Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 13307
Ordenança fiscal reguladora de l’impost municipal sobre activitats econòmiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb l'acord plenari d'aquest Ajuntament sobre les modificacions puntuals de les ordenances fiscals, i en compliment de l'article 17.4 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, es publica el text íntegre de la següent ordenança fiscal (incloent-hi les modificacions aprovades):

 «ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE L’IMPOST MUNICIPAL SOBRE ACTIVITATS ECONÒMIQUES

Capítol I Disposició general

Article 1

De conformitat amb el que disposa l’article 15.2 en relació amb l’article 59.1 del Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals (Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març), l’Ajuntament d’Andratx exigeix l’impost sobre activitats econòmiques d’acord amb les normes que s’estableixen en aquesta ordenança.

Capítol II Naturalesa i fet imposable

Article 2

1. L’impost sobre activitats econòmiques és un tribut directe de caràcter real el fet imposable del qual està constituït pel simple fet de dur a terme en territori nacional activitats empresarials, professionals o artístiques, tant si es fan en un local determinat com si no, i tant si estan especificades en les tarifes de l’impost com si no.

2. Es consideren, a l’efecte d’aquest impost, activitats empresarials les ramaderes, quan tenen caràcter independent, mineres, industrials, comercials i de serveis. No tenen, per consegüent, aquesta consideració les activitats agrícoles, les ramaderes dependents, les forestals i les pesqueres, de manera que cap d’aquestes no constitueixen un fet imposable per aquest impost.

D’acord amb el que preveu el paràgraf anterior, té la consideració de ramaderia independent el conjunt de caps de bestiar que es trobi inclòs en algun dels casos següents:

  1. Que pasturi o s’alimenti fonamentalment en terres que no siguin explotades agrícolament o forestalment pel propietari del ramat.

  2. El que estigui estabulat fora de les finques rústiques.

  3. El transhumant o transterminant.

  4. El que s’alimenti fonamentalment amb pinsos no produïts a la finca en què es criï.

Article 3

1. Es considera que una activitat s’exerceix amb caràcter empresarial, professional o artístic quan suposa l’ordenació per compte propi de mitjans de producció i de recursos humans o d’un dels dos amb la finalitat d’intervenir en la producció o la distribució de béns o serveis.

2. El contingut de les activitats gravades s’ha de definir en les tarifes de l’impost aprovades pel Reial decret legislatiu 243/1995, de 17 de febrer, i el Reial decret legislatiu 1259/1991, de 2 d’agost, o la normativa vigent en cada cas.

Article 4

L’exercici de les activitats gravades s’ha de provar per qualsevol mitjà admissible en dret i, en particular, pels que preveuen l’article 3 del Codi de comerç, i l’article 11 del Reial decret 1172/1991, de 26 de juliol, de gestió de l’impost.

Article 5

No constitueix fet imposable per aquest impost l’exercici de les activitats següents:

1. L’alienació de béns integrats en l’actiu fix de les empreses que hagin figurat degudament inventariats com a immobilitzat amb més de dos anys d’antelació a la data de transmetre’s, i la venda de béns d’ús particular i privat del venedor sempre que els hagi utilitzat durant el mateix període de temps.

2. La venda dels productes que es reben en recompensa de treballs personals o serveis professionals.

3. L’exposició d’articles amb el fi exclusiu de decoració o adorn de l’establiment. En canvi, està subjecta a l’impost l’exposició d’articles per regalar als clients.

4. Quan es tracti de venda al detall, la realització d’un sol acte o operació aïllada.

Capítol III Subjectes passius

Article 6

Són subjectes passius d’aquest impost els obligats tributaris que, segons la Llei, hagin de complir l’obligació tributària principal, així com les obligacions formals que hi són inherents, o bé com a contribuent o bé com a substitut d’aquest, en els termes establerts en l’article 35.4 de la Llei 58/2003, general tributària, sempre que facin al terme municipal qualsevol de les activitats que originen el fet imposable.

