Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 13309
Anunci de Providència de la Consellera de Territori i Turisme del Consell Insular de Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Consellera de Territori i Turisme del Consell Insular de Formentera, el 09 de maig de 2018, va emetre una providència.

Claus d’identificació:

Alta en el registre de Turisme Insular de Formentera per un lloguer de vehicles sense conductor.

NºExpedient

DocumentIdentificació

Identitat

Dataprovidència

Registre gral. de Sortida

TUR 30/2017

B-5718442

T. C.SL

10/05/2018

4.76/2018

No havent estat possible la notificació personal a la persona interessada en el domicili indicat a l’expedient i d’acord amb l’establert a l’article44 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i en compliment de la normativa de protecció de dades de caràcter personal es procedeix a la publicació del present anunci de resolució emesa pel President del Consell Insular de Formentera .

Quedant a disposició de les mateixes, l’expedient corresponent, a la seu del Consell Insular de Formentera, Plaça de la Constitució nº 1 07860 Sant Francesc, Formentera (Illes Balears). Així mateix, informar-los que en compliment del que estableix l’article 68 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC), es procedeix requerir a la persona interessada perquè en el termini de deu dies, comptats a partir del dia següent de la publicació, repari els defectes assenyalats i aporti la documentació preceptiva que s’indica. S’adverteix que, en cas que no es doni compliment al present requeriment en el termini establert, es considerarà que la persona desisteix de la seva petició, prèvia resolució en els termes establerts als articles 21 i 68 de la LPAC.

 

Formentera, a 18 de desembre de 2018

El President,

Jaume Ferrer Ribas