Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 505
Departament d'Obres i Qualitat de l'Edificació. Informació pública relativa a la sol·licitud de llicència d’ús provisional per a la implantació d’un aparcament a l’aire lliure Exp. CN 2016/6650

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Departament d’Obres i Qualitat de l’Edificació tramita l’autorització d’ús excepcional i la corresponent llicència urbanística per a la implantació d’un aparcament a l’aire lliure al polígon núm. 48, parcel·les 51 i 32 (Son Garcies Vell), qualificat com a sòl urbanitzable de conformitat amb el que estableix l’article 128 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d’urbanisme a les Illes Balears; i en compliment del que estableix l’article 387 del Reglament de desenvolupament de la LOUS per a l’illa de Mallorca, se sotmet a informació pública, mitjançant la publicació d’aquest anunci:

1. Departament que acorda l’anunci: Departament d’Obres i Qualitat de l’Edificació.

2. Expedient sotmès a informació pública: CN 2016/6650.

3. Identitat del promotor: Futur Park, SL.

4. Duració del període d’informació pública: vint dies comptadors a partir de l’endemà de la publicació d’aquest anunci. Durant aquests vint dies es podran lliurar al·legacions, suggeriments i qualsevol altre document.

5. Lloc i horaris per a poder consultar l’expedient: Departament d’Obres i Qualitat de l’Edificació - Gerència d’Urbanisme (avinguda de Gabriel Alomar, 18 – 07006 Palma). De dilluns a divendres, de les 9.00 h fins a les 14.00 h, a la taula núm. 18 de la planta baixa.

 

Palma, 14 de gener de 2019

La cap del Departament

Teresa Berastain Bilbao