Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 6
Creació de llicències d'autotaxi

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l’Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el 18 de desembre de 2018, adoptà entre d’altres el següent ACORD:

“2.  CREACIÓ DE LLICÈNCIES D’AUTOTAXI. (Expt. 6856/2018)

A continuació se sotmet la proposta a votació i per 13 vots a favor (9 del PSOE i 4 de GUANYEM) i 8 abstencions (6 del GPM i 2 d'AL-IN), és a dir per majoria absoluta del nombre legal de membres de la Corporació, s'adopten els següents ACORDS:

1. Aprovar els estudis de determinació de necessitats d’increment de servei de taxi per Estudioimat, de febrer de 2018, i el estudi econòmic de la valoració del preu de canon de llicències de taxi, per l’Economista J. Angelet Cladelles, de novembre de 2018.

2. Aprovar la creació de vint-i-tres noves llicències de taxi al municipi de Sant Josep de sa Talaia.

3. Aprovar el plec de condicions econòmic administratives i el plec de condicions tècniques, que s’adjunten al present acord, de dotze llicències de tipus general per a vehicles amb número de places no superior a cinc, inclosa la del conductor, llicencies nº 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96.

4. Exposar-les al públic durant el termini de deu dies naturals a partir de la publicació de l’anunci en el BOIB, perquè puguin presentar-se reclamacions les quals han de ser resoltes pel Ple Municipal.

5. En cas de no existir al·legacions els presents plecs es consideraran aprovats definitivament. En el seu cas es faculta a l’alcalde per a la realització de tots els tràmits que siguin necessaris dins de la tramitació del present expedient a excepció de l’adjudicació de les noves llicències de conformitat amb les bases de la convocatòria i la resta de normativa aplicable.”

La qual cosa es publica per a general coneixement.

   

Sant Josep de sa Talaia, 2 de gener de 2019

L’ALCALDE

 Josep Marí Ribas