Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 340
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 14 de gener de 2018 per la qual s’ordena la publicació de la relació de convenis de col·laboració subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears en el tercer quadrimestre del 2018, i amb caràcter extraordinari del segon quadrimestre de 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

L’article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els òrgans de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears durant els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Ordenar la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la relació de convenis de col·laboració subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears en el tercer quadrimestre del 2018, i amb caràcter extraordinari del segon quadrimestre de 2018 que figura en l’annex d’aquesta resolució.

  

Palma, 14 de gener de 2019

El director general,

Julio Miguel Fuster Culebras

 

Annex

Convenis signats entre el setembre i el desembre de 2018

  • Acord entre l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera del Servei de Salut de les Illes Balears i el centre educatiu Sa Colomina, signat el 10 de novembre de 2018.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears, Fundación Salud por Derecho, Médicos del Mundo, Sociedad Española de Salud Pública y Administración Sanitaria, Asociación por un Acceso Justo al Medicamento, Associació per a la Defensa de la Sanitat Pública de les Illes Balears i Plataforma No Gracias per dur a terme la campanya No es Sano, signat el 18 de setembre de 2018.
  • Conveni entre la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca i la Universitat de Barcelona per a la realització de pràctiques acadèmiques externes d’estudiants de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, signat el 28 de setembre de 2018.
  • Conveni específic núm. 2 entre l’Institut Nacional de la Seguretat Social , l’Institut de Salut Carlos III, OA, MP i el Servei de Salut de les Illes Balears per a la realització d’un curs de formació de malalties professionals per a metges d’atenció primària, en la modalitat d’aprenentatge en línia, signat el 16 d’octubre de 2018.
  • 2n Conveni específic entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Fundació Amancio Ortega Gaona en execució del Protocol d’Intencions signat amb data 16 de maig de 2017, relatiu a la donació dels imports corresponents a les despeses d’adquisició de diversos equipaments, signat el 19 d’octubre de 2018.
  • Modificació del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears, la Conselleria d’Educació i Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears i la Fundació Cultural del Monestir de la Real per a la gestió i desenvolupament de projectes culturals en el marc normatiu de l’1% cultural, signat el 30 d’octubre de 2018.
  • Conveni de col·laboració empresarial en activitat d’interès general entre el Servei de Salut de les Illes Balears, la Universitat de les Illes Balears i el Laboratori Esteve, per realitzar un projecte d’investigació sobre pacients crònics complexos i pacients crònics avançats a les Illes Balears, signat el 12 de novembre de 2018.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears pel tractament de dades per compte de tercers, signat el 20 de novembre de 2018.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Fundació Bancària Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, “La Caixa”, per al suport a la humanització de la salut, signat el 27 de novembre de 2018.
  • Conveni singular entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l’Hospital de Creu Roja de Palma per a la prestació d’atenció sanitària als usuaris del Sistema Nacional de Salut en l’àmbit de les Illes Balears, signat el 4 de desembre de 2018.
  • Acord de cooperació entre el Centro de Estudios del Mediterráneo (Aula C.E.M.) i l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera del Servei de Salut de les Illes Balears, per a la realització de pràctiques formatives per part dels estudiants, signat el 7 de desembre de 2018.
  • Acord de cooperació entre l’Instituto Técnico Profesional PAX i l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera del Servei de Salut de les Illes Balears, per a la realització de pràctiques formatives per part d’estudiants i professionals, signat el 17 de desembre de 2018.
  • Conveni entre el Ministeri de Justícia i el Servei de Salut de les Illes Balears sobre la cessió de dades de caràcter personal necessàries per a la cooperació en matèria forense, signat el 19 de desembre de 2018.
  • Acord de cooperació entre la Universitat d’Oviedo i l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera del Servei de Salut de les Illes Balears, per a la realització de pràctiques formatives per part d’estudiants, signat el 20 de desembre de 2018.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l’Associació Balear de Fibrosis Quística sobre el programa de millora de la funció pulmonar, digestiva i locomotora en persones amb fibrosis quística, signat el 27 de desembre de 2018.

Convenis signats entre el maig i el setembre de 2018

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Sociedad Española de Medicina Intensiva, Crítica i Unidades Coronarias (SEMICYUC) per facilitar la formació del personal sanitari i no sanitari en l’àmbit de la ressuscitació cardiopulmonar i en suport vital, signat el 23 de maig de 2018.
  • Conveni entre l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera del Servei de Salut de les Illes Balears i la Universitat de Barcelona per a la realització de pràctiques formatives d’estudiants, signat el 14 de juny de 2018.