Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 440
Nomenament d'arquitecte tècnic interí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La batlia de l’Ajuntament de Son Servera, mitjançant la Resolució núm. 2018-1834, de data  22 de desembre, ha resolt el següent:

Expedient 175/2017

Atesa la resolució de la Batlia núm. 2017-0130, de 26 de gener, per la qual es convoca un concurs-oposició per formar part d’una borsa de treball d’ARQUITECTE TÈCNIC de l’Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), ), per a la cobertura, com a personal funcionari amb caràcter d’interinitat, de les necessitats que puguin subvenir per les necessitats del servei, com ara necessitats urgents derivades de l’augment de la demanda, baixes laborals, jubilacions, llicències,  vacances, etc, publicada el BOIB núm. 14, de 2 de febrer de 2017.

Així mateix, atesa la resolució de la Batlia núm. 2017-0753, de data 12 de maig, de constitució de la borsa d’arquitecte tècnic de l’Ajuntament de Son Servera, publicada al BOIB núm. 62, de data 20 de maig de 2017.

Mitjançant escrit amb RGE núm. 2018-E-RE-609, la persona que ocupava la plaça objecte de la present, de forma interina, comunica la seva renúncia a la mateixa per a la data 9 de desembre de 2018.

La persona que ocupa el núm. 2 de l’ordre de prelació de la borsa de treball ressenyada, comunica telemàticament i en data 28 de novembre de 2018 la seva renúncia a ocupar la plaça vacant d’arquitecte tècnic, prèvia oferta de l’Ajuntament de Son Servera.

Tot seguit, i en data 30 de novembre de 2018, persona que ocupa el núm. 3 de l’ordre de prelació, comunica telemàticament, prèvia oferta de l’Ajuntament, la seva disposició a ocupar la plaça vacant d’arquitecte tècnic municipal, de forma interina.

Es fa constar que la persona interessada ha aportat la documentació establerta a la base 12.3 i forma part de l’expedient adient. Així mateix, el nomenament s’ajusta a la normativa vigent i que, tal i com constar a l’expedient objecte de la present, s’ha convocat i constituït, tal i com hem ressenyat, una borsa de treball per a la categoria i les retribucions que li corresponen. Així mateix, el procediment de selecció s’ha dut a terme d’acord amb els principis establerts al TREBEP i que la plaça es troba dotada a la plantilla orgànica, atès l’acord del Ple de data 20 de novembre de 2017, d’aprovació del Pressupost de la Corporació, així com de l’annex de la Plantilla orgànica del personal al seu servei i publicat al BOIB núm. 156, de data 20 de novembre de 2017.

Per això i d’acord amb la legislació vigent en matèria de personal, i en ús de les atribucions conferides a l’article 21.1.g) de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, de Bases del Règim Local i l’article 41.14 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s’aprova el Reglament d’Organització i funcionament de règim jurídic de les Entitats locals

RESOLC:

Primer.- Nomenar la persona amb DNI núm. 37341628R, ARQUITECTE TÈCNIC, funcionari amb caràcter interí fins que la plaça objecte de la present es cobreixi reglamentàriament, de l’ Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), d’acord amb les bases de la convocatòria (resolució de la Batlia núm. 2017-0130, de 26 de gener).

Segon.- Que els efectes de la present comptin a partir de la data de 27 de desembre de 2018.

Tercer.- Donar compte de la present a la persona interessada, així com al departament de Personal i Intervenció, per al seu coneixement i efectes.

Quart.- Publicar la present, mitjançant edicte,  al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i, al tauler municipal d’anuncis i a la pàgina web municipal, amb l’objecte de donar-ne coneixement públic.

Son Servera, (Data signatura electrònica: 21/01/19)

El Batle

Antoni Servera Servera