Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT LLUIS

Núm. 2059
Revocació delegació de competències d'alcaldia en la Junta de Govern Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic per a general coneixement que en data 07.03.19 la Batlessa de l’Ajuntament de Sant Lluís ha dictat la següent Resolució de Batlia:

“Matèria: Organització i funcionament

Assumpte: Revocació de delegació en la Junta de Govern Local de competències en matèria de personal

RESOLUCIÓ DE BATLIA

En data 29 de juny de 2015, mitjançant Resolució d'Alcaldia núm. 828, aquesta Alcaldia va delegar en la Junta de Govern Local competències resolutives sobre diverses matèries (hisenda local, subvencions, contractació, urbanisme, personal, i béns).

El passat 21.12.2018, la Junta de Govern Local va aprovar l'oferta pública d'ocupació per a l'any 2018. A la mateixa, es va incloure un apartat per a la taxa addicional d'estabilització de l'ocupació regulada a l'article 19.Ú de la Llei 6/2018, de 3 de juliol, de Pressuposts Generals de l'Estat, i que inclou quatre vacants del Grup C, subgrup C1, de l'Escala d'Administració especial, subescala serveis especials i categoria Policia Local.

Amb l'objectiu de facilitar el trànsit en el canvi de model policial i l'estabilitat de les plantilles de policia local, es poden formalitzar amb l'Escola Balear d'Administracions Públiques (EBAP) convenis de col·laboració per dur a terme el procediment extraordinari establert a la disposició transitòria primera del Decret Llei 1/2017, amb els ajuntaments de Balears que estiguin interessats; també es pot realitzar la convocatòria i les proves selectives de forma conjunta, amb un o varis ajuntaments. El conveni implica la delegació d'aquesta competència en l'EBAP.

Atès que l'aprovació de les bases i de les convocatòries van ser delegades en la Junta de Govern Local, i que els articles 9.5 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim jurídic de les administracions públiques i 61.2 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, estableixen que no podran delegar-se les competències que s'exerceixen per delegació, correspon —per tal de poder aprovar el conveni— modificar la delegació efectuada l'any 2015, revocant la delegació de competències en les matèries objecte del conveni.

A la vista de les consideracions anteriors i d'acord amb la normativa de règim local, venc en

RESOLDRE

Primer.- Revocar la delegació de competències —en les matèries de personal que a continuació es diran— dutes a terme per aquesta Alcaldia en favor de la Junta de Govern Local mitjançant Resolució núm. 828, de data 29.06.2015:

- Subapartat b) de l'apartat E) de la Resolució 2015/828: Aprovar les bases de les proves per a la selecció del personal i per als concursos de provisió de llocs de treball.

- Subapartat c) de l'apartat E) de la Resolució 2015/828:Efectuar les convocatòries derivades de l'oferta anual d'ocupació pública de conformitat amb les bases aprovades.

Segon.- Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Tercer.- Donar compte al Ple.”

 

Sant Lluís,  11 de març de 2019 

La Batlessa de l’Ajuntament de Sant Lluís  M. Montserrat Morlà Subirats