Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 1613
Resolució de la presidenta de l’Agència Tributària de les Illes Balears de 15 de febrer de 2019 per la qual s’aproven les llistes definitives de les persones que assoleixen un nou nivell de carrera professional del personal funcionari de l’Agència Tributària de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per Resolució de la presidenta de l’Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB) de 23 de febrer de 2018 es va convocar un procediment per accedir en dues fases als diferents nivells que integren la carrera professional horitzontal del personal funcionari de carrera i laboral fix de l’Agència Tributària de les Illes Balears.

2. El dia 31 de desembre de 2018 va finalitzar el termini de presentació de sol·licituds, de la segona fase, previst en la resolució abans esmentada.

3. En data 17 de gener de 2019 es va reunir el comitè de valoració corresponent i va acordar elevar a la presidenta de l’ATIB les llistes provisionals de persones admeses i excloses de la convocatòria, tal com estableix l’apartat 6.8 de la Resolució de convocatòria esmentada.

4. No s’ha presentat cap al·legació. En data 13 de febrer de 2019, el comitè de valoració va elevar la proposta definitiva a la presidenta de l’Agència Tributària de les Illes Balears d’acord amb allò que estableix la base 6.10.

Fonaments de dret

1. L’article 17 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de l’Estatut bàsic de l’empleat públic (TREBEP).

2. La base 6.10 de la Resolució de convocatòria disposa que el comitè de valoració, una vegada valorats els mèrits aportats, ha d’elevar una proposta a la presidenta de l’ATIB, en la qual s’especificarà el personal que accedeix a un nou nivell de carrera professional, així com el que no ho fa.

La presidenta dictarà una Resolució definitiva en la qual constarà de manera individualitzada l’assoliment o no del nivell de carrera corresponent. Aquesta Resolució s’ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

 

Resolució

1. Aprovar les llistes definitives de les persones que assoleixen un nou nivell professional (annex 1), així com les que no l’assoleixen, juntament amb el motiu pel qual no s’assoleix (annex 2), d’acord amb allò que estableix la convocatòria per accedir o progressar  en el model de carrera professional del personal funcionari de carrera i laboral fix dels serveis generals de l’Agència Tributària de les Illes Balears.

2. Ordenar la publicació d’aquesta Resolució i els annexos en el BOIB.

 

Palma, 15 de febrer de 2019

La presidenta de l’Agència Tributària de les Illes Balears

Catalina Cladera i Crespi

 

 

ANNEX 1

Llistat de persones admeses

 

Llinatges, nom

DNI

Grup

Cos

Escala

Nivell de carrera sol·licitat

SÁNCHEZ RODRÍGUEZ, RAMÓN

42995449P

C1

2503

 

3

 

 

ANNEX 2

Llistat de persones excloses

 

Llinatges, nom

DNI

Grup

Cos

Escala

Nivell de carrera sol·licitat

--

--

--

--

--

--