Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 355
Resolució del conseller d’Educació i Universitat de 11 de gener de 2019 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d’Educació i Universitat en el tercer quadrimestre de l’any 2018 i, amb caràcter extraordinari, un conveni de col·laboració subscrit per la Conselleria d’Educació i Universitat en el primer quadrimestre de l’any 2018 i dos convenis de col·laboració subscrit en el segon quadrimestre de l’any 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, una relació dels convenis de col·laboració subscrits, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d’Educació i Universitat

  1. En el tercer quadrimestre de l’any 2018:

  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears per al desenvolupament del Pla d’Assessorament als centres educatius a càrrec de l’Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE), signat el 8 de novembre de 2018.

  • Acord d’Extinció del conveni de col·laboració signat en data 25 d’octubre de 2006 entre l’IMAS i l’Ajuntament de Manacor, la modificació al conveni esmentat signada en data 30 de novembre de 2009 entre l’IMAS, l’Ajuntament de Manacor i l’IBISEC, així com l’annex al conveni modificat signat entre l’IMAS, l’Ajuntament de Manacor i l’IBISEC en data 3 de maig de 2010 per al finançament i execució de les obres de construcció d’un edifici al carrer Lepant de Manacor per ser destinat a serveis socials i ús educatiu i per ser utilitzat per les tres institucions esmentades. I liquidació dels convenis esmentats i reintegrament de les prestacions executades per cada una de les parts, signat el 18 d’octubre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre, l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) i l’Ajuntament de Manacor per el finançament i l’execució de les obres de rehabilitació de l’edifici municipal ubicat al carrer Lepant de Manacor per ser destinat a ampliació del CEIPIEEM Simó Ballester de Manacor i per a la posada a disposició de la Conselleria d’Educació i Universitat, signat el 18 d’octubre de 2018.

  • Protocol d’actuació entre l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) i l’Ajuntament de Palma per a la coordinació de les actuacions relacionades amb les infraestructures educatives en l’àmbit del municipi de Palma, signat el 19 d’octubre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) i el Consell Insular de Formentera per a la construcció d’un nou CEIP i una escoleta infantil al nucli de Sant Ferran de Ses Roques, TM Formentera, signat el 15 de novembre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Vilafranca de Bonany en matèria d’educació de persones adultes per al curs escolar 2018-2019, signat el 11 de setembre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Pollença en matèria d’educació de persones adultes per al curs escolar 2018-2019, signat el 13 de setembre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Binissalem en matèria d’educació de persones adultes per al curs escolar 2018-2019, signat el 17 de setembre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Felanitx en matèria d’educació de persones adultes per al curs escolar 2018-2019, signat el 28 de setembre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Marratxí en matèria d’educació de persones adultes per al curs escolar 2018-2019, signat el 22 d’octubre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Muro en matèria d’educació de persones adultes per al curs escolar 2018-2019, signat el 22 d’octubre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament d’Inca en matèria d’educació de persones adultes per al curs escolar 2018-2019, signat el 25 d’octubre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany en matèria d’educació de persones adultes per al curs escolar 2018-2019, signat el 2 de novembre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Menorca en matèria d’educació de persones adultes per al curs escolar 2018-2019, signat el 6 de novembre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu en matèria d’educació de persones adultes per al curs escolar 2018-2019, signat el 28 de novembre de 2018.

  • Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Mallorca per desenvolupar actuacions relacionades amb la formació professional dual, les pràctiques formatives en centres de treball i el foment de la qualitat i l’adequació de la formació professional a l’entorn productiu de les Illes Balears, per a l’any 2018, signat el 5 de setembre 2018.

  • Conveni de collaboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat i la Fundación Laboral de la Construcción per al desenvolupament de la formació corresponent al títol de tècnic en Construcció autoritzat a l’IES Politècnic, signat el 20 setembre 2018.

  • Acord específic de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat, la Conselleria de Salut i el Servei de Salut de les Illes Balears per al desenvolupament d’activitats formatives del cicle formatiu de grau superior de Laboratori clínic i biomèdic, signat el 15 d’octubre de 2018.

  • Acord específic de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat, la Conselleria de Salut i el Servei de Salut de les Illes Balears per al desenvolupament d’activitats formatives del cicle formatiu de grau superior d’Anatomia patològica i citodiagnòstic, signat el 15 d’octubre de 2018.

  • Acord específic de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat, la Conselleria de Salut i el Servei de Salut de les Illes Balears per al desenvolupament d’activitats formatives del cicle formatiu de grau mitjà d’Emergències sanitàries, signat el 15 d’octubre 2018.

  • Acord específic de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat, la Conselleria de Salut i el Servei de Salut de les Illes Balears per al desenvolupament d’activitats formatives del segon curs del cicle formatiu de grau superior d’Imatge per al diagnòstic i medicina nuclear, signat el 15 d’octubre de 2018.

  • Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat i l’empresa Iberostar Hoteles y Apartamentos, SL per al desenvolupament de la formació corresponent a la família professional d’Hoteleria i turisme a l’IES Alcúdia, signat el 21 de novembre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat i Horts de Sóller, SL per afavorir la impartició del cicle de formació professional bàsica d’Aprofitaments forestals a l’IES Guillem Colom Casasnovas, signat el 3 de desembre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Calvià per a la creació i gestió del Centre de Professorat de Calvià, signat el 4 d’octubre de 2018.

  • Segona addenda al conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i el Servei de Cooperació i d’Acció Cultural de l’ambaixada de França a Espanya per a l’establiment d’una sessió anual dels exàmens del diploma d’estudis de llengua francesa (DELF) escolar a la xarxa escolar de les Illes Balears, per al curs escolar 2018-2019, signat el 22 de novembre de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Universitat, l’Ajuntament d’Inca i l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) per a la instal·lació del Museu de l’Educació de les Illes Balears a la ciutat d’Inca, signat el 10 de desembre de 2018.

  • Addenda al Conveni de col·laboració entre el Ministeri d'Educació i Formació Professional i la comunitat autònoma de les Illes Balears mitjançant el qual s'articula el finançament per part del MECD i el cofinançament per part del Fons Social Europeu de la implantació de la formació professional bàsica i de l'anticipació de l'elecció i nous itineraris en els cursos de 3r i 4t de l'educació secundària obligatòria, introduïdes per la Llei orgànica 8/2013, de 9 de desembre, per a la millora de la qualitat educativa, signat el 26 de novembre de 2018.

2. Amb caràcter extraordinari, en el primer quadrimestre de l’any 2018

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) i l'Ajuntament de Es Mercadal per al finançament i l'execució de les obres de construcció del CEIP Es Mercadal al municipi de Es Mercadal, signat el 10 de gener de 2018.

3. Amb caràcter extraordinari, en el segon quadrimestre de l’any 2018

  • Conveni de col·laboració entre l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) i l’Ajuntament de Calvià per al finançament i l'execució de les obres de construcció d'un nou Centre d'Educació per a Adults (CEPA) al municipi de Calvià, signat el 26 de juny de 2018.

  • Conveni de col·laboració entre l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) i l’Ajuntament de Campanet per al finançament i l'execució de les obres de reforma integral del pati i la rehabilitació dels banys de la planta baixa del CEIP Llorenç Riber, del terme municipal de Campanet, signat el 10 de maig de 2018.

 

Palma, 11 de gener de 2019

El conseller d’Educació i Universitat Martí X. March Cerdà