Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 1030
Extracte de la Resolució de 5 de febrer de 2019, del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es convoquen subvencions per a les associacions o federacions de confraries de pescadors de les Illes Balears, per a l’any 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 438482

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris

Poden ser beneficiaris de les ajudes previstes en aquesta Resolució les associacions o federacions de confraries de pescadors de les Illes Balears, que compleixin els següents requisits:

a) Que representin els interessos del sector pesquer.

b) Que no tinguin ànim de lucre.

c) Que tinguin un àmbit d’actuació a tota la comunitat autònoma de les Illes Balears.

d) Que estiguin inscrites en el Registre Oficial de Confraries de pescadors i de les seves Federacions, que depèn de la Direcció General de Pesca i Medi Marí.

Segon. Finalitat

La participació en les despeses originades per la realització de les activitats pròpies de les associacions o federacions de confraries de pescadors.

Tercer. Bases reguladores

Ordre de la consellera d’Agricultura i Pesca, de 10 de març de 2005, per la qual s’estableixen les bases reguladores de les subvencions en els sectors agrari i pesquer, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 43, de 17 de març de 2005.

Quart. Crèdit

Es destina un import màxim de noranta-vuit mil euros (98.000,00 €), amb possibilitat d’ampliació.

Cinquè. Import

La quantia de la subvenció serà el 100% de les despeses subvencionables originades de les actuacions realitzades.

Sisè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà des del dia següent a la publicació de l’extracte d’aquesta resolució en el BOIB fins al 29 de març de 2019.

 

Palma, 5 de febrer de 2019

El President del FOGAIBA

Vicenç Vidal Matas