Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE MODERNITZACIÓ I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 1970
Resolució de citació a termini a les persones interessades el recurs contenciós administratiu que es segueix pels tràmits del procediment ordinari 23/2019, davant el jutjat Contenciós administratiu número 3 de Palma de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La consellera executiva el Departament de Modernització i Funció Pública, Maria del Carmen Palomino Sánchez, en data 5 de març de 2019, ha resolt:

«Fets

El recurs contenciós administratiu que ha interposat el Sr. Francisco Soler Capó, que ha originat les Actuacions de procediment ordinari 23/2019, que es tramita al jutjat contenciós administratiu número 3 de Palma de Mallorca, mitjançant el qual ha formulat demanda contra la desestimació del recurs d’alçada que interposà contra la resolució dictada per la consellera executiva del departament de Modernització i Funció Pública del Consell Insular de Mallorca per la qual es desestima que ostenti com a titular o subsidiàriament com a personal laboral fix, la plaça de sergent que ocupa en encomana de funcions. Mitjançant otrosí segon es demana mesura cautelar de suspensió de l’execució del Decret de Presidència del Consell Insular de Mallorca pel qual s’acorda la convocatòria per al proveïment de cinc places de sergent-a del Consell de Mallorca per promoció interna (BOIB núm. 16, de 3 de febrer de 2018) pel que afecta a una sola plaça.

Fonaments de dret

L’article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en relació amb l’article 45 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Resolc

1. Citar a termini les persones interessades en l’expedient corresponent al recurs contenciós administratiu que es segueix pels tràmits del procediment ordinari 23/2019, davant el jutjat contenciós administratiu número 3 de Palma de Mallorca, per tal que puguin comparèixer com a demandades en el termini de nou dies des de la publicació d’aquesta Resolució.

2. Publicar aquesta Resolució en el BOIB.»

 

Palma, 5 de març de 2019

El Director insular de Funció Pública

Pau Morey Soler

Per substitució del secretari tècnic de Modernització i Funció Pública<A[Consejera|Consellera]>

(Decret 4-08-2015, BOIB núm. 120 de 08-08-2015)