Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MARIA DE LA SALUT

Núm. 13465
Resolució Batlia resultat proves selecció Policia Local a Maria de la Salut

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D’acord amb el previst a l’article 15 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i concordants, així com a la Base onzena de les Bases que regeixen el procès selectiu d’un Policia Local a Maria de la Salut, es publica la següent:

RESOLUCIÓ DE BATLIA 

Expedient núm.: 989/2018

Procediment: Procés selectiu per la consolidació de plaça de Policia Local

Vista la documentació acreditativa de les condicions de capacitat i requisits exigits en la convocatòria per l’aspirant que ha superat les proves de selecció mitjançant el sistema de concurs-oposició per a la cobertura d’una plaça de Policia Local.

RESOLC :

PRIMER. Aprovar, a proposta del tribunal selectiu, la llista d’aspirants que han superat el procès selectiu i han de ser nomenats funcionaris en pràctiques, amb el següent contingut:

  • Jaume Mairata Munar

SEGON. Publicar la present  en el Tauler d’Anuncis, pàgina web municipal i Butlletí Oficial de les Illes Balears, i, d’acord amb el que s’estableix a la Base onzena de les Basesdel procès selectiu, requerir a l’aspirant per a que presenti la documentació que acrediti que compleix amb els requisits de la convocatòria, en un termini de 20 dies naturals, a partir de l’endemà de la publicació del present Anunci al BOIB. No serà necessari aportar documentació acreditativa dels requisits que estiguin en poder d’aquesta Administració.

 

Maria de la Salut, 21 de desembre de 2018

El Batle-President,

Guillem Jordà Bauzà