Capítol IV Exempcions

Article 7

1.- Estan exempts de l’impost:

a) L’Estat, les comunitats autònomes i les entitats locals, així com els organismes autònoms de l’Estat i les entitats de dret públic de caràcter anàleg al de les comunitats autònomes i les entitats locals.

b) Els subjectes passius que iniciïn l’exercici de la seva activitat en territori espanyol durant els dos primers períodes impositius d’aquest impost.

A aquest efecte, no es considera que s’ha produït l’inici de l’exercici d’una activitat quan s’ha desenvolupat anteriorment sota una altra titularitat, circumstància que s’entén que concorre, entre altres supòsits, en els casos de fusió, escissió o aportació de branques d’activitat.

c) Els subjectes passius següents:

— Les persones físiques.

— Els subjectes passius de l’impost sobre societats, les societats civils i les entitats incloses a l’article 35.4 de la Llei 58/2003, general tributària, que tinguin un import net de la xifra de negocis inferior a 1.000.000 d’euros.

Quant als contribuents per l’impost sobre la renda de no residents, l’exempció només afecta els qui operin a Espanya mitjançant un establiment permanent, sempre que tinguin un import net de la xifra de negocis inferior a 1.000.000 d’euros.

Per aplicar l’exempció prevista en aquest paràgraf, cal tenir en compte les regles següents:

1. L’import net de la xifra de negocis s’ha de determinar d’acord amb el que preveu l’article 191 del Text refós de la Llei de societats anònimes, aprovat pel Reial decret legislatiu 1564/1989, de 22 de desembre.

2. En el cas dels subjectes passius de l’impost sobre societats o dels contribuents per l’impost sobre la renda de no residents, l’import net de la xifra de negocis és el del període impositiu amb un termini de presentació de declaracions d’aquests tributs acabat l’any anterior al d’acreditació d’aquest impost. En el cas de les societats civils i les entitats a què es refereix l’article 35.4 de la Llei 58/2003, general tributària, l’import net de la xifra de negocis és el que correspongui al penúltim any anterior al d’acreditació d’aquest impost. Si aquest període impositiu ha tingut una durada inferior a l’any natural, l’import net de la xifra de negocis s’ha d’elevar a l’any.

3. Per calcular l’import de la xifra de negocis del subjecte passiu, s’ha de tenir en compte el conjunt de les activitats econòmiques que hagi dut a terme.

No obstant això, quan l’entitat formi part d’un grup de societats com el que s’estableix a l’article 42 del Codi de comerç, l’import net de la xifra de negocis s’ha de referir al conjunt d’entitats que pertanyin a aquest grup.

Als efectes què disposa el paràgraf anterior, s’entén que els casos de l’article 42 del Codi de comerç són els que es recullen a la secció I del capítol I de les normes per formular els comptes anuals consolidats, aprovades pel Reial decret 1815/1991, de 20 de desembre.

4. En el cas dels contribuents per l’impost sobre la renda de no residents, cal ajustar-se a l’import net de la xifra de negocis imputable al conjunt d’establiments permanents situats en territori espanyol.

d) Les entitats gestores de la Seguretat Social i les mutualitats de previsió social regulades en la Llei 30/1995, de 8 de novembre, d’ordenació i supervisió de les assegurances privades.

e) Els organismes públics d’investigació, els establiments d’ensenyament en tots els seus graus pagats íntegrament amb fons de l’Estat, de les comunitats autònomes o de les entitats locals, o per fundacions declarades benèfiques o d’utilitat pública, i els establiments d’ensenyament en tots els seus graus que, encara que no tinguin ànim de lucre, estiguin en règim de concert educatiu, fins i tot si faciliten als seus alumnes llibres o articles d’escriptori o els presten els serveis de mitja pensió o internat i encara que per excepció venguin en el mateix establiment els productes dels tallers dedicats a aquest ensenyament, sempre que l’import de la venda, sense utilitat per a cap particular o tercera persona, es destini exclusivament a adquirir matèries primeres o a mantenir l’establiment.

f) Les associacions i fundacions de discapacitats físics, psíquics i sensorials sense ànim de lucre per les activitats de caràcter pedagògic, científic, assistencial i d’ocupació que duguin a terme per a l’ensenyament, l’educació, la rehabilitació i la tutela de minusvàlids, encara que venguin els productes dels tallers dedicats a aquests fins, sempre que l’import de la venda, sense utilitat per a cap particular o tercera persona, es destini exclusivament a adquirir matèries primeres o a mantenir l’establiment.

g) La Creu Roja Espanyola.

h) Els subjectes passius als quals s’apliqui l’exempció en virtut de tractats o convenis internacionals.

