Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 1025
Cessament personal Funcionari eventual de l'OA Residència Miquel Mir de l'Ajuntament d'Inca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 28 de desembre de 2018 s’ha dictat la Resolució del president de l’Organisme Autònom Residència Miquel Mir núm. 97/2018 del següent contingut literal:

“En data 15 de juny de 2015, mitjançant Resolució del president de l’Organisme Autònom Residència Miquel Mir núm. 75/2015 es va nomenar al Sr. José Ramon Fonseca González, Director de la Residència Miquel Mir, en la qualitat de funcionari eventual.

En data 27 d’agost de 2018 es va signar el conveni entre l’Ajuntament d’Inca i el Consell de Mallorca per cedir a favor del Consell de Mallorca, la titularitat i gestió del centre i servei Residència Miquel Mir, el qual va tenir efectes el dia 1 de setembre de 2018.

Vist que l’Ajuntament d’Inca ja no presta aquest servei, es varen amortitzar les places del personal laboral de l’organisme autònom, mantenint la plaça del personal eventual Director de la Residència per a facilitar la gestió del servei durant els primers mesos del traspàs.

Vist que la gestió del centre i servei Residència Miquel s’ha cedit al Consell de Mallorca, així com la subrogació de tot el personal, dins el pressupost municipal per a l’any 2019 ja no s’ha pressupostat aquesta plaça.

Per tot allò exposat, s’ha de procedir a cessar al funcionari eventual nomenat i, en ús de les atribucions legals que me confereix la legislació vigent,

HE RESOLT

PRIMER.- Cessar al Sr. José Ramon Fonseca González, Director de la Residència Miquel Mir, amb efectes de data 31 de desembre de 2018.

SEGON.- Notificar la present Resolució a l’interessat.

Ho manà i signà, el President de la Fundació, davant meu el secretari accidental, a la ciutat d’Inca a 28 de desembre de 2018.”

 

Inca, 24 de gener de 2018

El President de l’OA

Virgilio Moreno Sarrió