Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES MIGJORN GRAN

Núm. 2104
Contracte de cessió gratuïta de terrenys per l'execució de les obres de la nova EBAR

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple extraordinari i urgent de data 27.2.2019 ha adoptat el següent acord:

"PRIMER.- Aprovar l'inici d'expedient de cessió gratuïta a l'Agència Balear de l'Aigua i de la Qualitat Ambiental (entitat pública adscrita a la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca) per l'execució de les obres de la nova estació de bombeig d'aigües residuals des Migjorn Gran, que forma part de les obres de sanejament i depuració des Migjorn Gran, del següent bé patrimonial:

<<Terreny que consta inscrit en el Registre de la Propietat de Maó com a finca registral número 1441, del tom 2627, del llibre 28, del foli 66, del terme municipal des Migjorn Gran i que es descriu a continuació:

"RÚSTICA.- Porción de terreno procedente del predio denominado "Binicodrell de Dalt" del término municipal de Es Migjorn Gran. Consisten en una porción de terreno de secano de forma rectangular que constituye la parcela 141 del polígon 5 del Catastro, con una superfície de ciento ochenta metros cuadrados (180 m2). Linda al Norte, Este y Sur, con la finca de procedéncia, al Oeste con la carretera de Santo Tomàs.

Referència Catastral: 07067A005001410000LK

Cargas: Esta afecta,

POR RAZON DE PROCEDENCIA, a una servidumbre de paso para acceso al predio dominante registral número 5595, folio 126 del tomo 272 del Archivo, sobre el remanente de finca de la que se ha segregado, desde la margen izquierda del camino de Binigaus y a través del predio sirviente cuya servidumbre se disfrutará junto a la pared de tanca existente en dicho predio sirviente, situada a unos ochenta metros aproximadamente del Cementerio Municipal de San Cristóbal, dirección Poniente u Oeste, en anchura de tres metros y al Este de la expresada pared de tanca. Todo lo referido consta de escritura de 17 de diciembre de 1.980, otorgada por el Notario de Ciutadella don Agustín Sánchez Jara, que causó la inscripción 11ª, de la finca 1.612 de Es Mercadal, al folio 171, del tomo 599 del Archivo, de fecha 2 de mayo de 1.983.

POR RAZON PROCEDENCIA, está afecta a la delimitación del entorno de protección del yacimiento arqueológico de Binicudrell de Darrere del término municipal de Es Migjorn Gran, número de Registro BIC 07902.001090.BCD-01 del Consell Insular de Menorca, que ha sido efectuada con arreglo al procedimiento previsto en la Ley 12/1998, de 21 de diciembre, de Patrimonio Histórico, de la Comunidad Autónoma de las Illes Balears".

SEGON.- Exposar al públic l'expedient per un termini de 15 dies en el taulell d'edictes de l'Ajuntament i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

TERCER.- Si no es presenten reclamacions, s'entendrà acordada la cessió gratuïta definitivament.

QUART.- Donar compta al Consell Insular de Menorca de la cessió gratuïta de la parcel·la 141 del polígon 5 a l'Agència Balear de l'Aigua i de la Qualitat Ambienta.

CINQUÈ.- Autoritzar al Batle per que procedeixi a la formalització del contracte i elevació a escriptura pública. "

 

Migjorn Gran, 11 de març de 2019

El Batle

Pedro G. Moll Triay