Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE CULTURA, PARTICIPACIÓ I ESPORTS

Núm. 359
Resolució del director de l’Institut d’Estudis Baleàrics per la qual es publiquen els convenis de col·laboració que ha subscrit aquesta entitat en el darrer quadrimestre de l’any 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears disposa que els òrgans de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i els ens del sector públic instrumental autonòmic han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per això, dict la següent

Resolució

Ordenar la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit l’Institut d’Estudis Baleàrics en el darrer quadrimestre de l’any 2018:

  • Conveni de col·laboració entre l'Institut d'Estudis Baleàrics i l'Agència de Turisme de les Illes Balears per a la promoció del territori com espai per a rodatges derivat de l'Acord marc de col·laboració entre la Conselleria de Cultura, Participació i Esports i l'Agència de Turisme de les Illes Balears per a la millora del posicionament turístic de les Illes Balears, signat dia 10 d’octubre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre l’Institut d’Estudis Baleàrics i l’Institut d’Estudis Catalans per a la col·laboració en el projecte de recerca internacional Tabula Imperii Romani/Forma Orbis Romani (TIR/FOR), signat el 19 de novembre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre l’Institut d’Estudis Baleàrics i l’Ajuntament d’Inca per organitzar cursos de llengua catalana en les convocatòries d’octubre de 2018 – gener de 2019 i de febrer-maig de 2019, signat el 17 d’octubre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre l’Institut d’Estudis Baleàrics i l’Ajuntament de Calvià per crear un centre de català i cobrir-ne les despeses de funcionament, signat el 22 d’octubre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre l’Institut d’Estudis Baleàrics i l’Ajuntament de Llucmajor per organitzar cursos de llengua catalana en les convocatòries d’octubre de 2018 – gener de 2019 i de febrer-maig de 2019, signat el 25 d’octubre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre l’Institut d’Estudis Baleàrics i l’Ajuntament d’Eivissa per organitzar cursos de llengua catalana en les convocatòries d’octubre 2018 – gener 2019 i febrer – maig 2019, signat el 3 de desembre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre l’Institut d’Estudis Baleàrics i l’Ajuntament d’Eivissa per cobrir les despeses de manteniment del Centre de Català d’Eivissa, signat el 3 de desembre de 2018.

 

Palma, 15 de gener de 2019

El director de l’Institut d’Estudis Baleàrics Francesc Mesperuza Rotger