Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 2031
Acceptació i modificació del beneficiari de la subvenció concedida a Clínica Veterinària Montuïri SCP en el marc de la Convocatòria de subvencions per a la normalització lingüística a les empreses 2010

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu, en la sessió de 20 de febrer de 2019, va prendre, entre d’altres, l’acord que transcric, literalment, a continuació:

1. Atesa la documentació acreditativa de dissolució de Clínica Veterinària Montuïri SCP (J62010863) i de l’alta de Vets Montuïri SL (B57937211), acceptar i modificar el beneficiari de la subvenció concedida a Clínica Veterinària Montuïri SCP (J62010863) per al projecte d’edició en llengua catalana de material imprès i de pàgina web, en el marc de la convocatòria de subvencions per a la normalització lingüística a les empreses 2010  i concedir-la a Vets Montuïri SL (B57937211). 

2. Concedir 151,75 € per a l’edició en llengua catalana de material imprès (targetes beig), 126,00 € per a l’edició en llengua catalana de material imprès (targetes blanques) i 664,10 € per a l’edició en llengua catalana de pàgina web a Vets Montuïri SL (B57937211). 

3. Ordenar-ne la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. 

Contra aquest acord, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d’alçada en el termini d’un mes, comptador a partir de l’endemà de rebre aquesta notificació o publicació. El recurs es pot interposar formalment davant el Consell Executiu o davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, que és l’òrgan competent per resoldre’l.

Contra la desestimació expressa d’aquest recurs d’alçada, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l’endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d’alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d’alçada i no n’heu rebut la notificació de resolució expressa, s’entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant l’anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 22 de febrer de 2019

El secretari general Jeroni M. Mas Rigo