Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 1523
Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 14 de febrer de 2019 per la qual es modifica la composició de la Comissió Tècnica de Valoració de la categoria professional d’auxiliar tècnic/a educatiu/iva del concurs per al proveïment de diversos llocs de treball, corresponents a personal laboral fix de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 6,  de 12 de gener de 2019, es va publicar la Resolució de 7 de gener de 2019,  per la qual s’aprova la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació de les comissions tècniques de valoració del concurs per al proveïment de diversos llocs de treball, corresponents a personal laboral fix de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Atès que les persones designades com a vocal segona titular i vocal segona suplent van presentar escrits en el quals al·leguen una causa d’incompatibilitat, és necessari designar dues noves persones com a membres perquè la Comissió estigui completa i es pugui continuar amb la tramitació del procés. 

Resolució

1. Modificar la composició de la Comissió Tècnica de Valoració de la categoria professional d’auxiliar tècnic/a educatiu/iva  establerta en l’annex 3 de la Resolució de 7 de gener de 2019 per la qual s’aproven la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació de les comissiones tècniques de valoració del concurs per al proveïment de diversos llocs de treball, corresponents a personal laboral fix de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2.  Designar dues noves persones  com a membres de la Comissió, una com a vocal segona i l’altra como vocal segona suplent, segons  s’indica en l’annex d’aquesta Resolució.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar una demanda davant els Jutjats socials de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears d’acord amb l’article 69 de la Llei 36/2011, de 10 d’octubre, reguladora de la jurisdicció social.

 

Palma,  14 de febrer de 2019

La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques Catalina Cladera i Crespí

 

 

ANNEX Comissió Tècnica de Valoració de la categoria professional d’auxiliar tècnic/a   educatiu/iva

Vocal 2n titular: Pedro Garau Quetglas

Vocal 2n suplent:  José Francisco Riutord Sbert