Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

SINDICATURA DE COMPTES

Núm. 687
Resolució del síndic major per la qual es crea una borsa ordinària de personal funcionari interí del cos d’auditors de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, corresponent a les proves selectives convocades per l’Acord del Consell de la Sindicatura de 22 de gener de 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant la Resolució del síndic major de 22 de gener de 2018 (BOIB núm. 15, d’1 de febrer de 2018; correcció d’errades BOIB núm. 53, d’1 de maig de 2018, i modificació BOIB núm. 68, de 2 de juny de 2018) es varen aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis, el barem de mèrits, el temari, el model de sol·licitud, el model de declaració de la persona interessada i la designació del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l’ingrés en el cos d’auditors de l’SCIB.

2. De conformitat amb la base 12.4 de les proves selectives esmentades, el 19 de desembre de 2018, el Tribunal Qualificador va elevar al síndic major la relació d’aspirants que han d’integrar la borsa ordinària d’aspirants per nomenar personal funcionari interí del cos d’auditors de l’SCIB, amb indicació de l’ordre de prelació.

3. Mitjançant la Resolució del síndic major de 22 de gener de 2019 (BOIB núm. 12, de 26 de gener de 2019) els aspirants que varen superar el concurs oposició i varen presentar la documentació exigida en la base 10.1 de la convocatòria varen ser nomenats funcionaris en pràctiques del cos d’auditors de l’SCIB.

Fonaments de dret

1. La base 12.1 de les proves selectives esmentades estableix que, de conformitat amb el que disposa l’Acord del Consell de la Sindicatura de 24 de setembre de 2009,  modificat per l’Acord de 20 de desembre de 2017, pel qual s’aproven els criteris que han de regir el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l’SCIB, s’ha de constituir una borsa ordinària d’aspirants per nomenar personal funcionari interí del cos d’auditors de l’SCIB.

2. La base 12.5 de les dites proves selectives disposa que, una vegada publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la resolució del síndic major per la qual es nomenen funcionaris interins en pràctiques del cos d’auditors, i abans de la presa de possessió, el síndic major ha de dictar la resolució per la qual es crea la borsa ordinària per nomenar funcionaris interins del cos d’auditors de l’SCIB. Aquesta resolució s’ha de publicar en el tauler d’anuncis de l’SCIB, en el seu portal web (<www.sindicaturaib.org>) i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. El punt 10 de l’Acord del Consell de la Sindicatura pel qual s’aproven els criteris que han de regir el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l’SCIB estableix que les borses de personal funcionari interí tenen una vigència màxima de tres anys, comptadors des de la data de la seva aprovació mitjançant resolució del síndic major. Un cop hagi transcorregut aquest període de temps, les borses perden la vigència i no es poden reactivar.

Per tot això,

Resolc

1. Aprovar la creació d’una borsa ordinària de personal funcionari interí del cos d’auditors de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, corresponent a les proves selectives convocades per l’Acord del Consell de la Sindicatura de 22 de gener de 2018.

La composició de la borsa, amb l’ordre de prelació, s’adjunta com a annex a aquesta Resolució.

2. Determinar que aquesta borsa tindrà una vigència màxima de tres anys, comptadors des de la data de la seva aprovació. Un cop hagi transcorregut aquest període de temps, perdrà la vigència i no es podrà reactivar.

3. Publicar aquesta Resolució en el tauler d’anuncis de l’SCIB, en el seu portal web (<www.sindicaturaib.org>) i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquesta Resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar un recurs d’alçada davant el Consell de la Sindicatura en el termini d’un mes, comptador a partir de l’endemà de la seva publicació, de conformitat amb els articles 121 i següents de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de règim jurídic de les administracions publiques; la disposició addicional primera de la Llei 4/2004, de 2 d’abril, de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, i la disposició addicional primera del Reglament de règim interior de l’SCIB.

  

Palma, 28 de gener de 2019

El síndic major,

Joan Rosselló Villalonga

  

Annex: Borsa ordinària de personal funcionari interí del cos d’auditors de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears

Ordre de prelació

Llinatges i nom

DNI

Puntuació

1

Morro Ramos, Mª del Carme

*1654

20,443

2

Torres Ripoll, Bernat

*4936

19,366

3

Ybáñez Bosch, Dámaso

*7589

18,015

4

Velasco Martínez, Ana María

*9507

15,981

5

Berendsen Borrás, Cristina

*6309

15,761

6

Bestard Crespí, Rafael

*5867

15,532