Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE BINISSALEM

Núm. 190
Notificació de ca abandonat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Intentades les notificacions que es relacionen a sota i, no havent-se pogut practicar, es procedeix a la notificació mitjançant edicte. Tot això de conformitat amb l’article 59.4 i 61 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. I transcrit diu:

NOTIFICACIÓ AL TITULAR

Núm. Registre: 562

TIPUS D’ANIMAL:  CA / PERRO   

RAÇA:  MESTIZO                        

COLOR:  MARRÓ /MARRÓN

XIP D’IDENTIFICACIÓ: 941000011241316

TITULAR: MARISOL DE DIOS ELIZALDE BARAT

DNI: 48627403K

DOMICILI:  JESUS, DE  2 3E

POBLACIÓ: BINISSALEM 

TELÈFON: 678158964

OBSERVACIONS:

Dipositat a les instal·lacions municipals l’animal a dalt descrit, i figurant vostè com a titular del mateix, se’l requereix, per a que en el termini de vuit dies, a partir de la data de recepció d’aquesta notificació, el retiri d’aquestes instal·lacions municipals, segons l’establert a l’article 30 apartat 3 de la Llei 1/92, de 8 d’abril de Protecció dels animals que viuen a l’entorn humà, aportant la seva documentació i la de l’animal.

Passat aquest termini sense que l’animal hagi estat recollit,  podrà ser cedit a tercers o sacrificat, segons l’article 34 de l’ordenança reguladora de la tinença d’animals de companyia.

Alhora se l’informa que si no el recull, s’iniciarà el corresponent expedient sancionador per abandonament d’animal, segons l’article 11 i sancionat per l’article 44 apartat de l’ordenança esmentada i el requeriment del pagament de les taxes ocasionades, segons article 9 part b apartat d, de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per serveis prestats per a la retirada de vehicles, altres objectes i animals.

El que vos comunico pel vostre coneixement i efectes oportuns, i per a que en el termini de 10 dies al·legueu el que considereu adient en defensa dels vostres drets.

                                                                                                                 

Binissalem, 04 de gener de 2019

EL BATLE,

J. Víctor Martí Vallés