Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE TERRITORI I INFRAESTRUCTURES

Núm. 2010
Citació a termini a les persones interessades en el recurs contenciós-administratiu Procediment ordinari 167/2018, que es segueix en el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma, interposat contra l’Acord de la Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme de dia 26 d’octubre de 2018, pel qual es va aprovar definitivament amb prescripcions el Catàleg d’elements i espais protegits del municipi d’Alaró

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D’acord amb l’ofici del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma, es té per interposat recurs contenciós-administratiu, que es tramita com Procediment ordinari 167/2018, per la Sra. Maria Antònia Cirerol Ferrer contra l’Acord de la Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme de dia 26 d’octubre de 2018, pel qual es va aprovar definitivament amb prescripcions el Catàleg d’elements i espais protegits del municipi d’Alaró.

En compliment del que s’estableix en l’article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció contenciosa administrativa, se citen les persones interessades en el Procediment ordinari 167/2018 perquè es puguin personar com a demandades davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma en el termini de nou dies, comptadors a partir de l’endemà de la publicació d’aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Les persones interessades hi han de comparèixer en la forma legalment establerta. Així mateix, se’ls comunica que cas que s’hi personin fora de termini se’ls considerarà part, sense que per això s’hagi de retrotreure ni interrompre el procediment i que, si no s’hi personen, el procediment continuarà en tots els seus tràmits i no serà procedent fer-los cap altra notificació.

 

Palma, 28 de febrer de 2019

La consellera executiva de Territori i Infraestructures

Mercedes Garrido Rodríguez