Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT LLUIS

Núm. 848
Aprovació inicial Estudi de Detall corresponent a la parcel·la ubicada al c/ Xòric, 14 de Torret de Baix

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada el dia 14 de gener de 2019 va adoptar, entre d’altres, els següents acords:

Primer. Aprovar inicialment l'Estudi de detall promogut pel Sr. Luis Barca Mir  i redactat per l'arquitecte Miguel Barca Mir, corresponent a la parcel·la ubicada al c/ Xòric, 14 (parcel·la 6 - ref. cad. 7784007FE0078S0001IG) de la urbanització de Torret de Baix de Sant Lluís, l'objecte del qual és la fixació de l'ordenació de volums respecte les rasants.

Segon. D'acord amb l'art. 55 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, sotmetre l'estudi de detall a informació pública durant el termini de 30 dies, mitjançant la publicació d'un anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió de l'illa de Menorca i en la seu electrònica de l'Ajuntament (on figurarà la documentació completa), a efectes de que qualsevol persona pugui presentar al·legacions.

Tercer. D'acord amb l'art. 55.3 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, sol·licitar durant el termini mencionat, informe a les següents administracions  les competències de les quals puguin ver-se afectades:

1. Al Departament de Presidència (Servei d'Ordenació Territorial) del Consell Insular de Menorca, com a òrgan amb competències urbanístiques a nivell insular.

2. Institut Balear de la Dona del Govern de les Illes Balears, amb relació a l'informe d'impacte de gènere previst a l'art. 5.3 de la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes.

Quart. Notificar personalment l'acord d'aprovació inicial als propietaris i demés interessats directament afectats, compresos a l'àmbit territorial de l'Estudi de Detall.

Cinquè. Suspendre, de conformitat amb l'art. 51 de la LUIB, la tramitació i aprovació de plans de desenvolupament, d'instruments de gestió, així com l'atorgament de tota classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies a l'àmbit objecte del present estudi de detall durant el termini de dos anys, o fins l'aprovació definitiva de l'estudi de detall. Tot sense perjudici que en el termini de suspensió es pugui ampliar d'acord amb el règim previst a l'art. 51 indicat, i amb la condició de que mentre duri la suspensió es podran tramitar els instruments i atorgar les llicències o presentar les comunicacions prèvies que es basin en el règim vigent i siguin compatibles amb les determinacions de l'estudi de detall inicialment aprovat.

L'expedient es podrà consultar a la secció «taulell d'edictes» en la pàgina web de l'Ajuntament (www.ajsantlluis.org) o en el departament d'urbanisme de l'Ajuntament, Pla de Sa Creu, s/n, en horari laborable de dilluns a divendres, de 9 a 13.”

La qual cosa es fa públic a l’objecte que durant el termini de 30 dies els interessats puguin analitzar l’expedient i presentar, si és el cas, reclamacions o al·legacions.

 

Sant Lluís 1 de gener de 2019

Batlessa de l’Ajuntament de Sant Lluís

M. Montserrat Morlà Subirats