Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 346
Correcció d’errades de l’edicte núm.187 publicat en el BOIB núm. 7 de data 15 de gener de 2019, relatiu al Decret de presidència núm. 2/2019 de 8 de gener, sobre l’atribució de funcions i serveis en matèria de polítiques de gènere, dona i LGTBI

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

S’ha detectat una errada consistent en la publicació en una Secció equivocada (Secció V Anuncis) quan s’ha de publicar a la Secció I de Disposicions generals, i tenint en compte que també s’havia de publicar la part dispositiva del decret.

Per tot això, s’ha d’esmenar l’error i es publica el text íntegre del Decret en la secció corresponent per tal que comenci a vigir:

 

DECRET DE PRESIDÈNCIA NÚM. 2/2019, DE 8 DE GENER, D’ATRIBUCIÓ DE COMPETÈNCIES EN MATÈRIA DE POLÍTIQUES DE GÈNERE, DONA I LGTBI

De conformitat amb el previst a l’article 70 de la Llei orgànica 1/2007 d’1 de març, de reforma de l’Estatut d’autonomia de les Illes Balears, el passat mes de desembre, el Govern de les Illes Balears aprovà els següents decrets, ambdós publicats al BOIB núm. 160 de 22 de desembre de 2018;

- Decret 46/2018 de 21 de desembre, de traspàs als consells insulars de les funcions i serveis inherents a les competències pròpies d’aquests consells insulars que actualment exerceix l’Administració de la Comunitat autònoma de les Illes Balears en matèria de polítiques de gènere i dona.

- Decret 47/2018 de 21 de desembre, de traspàs als consells insulars de les funcions i serveis inherents a les competències pròpies d’aquests consells insulars que actualment exerceix l’Administració de la Comunitat autònoma de les Illes Balears en matèria de polítiques de LGTBI.

Ambdós decrets estableixen que la data d’efectivitat del traspàs de les funcions i serveis a què es refereixen, és la fixada en l’acord de la Comissió Mixta de transferències Govern- Consells Insulars, és a dir el dia 1 de gener de 2019.

En l’àmbit organitzatiu intern, correspon al Departament de Benestar Social i Família, per Decret d’aquesta presidència número 120/2017 de 7 de juliol pel qual s’atribueixen les competències als diferents departaments, gestionar les funcions que corresponen a aquest consell en matèria de polítiques de gènere.

En conseqüència, consider que ha de ser aquest Departament qui ha de gestionar les funcions i serveis acabades de transferir per l’administració autonòmica, sens perjudici d’aquelles altres que, per la seva naturalesa, corresponguin a altres òrgans del Consell Insular i, sens perjudici també, de la necessària col·laboració amb la resta de departaments pel que fa aquelles polítiques que tenguin caràcter transversal.

En conseqüència, de conformitat amb el que estableix l’article 9.2 f) de la Llei 8/2000 de consells insulars,

 

RESOLC:

PRIMER. Atribuir al Departament de Benestar Social i Família les funcions i serveis que correspon exercir a aquest Consell Insular, en relació amb les matèries de polítiques de gènere, dona i LGTBI.

SEGON. Atribuir, així mateix, a la direcció insular de Benestar Social i Família, la gestió de les funcions i serveis en les matèries esmentades en el punt anterior.

TERCER. Publicar el contingut d’aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears per tal que entri a vigir el mateix dia que es publiqui.

 

QUART. Notificar aquest Decret als interessats i donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tengui.

 

Maó, 16 de gener de 2019

La secretària interina

Rosa Salord Olèo