2.- Els subjectes passius als quals es refereixen els paràgrafs a), d), g) i h) de l’apartat anterior no estan obligats a presentar la declaració d’alta en la matrícula de l’impost.

3.- El ministre d’Hisenda ha d’establir en quins casos l’aplicació de l’exempció prevista en el paràgraf c) de l’apartat 1 anterior exigeix que es presenti una comunicació dirigida a l’Agència Estatal d’Administració Tributària en què es faci constar que compleixen els requisits establerts en aquest paràgraf per aplicar l’exempció. Aquesta obligació no s’ha d’exigir, en cap cas, quan es tracti de contribuents per l’impost sobre la renda de les persones físiques.

Els subjectes passius que hagin aplicat l’exempció prevista en el paràgraf b) de l’apartat 1 anterior han de presentar la comunicació, si escau, l’any següent al posterior al d’inici de l’activitat.

A aquest efecte, el ministre d’Hisenda ha d’establir el contingut d’aquesta comunicació, el termini i la forma de presentar-la, i també els casos en què ha de presentar-se per mitjans telemàtics.

Quant a les variacions que puguin afectar l’exempció prevista en el paràgraf c) de l’apartat 1 anterior, cal atenir-se al que preveu el paràgraf tercer de l’apartat 2 de l’article 91 de la Llei 51/2002, de 27 de desembre.

Les exempcions previstes en els paràgrafs b), e) i f) de l’apartat 1 d’aquest article s’han de sol·licitar, i s’han de concedir quan sigui procedent.

Article 8

Bonificacions

1. A la quota de l'impost, cal aplicar-hi, en tot cas, les bonificacions següents:

a) Les cooperatives, així com les unions, federacions i confederacions d’aquestes i les societats agràries de transformació tenen la bonificació prevista en la Llei 20/1990, de 19 de desembre, sobre el règim fiscal de les cooperatives.

b) Una bonificació del 50% de la quota corresponent per als qui iniciïn l’exercici de qualsevol activitat professional durant els cinc anys d’activitat següents a la conclusió del segon període impositiu de desenvolupament d’aquesta. El període d’aplicació de la bonificació caduca en haver transcorregut cinc anys des de l’acabament de l’exempció prevista en l’apartat 1 de l’article 7 d’aquesta ordenança.

c) S’estableix una bonificació sobre la quota municipal fins a un 50% a favor dels subjectes passius que ja tributin per quota municipal els dos anys anteriors a la sol·licitud i que incrementin la mitjana de la plantilla de treballadors amb un contracte indefinit durant el període impositiu immediatament anterior a l’aplicació de la bonificació, d'acord amb la següent escala:

 

Increment promig % de bonificació

Superior al 80% 45%

Del 40% al 80% 40%

Del 20% al 39% 30%

De l'1% al 19% 25%

Aquesta bonificació s’ha d’incrementar fins al 50% si es formalitza el contracte indefinit a persones discapacitades.

En el cas que l'increment de la mitjana de la plantilla de treballadors sigui a conseqüència de contractes temporals s'aplicarà la meitat de la bonificació establerta en el paràgraf anterior.

S’ha de justificar documentalment aquest aspecte aportant els TC1 i TC2 dels dos anys anteriors a la petició de la bonificació.

Notes comunes a totes les bonificacions

Les bonificacions esmentades anteriorment poden ser aplicades de manera simultània, sense que en total puguin suposar una bonificació superior al 80% i seran concedides per Decret de Batlia previ informe del tècnic corresponent.

Capítol V

Article 9

Quota tributària

La quota tributària és la que resulta d’aplicar les tarifes de l’impost d’acord amb els preceptes continguts en el Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals (RDL 2/2004) i en les disposicions que la complementin i la desenvolupin, i també d’acord amb els coeficients prevists en la Llei o acordats per aquest ajuntament, que es regulen en l’article 10 d’aquesta ordenança.

