Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 2003
Publicació d’Acord de la Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera en sessió de data 22 de febrer de 2019 d’Aprovació Inicial dels estudis de detall i escriptura de reparcel·lació voluntària corresponents a la unitat d’actuació anomenada UA SFR-10 de Sant Ferran

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord de la Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera, en sessió ordinària celebrada el dia 22 de febrer de 2019 es va adoptar, entre d’altres, el següent acord:

Primer.- APROVAR INICIALMENT els projectes d’Estudi de Detall amb visats núm. 13/00352, 13/00357/18 i 13/00361/18 redactats per l’arquitecta Sra. Maria Blanca Castiella Rodríguez, i l’Escriptura de Reparcel·lació Voluntària segons escriptura efectuada davant el notari Sr. Javier González Granado amb núm. protocol 1178 de l’any 2018, per tal de desenvolupar la unitat d’actuació anomenada UA SFR-10, de Sant Ferran i definir les aliniacions i rasants de les parcel·les. Els Projectes es promouen per la Sra. MPS, Sra. VPS, Sr. PMJ, Sr. AMS i Sr. JMMS.

Segon.- CONSIDERAR que, si durant el període d’informació pública no n’hi ha al·legacions a l’aprovació inicial, no caldrà tornar a informar per part de la CTA.

Tercer.- CONSIDERAR que, una vegada aprovats inicialment, s’haurà de sotmetre l’acord d’aprovació inicial i el projecte a INFORMACIÓ PÚBLICA per un termini d’un mes per la presentació d’al·legacions, mitjançant anunci al BOIB, a un dels diaris de major circulació, al Tauler d’anuncis del Consell i a la pàgina web del Consell insular de Formentera.

Quart.- CONSIDERAR que, així mateix, una vegada aprovats inicialment, s’haurà de NOTIFICAR als promotors, als propietaris i als propietaris confrontants.

Cinquè.- CONSIDERAR que l’aprovació definitiva correspondrà, en el seu dia, i en qualsevol cas, pel que fa a l’òrgan competent, al Ple del Consell Insular, per majoria absoluta, i que s’haurà de publicar al BOIB.                                    

En compliment del disposat a l’apartat tercer de l’acord mencionat anteriorment, es fa públic que els mencionats documents romandran exposats al públic a les dependències del Consell Insular de Formentera, àrea d’Urbanisme, durant un termini d’UN MES a comptar des de la darrera publicació, per tal que qualsevol persona pugui formular les al·legacions que estimi convenients.

 

Formentera, a 7 de març de 2019.

El President del Consell Insular de Formentera,

Jaume Ferrer Ribas