E  X9677688R

106,5

222/17

D  43163599M

310

1115/17

D  45889875E

45

674/17

D  80093311C

18

450/17

E  X9349303X

45

1452/17

D  41570722Q

31,5

1518/17

D  54622103R

22,5

639/17

D  54878765Y

112,5

1351/1354/17

E  Y0346581P

31,5

169/17

D  43212561T

126

1304/17

D  43208842F

255

234/235/236/17

D  43177149P

30

1229/1231/17

D  41744875J

111

253/17

D  41585047N

49,5

674/17

D  41712903B

42

1304/17

E  Y1813208V

67,5

1500/17

E  Y0857775G

112,5

647/649/17

D  47260302V

75

78/17

D  45945832C

45

674/17

D  46389396Y

19,5

329/17

E  Y0882137D

112,5

1196/17

D  49419579P

36

1351/1354/17

D  43483453K

336

1788/1789/1790/1791/1792/17

D  43205578D

28,5

1812/17

D  41584387L

25,5

1500/17

E  Y1002950A

239,2

646/17

D  47257970P

193,5

387/450/17

D  43192676X

75

1182/17

D  43178643F

37,5

647/649/17

D  43200684Z

25,5

169/17

E  Y0145551K

119

1500/17

E  Y1416061B

42

1375/17

E  Y2765620E

283,5

1190/1196/17

D  78221493B

88,5

1459/17

D  43163551A

359

1438/1439/17

D  70907107Q

99

1498/1499/17

D  53934084G

265,5

1793/1794/1795/1796/17

D  41697186A

28,5

1232/17

D  43222358E

36

1402/17

E  Y2236256A

19,5

647/17

D  43216063Y

31,5

1518/17

D  43194372G

45

1115/17

D  43213923M

171

1438/17

D  41617906G

139,5

1115/17

D  45694719K

240

1196/17

E  Y1625499B

43,5

235/17

D  41538829R

46,5

1756/17

D  49920651W

25,5

169/17

D  43209990M

269,25

174/17

E  X9875867N

96

1402/1769/17

D  43191925H

130,5

1170/17

E  X6325751S

67,5

1082/17

D  49868090L

175,5

1438/17

D  49776641H

36

1402/17

D  43170565W

43,5

1170/17

D  41542272V

46,5

1170/17

D  43197755Y

34,5

636/17

D  78221722X

84

1459/17

E  Y1044037N

57

1769/17

D  78220372V

54

193/17

D  45370145T

135

1699/17

D  78220431F

36

1518/17

D  43226503G

63

1229/1231/1232/17

D  80094668C

121,5

1077/17

D  43014126D

33

1460/17

D  43224719Z

40,5

467/468/17

D  49920757Q

108

1402/17

D  78221010B

81

1459/17

D  49927099X

36

1402/17

D  78221470B

31,5

1518/17

E  Y0067758Z

73,5

78/17

D  49415455R

73,5

1351/1354/17

D  41618316T

70,5

1052/1053/17

D  41584019L

45

1699/17

D  43007834L

117

1499/17

D  49483787T

24

1082/17

D  43476122G

99

184/17

D  43125569V

69

1180/17

E  Y4122883D

70,5

78/17

E  X9180105T

22,5

647/17

D  41664364W

238,5

1622/17

D  49588699D

7,5

1448/17

D  49920014D

355,5

635/636/637/17

D  43008023R

85,5

163/17

D  41663954Y

72

1229/1231/1232/17

D  47430792P

18

193/17

D  28855560J

211,5

196/198/17

D  43196738R

37,5

1170/17

D  43234916E

202,5

1170/1177/17

D  43167879F

28,5

1292/17

D  47259759A

9

143/17

D  41584954B

31,5

1460/17

D  41583800F

36

1518/17

D  41618192Z

36

1518/17

E  X8488479F

54

1452/17

D  43223208K

28,5

1812/17

D  43228203W

76,5

1498/1499/17

D  41747633B

315

253/17

D  41572235B

139,5

1392/1393/17

D  43466150Z

81

634/17

D  78220492E

112,5

636/17

E  Y0028254R

36

1052/17

D  43230558B

96

1498/1499/17

D  41660622D

67,5

1052/1053/17

D  43165233Y

306

1099/1515/17

E  Y4860343C

36

1053/17

D  43212749G

130,5

185/17

D  78220587W

90

161/17

E  Y2621831Y

261

253/17

D  41615985S

43,5

1384/17

E  X5742599M

73,5

1052/1053/17

D  78221504E

66

1515/17

D  43483587V

183

1438/1439/17

D  49481702P

39

647/649/17

D  41573513R

87

1459/17

D  43214546F

12

1518/17

E  X9112856A

102

636/637/638/17

E  Y2733518M

27

143/17

E  Y5024513Q

126

1304/17

E  Y0403339W

22,5

1392/17

D  45158232D

34,5

647/649/17

E  Y5228288B

69

1682/17

E  X8197310H

90

161/17

D  43214079T

45

1292/1294/17

D  43232388R

161

184/17

D  54877190H

31,5

66/67/17

E  Y2021949X

30

1812/17

D  43478801S

31,5

1518/17

D  41658669B

10,5

1448/17

D  41570027B

308

1515/17

D  45609705S

33

184/17

D  43224931L

67,5

1177/17

D  43231596Z

99

1488/17

E  Y5670346D

517,5

1292/1293/1294/1295/1296/1297/17

D  43142448Z

120

635/636/637/17

D  18214937H

57

1693/17

D  43016395R

135

196/198/199/17

D  43483798K

70,5

1229/1231/1232/17

D  45189114W

213

1496/1497/1498/1499/17

E  X8634373N

30

161/17

D  41584072A

229,5

1182/17

E  Y5389942K

69

1052/1053/17

D  41572526A

51

1756/17

E  Y5636930N

7,5

1448/17

D  54462122P

7,5

1448/17

D  41585043P

162

1627/17

E  Y5626835Z

85,5

1488/17

D  54628527P

126

1375/17

D  43217989T

21

1797/17

D  41621836R

7,5

1448/17

D  45190663X

16,5

1294/17

D  49417384K

37,5

1351/1354/17

E  Y5807586P

70,5

1229/1231/1232/17

D  54626538C

70,5

1229/1231/1232/17

E  Y2150762T

55,5

1438/17

D  41622080S

343

1052/1053/17

D  43473684G

171

1515/17

E  Y3202375F

135

1392/1393/17

E  Y1399449M

121,5

1392/1393/17

D  55086264E

211,5

1229/1231/1232/17

D  41618546T

66

1453/17

D  41617393C

82,5

1459/17

E  Y6218223A

117

1304/17

D  78220749A

81

1459/17

D  49611247V

126

1304/17

D  41585700K

72

1052/1053/17

E  Y6484595N

94,5

1460/17

D  41585204P

73,5

1052/1053/17

D  43477414P

30

1460/17