Article 10

1. A les quotes municipals fixades en les tarifes de l’impost, cal aplicar-hi, en tot cas, un coeficient de ponderació, determinat segons l’import net de la xifra de negocis del subjecte passiu. Aquest coeficient s’ha de determinar d’acord amb el quadre següent:

Import net de la xifra de negocis (euros)

Coeficient

Des d’1.000.000,00 fins a 5.000.000,00

1,29

Des de 5.000.000,01 fins a 10.000.000,00

1,30

Des de 10.000.000,01 fins a 50.000.000,00

1,32

Des de 50.000.000,01 fins a 100.000.000,00

1,33

Més de 100.000.000,00

1,35

Sense xifra neta de negoci

1,31

A fi d’aplicar el coeficient a què es refereix aquest article, l’import net de la xifra de negocis del subjecte passiu ha de ser el que correspongui al conjunt d’activitats econòmiques que hagi dut a terme i s’ha de determinar d’acord amb el que preveu el paràgraf c) de l’apartat 1 de l’article 7 d’aquesta ordenança.

2. Fent ús de la facultat atribuïda per l’article 87 sobre el coeficient de situació del Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, aquest ajuntament estableix, sobre les quotes modificades per l’aplicació del coeficient de l’apartat anterior, una escala de coeficients que pondera la situació de l’establiment segons la categoria del carrer en què radica. Aquesta escala és la següent:

 

Categoria del carrer

Coeficient de situació

1a

2,64

2a

2,19

3a

0,63

Quan es tracti de locals que tinguin façana en dues o més vies públiques classificades en diverses categories, s’ha d’aplicar el coeficient de situació que correspongui a la via de categoria superior, sempre que hi hagi, encara que sigui en forma de xamfrà, un accés directe al recinte i que sigui d’ús normal.

En l’annex d’aquesta ordenança els carrers d’aquest terme municipal es classifiquen en 3 categories.

Els carrers o vies públiques que no hi apareguin especificats han de ser considerats de la darrera categoria.

Capítol VI Període impositiu i acreditació

Article 11

1. El període impositiu coincideix amb l’any natural, excepte quan es tracta de declaracions d’alta, ja que en aquest cas comprendrà des de la data de començament de l’activitat fins al final de l’any natural.

2. L’impost s’abona el primer dia del període impositiu i les quotes són irreductibles, excepte quan, en els casos de declaració d’alta, el dia de començament de l’activitat no coincideixi amb l’any natural; en aquest cas les quotes s’han de calcular proporcionalment al nombre de trimestres naturals que quedin per acabar l’any, inclòs el del començament de l’exercici de l’activitat.

Així mateix, i en el cas de baixa per cessament de l’exercici de l’activitat, les quotes són prorratejables per trimestres naturals, llevat d’aquell en què es produeixi el cessament. Amb aquest fi, els subjectes passius poden sol·licitar la devolució de la part de la quota corresponent als trimestres naturals en què no s’hagi exercit l’activitat.

3. Si es tracta d’espectacles, quan les quotes estiguin establertes per actuacions aïllades l’abonament s’ha de fer per cada una d’aquestes i cal presentar les declaracions corresponents en la forma que s’estableixi reglamentàriament.

Capítol VII Gestió de l’impost

Article 12

1. L’impost es gestiona a partir del moment en què es formalitza la matrícula, que es forma anualment per a cada terme i està constituïda per censos que comprenen les activitats econòmiques, els subjectes passius, les quotes mínimes i, si escau, el recàrrec provincial. La matrícula estarà a disposició del públic en aquest ajuntament durant el període que anualment es comuniqui. Se’n publicarà un anunci d’exposició en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

2. Els subjectes passius estan obligats a presentar les declaracions censals d’alta corresponents a la delegació o administració d’hisenda que correspongui, sens perjudici de les fórmules de col·laboració que puguin establir-se amb aquest ajuntament, i han de manifestar tots els elements necessaris que s’han d’incloure en la matrícula en la forma adequada i en els terminis que estableix el Reial decret 1172/1991, de 26 de juliol. A continuació, l’Administració municipal n’ha de practicar la liquidació corresponent, la qual s’ha de notificar al subjecte passiu, que haurà d’efectuar l’ingrés que sigui procedent.

