Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE CULTURA, PARTICIPACIÓ I ESPORTS

Núm. 13364
Anunci mitjançant el qual es fa pública la modificació de la composició de la Junta Directiva de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears corresponent al període 2016-2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D’acord amb l’article 20.4 del Decret 86/2008, d’1 d’agost, pel qual es despleguen i es regulen els processos electorals de les federacions esportives de les Illes Balears, el 19 de novembre de 2016 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la ratificació del president i la composició de la Junta Directiva de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears un cop finalitzat el procés electoral corresponent al període 2016-2020.

El 2 de maig de 2017 també es publica en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la modificació de la composició de la Junta Directiva de la federació.

El 3 d'agost i el 13 de desembre de 2018, es comuniquen a la Direcció General d'Esports i Joventut el cessament del senyor Vicente Sanahuja Vázquez com a vicepresident quart i del senyor Juan Antonio Bauzá Valdesoiro com a secretari de la Junta Directiva de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

D'altra banda, el president de la federació nomena el senyor Francisco Javier Ferrer Planells com a nou vicepresident quart, el senyor Nicolás Fuster Hernández com a nou secretari i el senyor Juan Antonio Bauzá Valdesoiro com a nou vocal.

L’Assemblea General de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, entre d’altres acords, a la sessió extraordinària de 3 de juliol de 2016, per tal de dur a terme el procés electoral corresponent al període 2016-2020, que la Junta Directiva seria nomenada pel president. Aquest acord va esser ratificat mitjançant Resolució del director general d’Esports i Joventut de 27 de juliol de 2016.

Per tant, novament es fa pública la modificació de la composició de la Junta Directiva de la federació, que és la següent:

Juan José Talens Llinás, president

Pedro Terrassa Sánchez, vicepresident primer

Bartomeu Bauzà Arrom, vicepresident segon

Francisco Franco Jacobo, vicepresident tercer

Francisco Javier Ferrer Planells, vicepresident quart

Nicolás Fuster Hernández, secretari

María del Pilar Bonet Escalera, tresorera

Juan Antonio Serra Martínez, vocal

Antonio Jaume Castelló, vocal

Consuelo Aurelia Martínez Hernández, vocal

Montserrat Santandreu Ginard, vocal

Miguel Ángel Rosselló Villalonga, vocal

Pau Enric Herráiz Soler, vocal

Juan Antonio Bauzá Valdesoiro, vocal

El president del Comitè de Jutges o Àrbitres de la FBIB, vocal

El president del Comitè de Tècnics o Entrenadors de la FBIB, vocal

 

El director general d’Esports i Joventut,

Carles Gonyalons Sureda