Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TERRITORI, ENERGIA I MOBILITAT

Núm. 13442
Extracte de la Resolució del conseller de Territori, Energia i Mobilitat de 21 de desembre de 2018, per la qual s’aprova, mitjançant el procediment de despesa anticipada, la convocatòria pública de subvencions per a l’adquisició de vehicles amb conductor (VTC) i autotaxis elèctrics, híbrids endollables, alimentats amb GNC o GLP, o de baixes emissions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el previst en els articles 17.3 b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index).

1. Beneficiaris

Poden ser beneficiàries d’aquests ajuts:

a) Les persones físiques, residents a les Illes Balears, que siguin titulars d’una llicència d’autotaxi o VTC expedida en el territori de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

b) Les persones jurídiques de dret privat constituïdes vàlidament que estiguin donades d’alta en l’impost d’activitats econòmiques (IAE) i siguin, a més, titulars d’una llicència d’autotaxi o VTC expedida en el territori de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

No poden ser beneficiàries de les subvencions les persones, entitats o agrupacions en què concorri alguna de les prohibicions establertes en l’article 10 del Text refós de la Llei de subvencions i en la Llei 11/2006, de 28 de juliol, d’igualtat de dones i homes.

2. Objecte

L’objecte d’aquesta Resolució és aprovar i regular la convocatòria pública d’ajuts per al foment de la mobilitat urbana sostenible, amb incidència en el parc automobilístic de vehicles amb conductor (VTC) i autotaxis que siguin elèctrics purs, híbrids endollables, alimentats amb GLP o GNC, o de baixes emissions, d’acord amb el punt 4 d’aquesta Resolució.

3. Bases reguladores

L’Ordre de la consellera de Comerç, Indústria i Energia de 15 de maig de 2008 per la qual s’estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria d’energia a les Illes Balears.

En tot el que no preveu aquesta Resolució ni l’Ordre esmentada s’ha d’aplicar el Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de Subvencions.

4. Quantia

L’import econòmic màxim d’aquesta convocatòria és de 300.000,00 €. Les subvencions es concedeixen amb càrrec al pressupost de la Comunitat Autònoma per a l’exercici 2019 i, concretament, amb càrrec a la partida pressupostària 25601 731A01 77000.

Aquesta convocatòria es tramita com a expedient de despesa anticipada, i d’acord amb l’article 43.1 del Decret 75/2004, de 27 d’agost, de desplegament de determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, queda sotmesa a la condició suspensiva de l’existència de crèdit adequat i suficient en els pressuposts generals de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a 2019.

Sempre que la disponibilitat pressupostària ho permeti, es poden incrementar els imports d’aquesta convocatòria.

 

5. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds s’inicia a partir del cinquè dia de la publicació d’aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i finalitza als dos mesos d’haver-se publicat, o fins al possible exhauriment, dins aquest període, de la quantia econòmica assignada a aquesta convocatòria.

  

Palma, 21 de desembre de 2018

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat Marc Pons i Pons