Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE L'HABITATGE (IBAVI)

Núm. 261
Anunci de l’Institut Balear de l’Habitatge de la constitució onerosa d’un dret de superfície sobre el solar situat al carrer carrer Molí Nou, núm. 1, de Vilafranca de Bonany mitjançant concurs públic reservat a cooperatives d’habitatge en cessió d’ús i sense ànim de lucre, per a la promoció d’un edifici d’habitatges protegits en règim de cessió d’ús

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell d’Administració de l’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI) en sessió celebrada el dia 4 d’octubre de 2018, ha aprovat el plec de bases i la convocatòria del concurs públic per procedir a la constitució onerosa d’un dret de superfície sobre el solar públic d’uns 1.328 m2 de superfície, situat al carrer Molí Nou, núm. 1, de Vilafranca de Bonany per un termini de 75 anys a favor de cooperatives d’habitatge en cessió d’ús i sense ànim de lucre per a la promoció d’un edifici d’habitatges protegits en règim de cessió d’ús.

Dades registrals: Inscrita en el Registre de la Propietat de Petra, al Tom 4.435, Llibre 119, foli 215, finca núm. 7.404.

Referència cadastral: 7596607ED0779N0001QI

Procediment i fórmula d’adjudicació: concurs públic reservat a cooperatives d’habitatge en cessió d’ús i sense ànim de lucre i a cooperatives d’habitatge en cessió d’ús i sense ànim de lucre en constitució, amb proposició de tres sobres tancats, Sobre A: Documentació administrativa, Sobre B1: Criteris d’adjudicació avaluables en base a judicis de valor i Sobre B2: Criteris d’adjudicació avaluables de forma automàtica.

Accés a la documentació i informació:

  1. Pàgina web de l’IBAVI: www.ibavi.es

  2. Es podrà consultar a les oficines de l’ IBAVI en Palma, carrer de Manuel Azaña,  núm. 9,  baixos, Palma, tlf. 971784994.

Termini de presentació d’ofertes: fins les 14:00 h del dia 23 de abril de 2019.

Lloc de presentació d’ofertes: a les oficines de l’IBAVI, c/Manuel Azaña, núm. 9, baixos, Palma.

Obertura pública de les ofertes:

  • Sobre B1.- Criteris d’adjudicació avaluables en base a judicis de valor: a les 13:00 h del dia 2 de maig de 2019 a les oficines de l’IBAVI, c/ Manuel Azaña, núm. 9, baixos, Palma. Si s’observen defectes o omissions esmenables, l’obertura pública es realitzarà quan acabi el termini per presentar esmenes, d’acord amb el previst a la base 7.6 del Plec de bases.

  • Sobre B2.- Criteris d’adjudicació avaluables de forma automàtica: un cop rebut l’informe del comitè d’experts amb la ponderació dels criteris dependents d’un judici de valor, es convocarà la mesa de contractació, es comunicarà electrònicament als licitadors la data d’obertura i es realitzarà la corresponent publicació en el perfil del contractant o a la seu electrònica de l’IBAVI. L’obertura es realitzarà a les oficines de l’IBAVI, c/ Manuel Azaña, núm. 9, baixos, Palma.

 

Palma, 11 de gener de 2019

LA DIRECTORA-GERENT Maria Antònia Garcías Roig