Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 1644
Procés selectiu especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments d’ Artà, Bunyola, Calvià, Capdepera i Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Tràmit d’audiència sobre recurs

Es publica el tràmit d’audiència a les persones interessades en el procediment relatiu al recurs administratiu d’alçada presentat per la persona aspirant amb DNI 43165358  contra l’Acord del Tribunal Qualificador pel que es fan públiques la relació definitiva de les puntuacions obtingudes en la fase de concurs i la relació definitiva d’aspirants que han superat el procés selectiu del procés especial unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels ajuntaments d’ Artà, Bunyola, Calvià, Capdepera i Palma.

Les persones interessades tenen a la seva disposició l’ expedient del recurs a l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP), ubicada al carrer Gremi de Corredors, 10, 3r del Polígon de Son Rossinyol de Palma, perquè en el termini de deu dies comptadors a partir de l’endemà d’aquesta publicació, puguin al·legar el que considerin oportú.

Per qualsevol dubte es pot contactar amb l’EBAP a través del núm. 971177623 o fer la consulta a través de la direcció de correu electrònic: servei.jurídic@ebap.caib.es.

 

Palma, 22 de febrer de 2019

La cap del Servei de Règim Jurídic de l’EBAP

Marta Sureda Mora