Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 2042
Modificació puntual de les bases generals del concurs oposició de l'Oferta pública d'ocupació del Consell Insular de Menorca 2016-2017. Correcció errades

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Publicat per error en el BOIB núm. 28 de data 5.3.2019, l'edicte núm. 1800 sobre l'assumpte epigrafiat, a la Secció V Anuncis, Subsecció segona, Altres anuncis oficials, es torna a publicar aquest a la secció corresponent.

Es fa públic l'acord, en extracte, adoptat per la Comissió de Govern del Consell Insular de Menorca de data 18 de febrer de 2019 relatiu a la modificació puntual de les bases generals del concurs oposició de l’Oferta Pública d’Ocupació del Consell Insular de Menorca 2016-2017

Atès el Decret de Presidència núm. 2018/638, de 30 de juliol de 2018, mitjançant el qual es van aprovar les Bases generals de l’oferta pública d’ocupació del Consell Insular de Menorca 2016-2017, publicades en el BOIB núm. 95, de 2 d’agost de 2018, posteriorment modificades pel Decret de Presidència núm. 2018/819, de 24 d’octubre de 2018, i publicades en el BOIB núm. 134, de 27 d’octubre de 2018;

Atès que contra les bases generals s’han presentat 63 recursos d’alçada;

Atesos els informes emesos per la cap del Servei de Gestió de persones números 9/2018 i 31/2018;

Atesa la proposta de la consellera executiva del Departament de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge, s’adopta l’acord següent:

ACORD

(....) CINQUÈ.- MODIFICAR les bases generals introduint les següents esmenes:

1. Base 7.1, que quedaria redactat de la següent manera:

«L’oferta pública 2016-2017 es fa en una sola convocatòria tant per promoció interna com per torn lliure, corresponents a cadascuna de les places convocades, que es regeixen per aquestes bases generals i per les específiques corresponents. Per aquest motiu els candidats hauran d’especificar el dia de la prova, si es presenten al torn lliure o bé a la promoció interna, sense que sigui possible realitzar ambdues proves a la vegada.»

2. Base 7.7.1 paràgraf segon i tercer, que quedaria redactat de la següent manera:

«Només hi ha una convocatòria per a cada prova, i s’exclourà del procés selectiu la persona que no hi comparegui, excepte per causa de força major o per embaràs de risc o part, degudament justificades i en tot cas comunicada aquesta circumstància abans de l'inici de la prova. Als efectes d’aquestes bases, s’entén per força major l’hospitalització que impossibiliti l’assistència de l’aspirant.

En ambdós casos la prova es posposarà a l’endemà que desaparegui la causa que ha motivat la impossibilitat d’accedir a les proves i en tot cas amb un límit d’una setmana, o bé de forma alternativa el tribunal es desplaçarà per facilitar la realització de la prova. Aquesta darrera circumstància haurà de ser valorada pel tribunal. Aquest retard no pot impedir el desenvolupament normal de les proves previstes per a la resta d’aspirants. L’aspirant accepta realitzar una prova alternativa.»

3. Annex I. Barem de mèrits. Punt 1.2, que quedaria redactat de la següent manera:

«Els candidats que al·leguin temps de treball en feines de superior categoria hauran d’aportar un certificat de l’administració corresponent, que faci constar que aquesta assignació de funcions o nomenament s’ha fet acomplint les normes vigents en cada cas, en relació als principis d’igualtat, mèrit, capacitat i publicitat.»

(....)

La qual cosa es publica per a públic coneixement i tengui els efectes que corresponguin, al mateix temps que es fa saber que contra l’acord precedent, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos, a partir de l’endemà de la data de publicació d’aquest acord; tot això sens perjudici que es pugui utilitzar qualsevol altre recurs que es consideri procedent en dret.

Tot l’anterior d’acord amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, que regula la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Finalment escau indicar que la interposició dels recursos pertinents no suspèn l’eficàcia de la resolució impugnada ni interromp els terminis que se’n puguin derivar, excepte que l’autoritat competent ho acordi expressament.

 

Maó a, 8 de març de 2019

El secretari en funcions ​​​​​​​Octavi Pons Castejón