Així mateix, els subjectes passius estan obligats a comunicar les variacions d’ordre físic, econòmic o jurídic que es produeixin en l’exercici de les activitats gravades i que tinguin transcendència a l’efecte de tributar per aquest impost, la qual cosa s’ha de formalitzar en els terminis i en la forma que estableix el Reial decret 1172/1991, de 26 de juliol, pel qual es dicten normes per a la gestió de l’impost sobre activitats econòmiques.

3. La inclusió, l’exclusió o l’alteració de les dades contingudes en els censos que resultin de les actuacions d’inspecció tributària o de la formalització d’altes i comunicacions s’han de considerar un acte administratiu i comporten la modificació del cens. Qualsevol modificació de la matrícula que es refereixi a dades que figurin en els censos requereix, inexcusablement, l’alteració prèvia d’aquests darrers en el mateix sentit.

Article 13

1. L’Administració tributària de l’Estat ha de formar la matrícula de l’impost. En tot cas, l’Administració tributària de l’Estat ha de dur a terme la qualificació de les activitats econòmiques i la indicació de les quotes corresponents. Igualment, correspon als tribunals econòmics-administratius de l’Estat conèixer de les reclamacions que s’interposin contra els actes de qualificació d’activitats i indicar les quotes.

Sens perjudici d’això, la notificació d’aquests actes pot ser feta per l’Ajuntament, juntament amb la notificació de les liquidacions que condueixen a determinar els deutes tributaris.

2. La liquidació i la recaptació, així com la revisió dels actes dictats per mitjà de la gestió tributària d’aquest impost, les ha de dur a terme l’Ajuntament, i s’hi inclouen les funcions de concessió i denegació d’exempcions, les liquidacions que condueixen a determinar els deutes tributaris, l’emissió dels instruments de cobrament, la resolució dels expedients de devolució d’ingressos indeguts, la resolució dels recursos que s’interposin contra aquests actes i actuacions per informar i assistir el contribuent referides a les matèries compreses en aquest paràgraf.

La concessió i la denegació d’exempcions requereixen, en tot cas, un informe tècnic previ de l’òrgan competent de l’Administració tributària de l’Estat; posteriorment, se li ha de traslladar la resolució que s’adopti.

3. Els òrgans competents de l’Administració tributària de l’Estat han de dur a terme la inspecció d’aquest impost, sens perjudici de les delegacions que puguin fer-se a aquest ajuntament i de les fórmules de col·laboració que es puguin establir amb aquest i, si és el cas, amb la Comunitat Autònoma o el Consell Insular de Mallorca, en els termes que disposi el ministre d’Economia i Hisenda.

4. En tot cas, el coneixement de les reclamacions que s’interposin contra els actes de gestió censal que dicti l’Administració tributària de l’Estat a què es refereix el paràgraf primer de l’apartat 1 d’aquest article, així com els actes de la mateixa naturalesa dictats en virtut de la delegació prevista en el paràgraf tercer del mateix apartat, corresponen als tribunals econòmics-administratius de l’Estat.

De la mateixa manera, correspon als tribunals econòmics-administratius de l’Estat conèixer de les reclamacions que s’interposin contra els actes dictats en virtut de la delegació prevista en l’apartat 3 d’aquest article que suposin inclusió, exclusió o alteració de les dades que figuren en els censos de l’impost.

Capítol VIII

Article 14

En relació amb la qualificació de les infraccions tributàries i de les sancions que corresponguin en cada cas, cal aplicar la Llei general tributària i les disposicions que la complementin i la desenvolupin i les específiques del tribut de referència.

Article 15

Data d’aprovació i vigència

Aquesta ordenança aprovada pel Ple comença a vigir l’1 de gener de 2016, i continuarà vigent mentre no s’acordi modificar-la o derogar-la. En cas de modificació parcial, els articles no modificats continuaran vigents.

