Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 1095
Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques d’1 de febrer de 2019 per la qual s’aprova i es fa pública la llista definitiva de persones aspirants admeses en el procediment per proveir, mitjançant el sistema de concurs específic, el lloc de treball denominat “interventor/a adjunt/a responsable de Comptabilitat i Sistemes” adscrit a la Intervenció General de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant la Resolució de 14 de novembre de 2018 es varen aprovar la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació de la Comissió Tècnica de Valoració del procediment per proveir, mitjançant el sistema de concurs específic, un lloc de treball denominat “interventor/a adjunt/a responsable de Comptabilitat i Sistemes” adscrit a la Intervenció General de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Aquesta Resolució es va publicar en el BOIB núm. 145, de 20 de novembre de 2018.

2. En data 15 de gener de 2019 es va publicar en el tauler d’anuncis de l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP) i en el web de l’EBAP (http://ebap.caib.es) la Resolució de 7 de gener de 2019 per la qual s’aprova i es fa pública la llista provisional de persones admeses del procediment per proveir, mitjançant el sistema de concurs específic, un lloc de treball denominat “interventor/a adjunt/a responsable de Comptabilitat i Sistemes” adscrit a la Intervenció General de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. Una vegada transcorregut el termini previst en la Resolució indicada en el punt anterior s’ha constatat que no hi ha persones excloses o omeses,  per la qual cosa és necessària l’aprovació i publicació de la llista definitiva de persones aspirants admeses del procediment per a la provisió mitjançant el sistema de concurs específic, d’un lloc de treball denominat “interventor/a adjunt/a responsable de Comptabilitat i Sistemes” adscrit a la Intervenció General de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocat per la Resolució de 14 de  novembre de 2018 (BOIB núm. 145, de 20 de novembre).

Fonaments de dret

1. L’article 6 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. La base 7.4 de la Resolució  de 14 de novembre de 2018 per la qual s’aproven la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació de la Comissió Tècnica de Valoració del procediment per a proveir, mitjançant el sistema de concurs específic, un lloc de treball denominat “interventor/a adjunt/a responsable de Comptabilitat i Sistemes” adscrit a la Intervenció General de la Comunitat  Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 145, de 20 de novembre de 2018).

Proposta de resolució

Propòs a la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques que dicti una resolució en els termes següents:

1. Aprovar la llista definitiva de persones admeses del concurs específic en els termes que estableix l’annex 1 d’aquesta Resolució.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el web de l’EBAP (http://ebap.caib.es), en el tauler d’anuncis de l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP) i en els taulers d’anuncis de totes les conselleries.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques en el termini d’un mes comptador des de l’endemà d’haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà d’haver-se publicat aquesta Resolució, d’acord amb l’article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

 

Palma, 1 de febrer de 2019

El director general de Funció Pública i Administracions Públiques Pedro Jiménez Ramírez

Conforme amb la proposta. En dict Resolució La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques Catalina Cladera i Crespí

 

 

ANNEX 1 Llista definitiva de persones aspirants admeses

Concurs: 0023 Concurs específic per proveir un lloc de treball d'interventor/a adjunt/a responsable de Comptabilitat i Sistemes

Instància 00001  ROSSELLO MENA, MATILDE ELENA              DNI  **9*451*

Ordre   Lloc                                                                                        Grup        LD

1            F00950004 Interventor/a adjunt/a responsable                      A1

                                    de Comptabilitat i Sistemes

Total d'instàncies admeses 1