Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE VILAFRANCA DE BONANY

Núm. 498
Aprovació llista definitiva plaça Policia local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovació llista definitiva 1 plaça agent de policia local Vilafranca de Bonany, mitjançant el procediment extraordinari del Decret Llei 1/2017, de 13 de gener de 2017.

Vista l'acta del tribunal qualificador de data 15 de gener de 2019, de valoració de la fase de concurs amb la puntuació total obtinguda en la convocatòria de plaça de policia local de Vilafranca de Bonany publicat al BOIB núm. 113 de 13 de setembre de 2018, mitjançant el procediment extraordinari previst en el Decret Llei 1/2017, de 13 de gener de 2017.

Atès que aquesta acta va ser publicada al tauler d'anuncis i a la pàgina web de l'Ajuntament sense que s'hagi presentat cap reclamació.

Aquesta Batlia, en virtut de les competències atribuïdes per la vigent normativa de règim local i de la base setena de la convocatòria, per la present

RESOLC:

PRIMER.- Aprovar, a proposta del tribunal selectiu, la llista d'aspirants que han superat el procés selectiu i han de ser nomenats funcionaris en pràctiques de la categoria d'agent de policia local, amb el següent contingut:

DAVID CERVÁN ALEMANY amb DNI (dades personals ocultes)

SEGON.- Publicar la present resolució al tauler d'anuncis, a la pàgina web de l'Ajuntament i al el BOIB, requerir a l'aspirant la presentació de la documentació prevista a la base onzena de la convocatòria en un termini de quinze dies hàbils des del dia següent a la publicació del present anunci al BOIB. No caldrà aportar la documentació acreditativa dels requisits que estiguin en poder d'aquesta Administració.

Així ho mana i signa el Sr. Alcalde Montserrat Rosselló Nicolau, de la qual cosa la Sra. Secretària dóna fe.

 

Vilafranca de Bonany a 22 de gener de el 2019.

  

El Batle

Montserrat Rosselló Nicolau