Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES MIGJORN GRAN

Núm. 2105
Contracte de constitució de servituds per a la nova EBAR

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple extraordinari i urgent de data 27.2.2019 ha adoptat el següent acord:

PRIMER.- Aprovar l'inici d'expedient de constitució de servituds de pas, aqüeducte per aigua residual i conducció elèctrica en favor de l'Agència Balear de l'Aigua i de la Qualitat Ambiental (entitat pública adscrita a la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca) i que té com a finalitat l’accés per a la instal·lació, permanència i manteniment de la conducció d’aigua residual existent, de la conducció d’aigua residual projectada i del cablejat elèctric d'alimentació projectat per a la nova estació de bombeig que forma part del sistema de sanejament i depuració des Migjorn Gran, a la finca registral 2316 del Registre de la propietat de Maó, amb la següent descripció:

<< PORCIÓ DE TERRENY que envolta completament una altra finca propietat de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI)m que va ser segregada d’aquesta i que constitueix la zona esportiva municipal, situada als voltants de la zona industrial, situada al terme municipal des Migjorn Gran, d’una extensió total, després de les segregacions i agrupacions sofertes, de dotze mil cent quaranta-set metres amb noranta-set decímetres quadrats, dels quals corresponen tres mil quaranta-quatre metres amb trenta-set decímetres quadrats a “sòl rústic” i nou mil cent tres metres amb seixanta decímetres quadrats a “sòl urbà amb diferents qualificacions. Limita: al Nord, amb la parcel·la municipal destinada a zona esportiva; a l’Est i al Sud, amb el Grup Primer de la finca 1.612, estant creuada pel Sud amb la Carretera des Migjorn Gran a Sant Tomàs; i a l’Oest, amb la finca 10.892 propietat dels germans Juan i María Nieves Santaló Gomila. Es tracta d’una finca amb qualificacions diferents: una part, identificada en part com a Parcel·la A, de tres-cents vint-i-tres metres amb setanta-nou decímetres quadrats està destinada a zona esportiva pública; una altra de quatre-cents vuitanta-quatre metres amb cinquanta-sis decímetres quadrats, també identificada com a part de la Parcel·la A, i una altra de tres-cents trenta metres amb vint-i-set decímetres quadrats, identificada com a parcel·la F, estan qualificades com a vials públics; una petita part està afecta a la carretera i una altra té la qualificació de sòl rústic, en la part rústica de la qual existeixen dues porcions: una de cent noranta-un metres amb trenta-set decímetres quadrats i una altra de dos mil cent cinquanta-quatre metres amb noranta-cinc decímetres quadrats, identificades, respectivament, com a Parcel·les G i C1.

Càrregues:

Està afecta, POR RAÓ DE PROCEDÈNCIA, a una servitud de pas per accés al predi dominant registral número 5.595, foli 126 del tomo 272 de l’Arxiu, sobre el romanent de finca de la qual s’ha segregat, des del marge esquerre del camí de Binigaus i a través del predi servent la servitud de la qual es gaudirà al costat de la paret de tanca existent en aquest predi servent, situada a uns vuitanta metres aproximadament del Cementiri Municipal de Sant Cristòfol, direcció Ponent o Oest, en amplària de tres metres i a l’Est de l’expressada paret de tanca. Tot això, consta en l’escriptura de 17 de desembre de 1.980, atorgada pel Notari de Ciutadella don Agustín Sánchez Jara, que va causar la inscripció 11a, de la finca 1.612 des Mercadal, al foli 171, del tom 599 de l’Arxiu, de data 2 de maig de 1.983.

PER RAÓ DE PROCEDÈNCIA, està afecta a la delimitació de l’entorn de protecció del jaciment arqueològic de Binicudrell de Darrere del terme municipal des Migjorn Gran, número de Registre BIC 07902.001090.BCD-01 del Consell Insular de Menorca, que ha estat efectuada conformement al procediment previst a la Llei 12/1998, de 21 de desembre, de Patrimoni Històric, de la Comunitat Autònoma de las Illes Balears.

Aquesta finca registral està identificada en el Cadastre com a parcel·la 117 del polígon 5 des Migjorn Gran"

Les servituds de conducció de les aigües residuals i cablejat elèctric subterrani projectades mesuren 71,60m2 (35,80 m de llarg per 2 m d'ample). La referida frnaja de terreny arranca des de l'actual vial exterior del polígon industrial des Migjorn gran i arribà fins el límit d'aquesta finca, que llinda amb la parcel·la 30 del polígon 5.

La servitud de conducció d'aigües residuals existent mesura 16,60m2 (8,30 m de llarg i 2 m d'ample). Aquesta franja de terreny es la mateixa que la de les servituds anteriors.

SEGON.- Exposar al públic l'expedient per un termini de 15 dies en el taulell d'edictes de l'Ajuntament i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

TERCER.- Si no es presenten reclamacions, s'entendrà acordada la constitució de servituds de pas, aqüeducte per aigua residual i conducció elèctrica definitivament.

QUART.- Donar compta al Consell Insular de Menorca de la constitució de servituds de pas, aqüeducte per aigua residual i conducció elèctrica damunt la parcel·la 117, del polígon 5 a l'Agència Balear de l'Aigua i de la Qualitat Ambiental.

CINQUÈ.- Autoritzar al Batle per que procedeixi a la formalització del contracte i elevació a escriptura pública."

 

Es Migjorn Gran, 11 de març de 2019

El Batle, 

Pedro G. Moll Triay