Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 8
Elevació a definitiu de l’acord de ratificació del Ple de l’Ajuntament de Son Servera de l’acord de dissolució i liquidació de la societat municipal “Son Servera Segle XXI, SAU” adoptat per la seva Junta General d’Accionistes

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l’Ajuntament de Son Servera, a la sessió ordinària de dia 15 de novembre de 2018, va ratificar l’acord de dissolució i liquidació de la societat municipal “Son Servera Segle XXI, SAU” adoptat per la seva Junta General d’Accionistes en sessió extraordinària i urgent de dia 8 de novembre de 2018.

En data 17 de novembre de 2018 es va exposar al públic en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 144 l’esmentat acord del Ple, als efectes de conferir un termini de 30 dies per a la presentació d’al·legacions.

Finalitzat el termini d’exposició pública sense que s’hagin presentat al·legacions, s’eleva a definitiu l’acord adoptat del Ple de l’Ajuntament de Son Servera, a la sessió ordinària de dia 15 de novembre de 2018, de ratificació de l’acord de dissolució i liquidació de la societat municipal “Son Servera Segle XXI, SAU” adoptat prèviament per la seva Junta General d’Accionistes en sessió extraordinària i urgent de dia 8 de novembre de 2018.

  

Son Servera, 3 de gener de 2019

El batle,

Antoni Servera Servera.