Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 2016
Acord del Consell de Govern de 7 de març de 2019 pel qual s’atorga la distinció Cornelius Atticus 2018, en categoria femenina, a la senyora Victoria Pertierra Monforte, i en categoria masculina, al senyor Gabriel Gomila Jaume

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el BOIB núm. 27, de 29 de febrer de 1996, es va publicar el Decret 22/1996, de 15 de febrer, que estableix la convocatòria de la distinció Cornelius Atticus, en reconeixement de les persones que han dedicat la seva vida a la pràctica o a la promoció de l’esport de les Illes Balears.

Mitjançant la Resolució de la consellera de Cultura, Participació i Esports per la qual s’estableix la convocatòria de concessió de les distincions, s’aprovà la convocatòria de la concessió de la distinció Cornelius Atticus 2018 a una vida dedicada a l’esport, la qual es va publicar en el BOIB núm. 119, de 27 de setembre de 2018.

Per tot això, una vegada presentades les candidatures i valorades pel jurat de la distinció en la sessió de 20 de febrer de 2019, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Cultura, Participació i Esports, en la sessió de 7 de març de 2019, adoptà, entre d’altres, l’Acord següent:

Primer. Atorgar la distinció Cornelius Atticus de l’edició de 2018 als següents candidats:

- En categoria femenina, a la senyora Victoria Pertierra Monforte.

- En categoria masculina, al senyor Gabriel Gomila Jaume.

Segon. Disposar la publicació d’aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 7 de març de 2019

La secretària del Consell de Govern per suplència

Catalina Cladera i Crespí

(Article 3.2 del Decret 6/2017, de 7 d'abril,

de la presidenta de les Illes Balears)