Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 13284
Acord de la Comissió Insular d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Historicoartístic del Consell Insular d’Eivissa, de 17 de desembre de 2018, de correcció d’errades de la UA-02SJ de les Normes Subsidiàries de planejament de Sant Joan de Labritja. Expedient núm. 2017/00002727W

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Insular d'Eivissa fa públic que la Comissió Insular d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Historicoartístic del Consell Insular d'Eivissa, en sessió 3/2018, celebrada el dia 17 de desembre de 2018, va adoptar, entre d’altres, el següent acord que seguidament es transcriu:

“.../...

B) Matèries de territori i urbanisme.

1.- Expedient planejament (correcció d'errors NS Sant Joan de Labritja).

.../...

ACORD

I.- Aprovar la correcció d'errors materials detectada en la fitxa de la UA-02SJ de les NS sol·licitada per l'ajuntament de Sant Joan de Labritja amb data 30 de gener de 2018, d'acord amb l'apartat 2 de l'article 109 de la Llei 39/2015.

Consegüentment, la redacció de la fitxa de la UA-02SJ, corregit l'error detectat, quedaria de la següent manera:

"NORMES URBANÍSTIQUES ANNEX II

UNITATS D'ACTUACIÓ EN SÒL URBÀ

02.- UNITAT D'ACTUACIÓ 2SJ (UA-02SJ)

a).- Situació, àmbit i objecte:

Es troba situada a la zona posterior del BIC de l'església de Sant Joan, segons l'àmbit assenyalat en els plànols d'ordenació, i la seva finalitat és aconseguir completar la trama viària del nucli i dotar-la de més aparcaments, així com obtenir una parcel·la urbana per destinar-la a equipament públic.

b).- Criteris d'ordenació:

Els vials s'hauran de dotar i cedir amb totes les infraestructures pròpies del sòl urbà consolidat, d'acord amb el qual estableixen aquestes normes. Les zones verdes formaran part del projecte d'urbanització o de dotació de serveis i se cediran ordenades, d'acord amb l'article 7.2.01, de manera que permetin la seva utilització pública. S'haurà de tramitar i aprovar, previ informe de la CIOTUPHA, un Estudi de detall i un estudi d'incidència paisatgística en relació amb la integració en l'entorn i les possibles afeccions sobre les visuals del BIC.

Per preservar les visuals de l'Església arribant a Sant Joan per la carretera de Sa Cala, la volumetria en Casc Antic 1 (CA-1) es concentra al nord de la illa, i els limita a un nivell en planta baixa el volum est de la volumetria específica (VE) que donada el pendent natural del terreny, coincideix en altura amb la planta pis de la resta de la illa, indicant-se en la documentació gràfica la cota normativa per a la planta baixa de la volumetria específica (VE). Dins de la Unitat es respectaran tots els murs de pedra seca i els arbres existents que no siguin afectats per les edificacions, protegint i restaurant el mur de pedra que delimita la CA-1 amb l'ELPR. Igualment, s'haurà de restaurar el Camí Vell de sa Cala, protegint tots els murs de pedra seca que ho limiten i netejant la vegetació.

c).- Condicions d'aprofitament urbanístic:

c.1).- Usos no lucratius.

- Superfície indicativa d'espai per a viari (V) i aparcaments (AP): 2.564 m2

-Superfície mínima de sòl per a espais lliures públics (ELP): 3.472 m2

-Superfície mínima de sòl per a equipaments (EQ-A): 2.994 m2

c.2).- Usos lucratius.

-Superfície màxima en zona de casc antic l (CA-1): 862 m2

-Superfície màxima en zona de volumetria específica (VE): 3.932 m2. L'ocupació en planta baixa podrà ser del 100%, l'aprofitament màxim d'1 m2/m2 i el nombre màxim de plantes de B+1P, o B segons es disposa en la documentació gràfica. Es podrà, mitjançant un estudi de detall justificatiu, modificar la configuració per aconseguir una millor integració en l'entorn.

-Superfície mínima de sòl per a espais lliures privats (ELPR): 1.095 m2

c.3).- Aprofitament edificable i nombre d 'habitatges:

-Aprofitament màxim d'usos lucratius: Segons les condicions particulars de la zona amb una altura màxima de B+1P. L'aprofitament residencial no esgotat podrà destinar-se a qualsevol dels usos compatibles prevists en les esmentades condicions particulars.

-Densitat màxima d'ús residencial: 21 habitatges (63 habitants) en CA-1 i 30 habitatges (90 habitants) VE.

c.4).- Total superfície de la unitat d'actuació: 14.919 m2

d). - Sistema d'actuació:

-Compensació.

Actuació sense transformació urbanística.

II.- Comunicar el present acord a l'ajuntament de Sant Joan de Labritja i procedir a la seva publicació en el BOIB.”

La transcripció d’aquest acord es fa a reserva d’allò establert a l’article 18 de la Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de règim jurídic del sector públic.

  

Eivissa, 20 de desembre de 2018

La secretària tècnica de l’Àrea de Turisme, Interior, Territori i Mobilitat,

Margarita Planells Torres