Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 1516
Aprovació de la relació provisional de persones admeses i excloses per a la selecció i provisió definitiva d’una plaça de mestre/a d’educació infantil, personal laboral fix, corresponent a l’oferta d’ocupació pública de 2015, mitjançant el sistema de concurs-oposició

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució de la consellera executiva del Departament d’Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals de data 19 de febrer de 2019, s’ha disposat l’aprovació del següent:

"De conformitat amb la base quarta de les bases específiques per a la selecció i la provisió definitiva d’una plaça de mestre d’educació infantil, personal laboral fix, corresponent a l’oferta d’ocupació pública de 2015, per promoció interna mitjançant el sistema de concurs-oposició, convocada per Decret de Presidència de data 29 de novembre de 2018 (BOE núm. 302 de 15 de desembre de 2018).

Atès que el dia 4 de gener de 2019 va finalitzar el termini per a la presentació de sol·licituds per a participar-hi i vist l’informe proposta emès pel cap de Servei de Recursos Humans amb el vist i conforme de la secretària tècnica de Turisme, Interior, Territori i Mobilitat, de data 13 de febrer de 2019.

En ús de les facultats que tenc conferides, d’acord amb el que preveu l’apartat primer k del Decret de Presidència núm. 287/2015, de data 8 de juliol (BOIB núm. 103, de data 10 de juliol), de determinació de les atribucions corresponents als diferents òrgans del Consell Insular d’Eivissa,

RESOLC

1. APROVAR de conformitat amb la base quarta de les bases especifiques per a la selecció i la provisió definitiva d’una plaça de mestre/a d’educació infantil, personal laboral fix, corresponent a l’oferta d’ocupació pública de 2015, la relació provisional de persones admeses i excloses al procés selectiu que seguidament es detalla:

PERSONES ASPIRANTS ADMESES:

ORDRE ALFABÈTIC

NÚM. ENTRADA

COGNOMS I NOM

DNI

1

2018028280

DIAZ SORIA, ENRIQUETA

41.454.211-T

PERSONES ASPIRANTS EXCLOSES:

ORDRE ALFABÈTIC

NÚM. ENTRADA

COGNOMS I NOM

DNI

MOTIU DE L’EXCLUSIÓ

1

2018028121

LOPEZ NOGUERA, VERÓNICA

41.461.779-R

No aporta còpia del DNI

2. De conformitat amb la base quarta de les dites bases específiques, es podran presentar al·legacions en el termini de 10 dies des del dia següent a aquell en què es publica en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Transcorregut el temps fixat per presentar al·legacions, es dictarà resolució que declararà aprovada la relació definitiva de persones aspirants admeses i excloses. Aquesta resolució s’exposarà en la pàgina web del Consell Insular d’Eivissa i es publicarà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i s’hi indicarà també el lloc i la data en què tengui lloc el primer exercici de la fase d’oposició."

 

Eivissa, 19 de febrer de 2019

La secretària tècnica de Turisme, Interior, Territori i Mobilitat

Margarita Planells Torres