Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 1992
Resolució del director gerent d’Atenció Primària de Mallorca de 4 de març de 2019 per la qual es resol la convocatòria per a la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de cap de servei de Recursos Humans de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El dia 2 de febrer de 2019 es va publicar en el BOIB núm. 15 la Resolució del director gerent d’Atenció Primària de Mallorca de 22 de gener de 2019 per la qual es convoca la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de cap de servei de Recursos Humans de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca.

2. Exhaurit el termini de presentació de sol·licituds, es verifica que hi ha tres persones aspirants que han sol·licitat participar en la convocatòria i que ho han fet dins del termini habilitat per a fer-ho:

- La senyora Sylvia Mulet Cózar

- El senyor Pedro Ripoll Doménech.

- El senyor Francesc Planas Martorell.

D'aquestes tres persones, tan sols els senyors Ripoll Doménech i Plans Martorell compleixen els requisits i la resta d’especificacions exigides en la convocatòria, per la qual cosa s'admet la seva participació en la mateixa; no així la de la senyora Sylvia Mulet Cózar, que no acredita tenir la condició de personal estatutari fix o de funcionària de carrera dels subgrups A1 o A2 ni estar, en la data de publicació de la convocatòria, en la situació de servei actiu o en la situació de reserva de plaça, per la qual cosa queda exclosa de participar-hi.

D'entre les dues persones candidates admeses, es procedeix a nomenar la persona que es considera més adequada i idònia per ocupar el càrrec, tenint en compte el seu perfil (diplomatura en Relacions Laborals, 8 anys aproximadament ocupant el lloc de cap de secció de Recursos Humans de la Gerència, 2 anys aproximadament ocupant el lloc de cap de secció de Selecció i Provisió de la Gerència i més de 5 anys ocupant la Subdirecció de Recursos Humans dels Serveis Centrals de l'Ib-Salut, a més de formació relacionada amb les funcions del lloc convocat) i la responsabilitat i la confiança especial que s'hi requereix.

Fonaments de dret

1. Art. 29.3 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l’Estatut Marc del personal estatutari dels serveis de salut.

2. Acord del Consell de Govern de 13 de maig de 2011 pel qual es ratifica l’Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011 pel qual es regula el sistema de provisió dels càrrecs no directius del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 75/2011, de 21 de maig), modificat per Acord del Consell de Govern de 18 de gener de 2013 pel qual es ratifica l’Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 5 de desembre de 2012 (BOIB núm. 11/2013, de 22 de gener).

3. La Resolució de 23 de maig de 2011 del director general del Servei de Salut per la qual es dicten instruccions per aplicar l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011 (BOIB núm. 87/2011, d'11 de juny).

4. Decret 8/2018, de 23 de març, pel qual es regula la capacitació lingüística del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 37, de 24 de març).

5. Resolució de la consellera de Salut de 13 de desembre de 2018 de modificació de la plantilla orgànica de personal estatutari de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca.

6. Resolució del conseller de Salut i Consum de 13 de gener de 2016 de delegació de competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 10, de 21/01/2016).

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Adjudicar la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de cap de servei de Recursos Humans de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca al senyor Francesc Planas Martorell, amb DNI núm. ****7439-C.

2. Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el web del Servei de Salut i en el tauler d’anuncis de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que exhaureix la via administrativa- es pot interposar un recurs de reposició davant l’òrgan que la dicta, en el termini d’un mes comptador des de l’endemà de la data de publicació, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. També s’hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà d’haver rebut la notificació de la resolució, d’acord amb els articles 8.6 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri oportú interposar-hi.

 

Palma, 4 de març de 2019

La consellera de Salut PD El director gerent d’Atenció Primària de Mallorca (BOIB 10/2016) Miquel Caldentey Tous