Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE CULTURA, PARTICIPACIÓ I ESPORTS

Núm. 2110
Resolució de la presidenta de l’Institut d’Estudis Baleàrics de dia 4 de març de 2019, mitjançant la qual se modifica la Resolució de la presidenta de l’Institut d’Estudis Baleàrics de dia 5 de febrer, per la que es convoquen subvencions per donar suport a la projecció exterior de l'edició i promoció de la literatura, el pensament, el còmic i la il·lustració a les Illes Balears per a l'any 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

Mitjançant la Resolució de la presidenta de l’Institut d’Estudis Baleàrics de dia 5 de febrer de 2019, publicada en el BOIB núm. 18, de 9 de febrer, es varen convocar subvencions per donar suport a la projecció exterior de l'edició i promoció de la literatura, el pensament, el còmic i la il·lustració a les Illes Balears per a l'any 2019.

Els punts 4.2.a, 4.2.b, i 4.2.c  d’aquesta Resolució estableix els criteris pels quals es qualifiquen els expedients de mobilitat. No obstant això, els canvis en els criteris estratègics per part de la direcció de l'Institut d'Estudis Baleàrics fa necessari que s'adaptin a aquesta nova realitat.

És per això que es considera convenient modificar les quantitats que s’atorguen als expedients presentats a la línia de mobilitat per a la projecció exterior de l'edició i promoció de la literatura, el pensament, el còmic i la il·lustració a les Illes Balears per a l'any 2019.

Fonaments de dret

Per tot això, d’acord amb l’article 43.b de l’Ordre de la consellera d’Educació i Cultura, d’1 de juliol de 2009, per la qual s’estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria d’educació i cultura, fent ús de les atribucions que tenc conferides,  dict la següent

RESOLUCIÓ

Modificar els punts 4.2.a, 4.2.b,  4.2.c i 4.3 de la Resolució de la presidenta de l'Institut d'Estudis Baleàrics de 5 de febrer de 2019, publicada en el BOIB núm. 18, per la que es varen convocar subvencions per donar suport a la projecció exterior de l'edició i promoció de la literatura, el pensament, el còmic i la il·lustració a les Illes Balears per a l'any 2019.

Així, en aquest apartat

ALLÀ ON DIU:

  1. Per a desplaçaments i estades entre les Illes Balears i a l’Espanya peninsular:

— Si es fa una o més activitats a la mateixa població a l’Espanya peninsular (excepció feta dels territoris de parla catalana): un màxim de 150 € per persona per al desplaçament, 50 € per a l’allotjament per persona i dia, i 15 € per a la manutenció per persona i dia.

— Si es fa una o més activitats a diverses poblacions a l’Espanya peninsular (excepció feta dels territoris de parla catalana): un màxim de 200 € per persona per al desplaçament, 50 € per a l’allotjament per persona i dia, i 15 € per a la manutenció per persona i dia.

El límit per sortida no pot excedir els 1.000 €.

  1. Per a desplaçaments i estades a les Illes Canàries i Europa:

— Si es fa una o més activitats a la mateixa població a Europa o a les Illes Canàries: un màxim de 400 € per persona per al desplaçament, 75 € per a l’allotjament per persona i dia, i 15 € per a la manutenció per persona i dia.

— Si es fa una o més activitats a diverses poblacions a Europa o a les Illes Canàries: un màxim de 500 € per persona per al desplaçament, 75 € per a l’allotjament per persona i dia, i 15 € per a la manutenció per persona i dia.

El límit per sortida no pot excedir els 1.500 €.

  1. Per a desplaçaments i estades fora d’Europa:

— Si es fa una o més activitats a la mateixa població fora d’Europa: un màxim de 800 € per persona per al desplaçament, 100 € per a l’allotjament per persona i dia, i 15 € per a la manutenció per persona i dia.

— Si es fa una o més activitats a diverses poblacions fora d’Europa: un màxim de 1.100 € per persona per al desplaçament, 100 € per a l’allotjament per persona i dia, i 15 € per a la manutenció per persona i dia.

El límit per sortida no pot excedir els 2.000 €.

HA DE DIR:

  1. Per a desplaçaments i estades a l’Espanya peninsular:

Si es fa una o més activitats a la mateixa població amb doble insularitat o de l’Espanya peninsular: un màxim de 150 € per persona per al desplaçament, 60 € per a l’allotjament per persona i dia, i 18 € per a la manutenció per persona i dia.

Si es fa una activitat a diferents poblacions amb doble insularitat o a l’Espanya peninsular: un màxim de 250 € per persona per al desplaçament, 60 € per a l’allotjament per persona i dia, i 18 € per a la manutenció per persona i dia.

     b. Per a desplaçaments a les Illes Canàries i Europa:

—Si es fa una o més activitats a la mateixa població d’Europa o de les Illes Canàries: un màxim de 400 € per persona per al desplaçament, 75 € per a l’allotjament per persona i dia, i 18 € per a la manutenció per persona i dia.

—Si es fa un activitat a diferents poblacions d’Europa o de les Illes Canàries: un màxim de 500 € per persona per al desplaçament, 75 € per a l’allotjament per persona i dia,  i 18 € per a la manutenció per persona i dia.

      c. Per a desplaçaments fora d’Europa:

— Si es fa una o més activitats a la mateixa població fora d'Europa: un màxim de 800 € per persona per al desplaçament,100 € per a l’allotjament per persona i dia, i 18 € per a la manutenció per persona i dia.

— Si es fa una activitat a diferents poblacions fora d'Europa: un màxim de 1.100 € per persona per al desplaçament, 100 € per a l’allotjament per persona i dia,  i 18 € per a la manutenció per persona i dia,

ALLÀ ON DIU:

- Tiratge de més de 1.200 exemplars: 10 punts

 - Acompanyat d'un projecte de promoció: 8 punts

- Si és una edició digital: 5 punts

- Si hi ha distribució nacional: 5 punts

- Tiratge d'entre 500 i 1.100 exemplars: 4 punts

HA DE DIR:

- Tiratge de més de 1.200 exemplars: 10 punts

 - Acompanyat d'un projecte de promoció: 8 punts

- Si hi ha distribució internacional: 10 punts

- Si és una edició digital: 5 punts

- Si hi ha distribució nacional: 5 punts

- Tiratge d'entre 500 i 1.100 exemplars: 4 punts

  1. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.
 

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució pot interposar-se un recurs de reposició davant el mateix òrgan que la dicta en el termini d’un mes comptador des de l’endemà d’haver-se publicat, d’acord amb el que estableix l’article 116 i següents de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

 

Palma, 4 de març de 2019

La presidenta de l’Institut d’Estudis Baleàrics

Francesca Tur Riera