DISPOSICIÓ ADDICIONAL

Les modificacions produïdes per la Llei de pressuposts generals de l’Estat o una altra norma de rang legal que afecti qualsevol element d’aquest impost s’han d’aplicar automàticament a aquesta ordenança.

 

Andratx, 20 de desembre de 2018

La Batlessa Katia Rouarch

 

 

ANNEX A L’ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE L’IMPOST SOBRE ACTIVITATS ECONÒMIQUES

NOM DEL CARRER CATEGORIA

ALACANT, CARRER 3a

ALDEA BLANCA, CARRER 1a

ALEJANDRO CARDUNETS, CARRER 1a

ALEMANY, CARRER 3a

ALGAR (S’), AVINGUDA 1a

ALMIRANTE RIERA ALEMANY, AVINGUDA 1a

ALMUDAINA (S’), AVINGUDA 1a

ALZINA, CARRER 3a

AMETLLER, CARRER 3a

ÀNCORA (DE L’), CARRER 1a

ANDALUCÍA, CARRER 3a

ANDRATX-PALMA, CTRA. 3a

ANFÓS, CARRER 3a

ANTONI MULET, CARRER 2a

ANTONI CALAFAT, CARRER, de l’1 al 15 i del 2 al 12 1a

ANTONI CALAFAT, CARRER, la resta 2a

ANTONIO CALAFELL, CARRER 2a

ARAGÓ, CARRER 3a

ARCHIDUQUE, CARRER 2a

ARRACÓ (S’), CTRA. 3a

ATAJO (DEL), CARRER 3a

ATALAIA (S’), CN 3a

AZCARATE, CARRER 1a

BADALUC (DES), CN 3a

BALANDRE, CARRER 3a

BALTASAR PORCEL, CARRER 1a

BARCELONA, CARRER 3a

BARTOMEU ESTEVA, AVINGUDA 1a

BATABANO, CARRER 3a

BESTIAR (DEL), CARRER 3a

BISCAIA, CARRER 3a

BRISMAR, CARRER, de l’1 al 7 i del 2 al 6 1a

BRISMAR, CARRER, la resta 2a

CA NA PERA, BO 3a

CA NA RAFELA, CN 3a

CABRERA, CARRER 3a

CADERNERA, CARRER 3a

CALA BLANCA, CN 3a

CALA D'EGOS, CN 1a

CALA EN BASSET, CARRER 1a

CALA EN CRANC, CN 3a

CALA EN FONOLL, CN 3a

CALA EN LLADÓ, CARRER 2a

CALA ES CONILLS, CN 1a

CALAFATS (DELS), CN 3a

CAMÈLIA, CARRER 3a

CAMP DE MAR, CR, de l’1 al 5 i del 2 al 4 1a

CAMP DE MAR, CR, la resta 3a

CAMPAS (DES), CN 3a

CAN BOLEI, CN 3a

CAN DAMETES, BO 3a

CAN DELAIGO, BO 3a

CAN GORBIO, CN 3a

CAN JESÚS, CN 3a

CAN JOAN GRAN, CN 3a

CAN MANDILEGO, BO 3a

CAN MASSANA, BO 3a

CAN MATINADE, BO 3a

CAN PEROT, CARRER 3a

CAN RODELLA, CN 3a

CAN SALOM, TR 3a

CAN SEUVA, CN 3a

CAN TIONA, CN 3a

CAN TOMAVI, CN 3a

CAN VIGUET, BO 3a

CAPDELLÀ, CR 3a

CAPELLA (SA), BO 3a

CARAGOLA (NA), PLAÇA 1a

CARME (DEL), CARRER 3a

CARREGADOR (DES), CARRER 1a

CARRETERS (DELS), CARRER 3a

CAS VIDALS, BO 3a

CASTELLAS (DES), CN 3a

CASTELLÓ, CARRER 3a

CASTENYETES, CARRER 3a

CATALUNYA, CARRER 3a

CAVALLS (DELS), CARRER 3a

CERVANTES, CARRER 3a

CLAVELL, CARRER 3a

COLL BAIX (DES), CN 3a

COLL D’ANDRITXOL, CN 3a

COLL DE SES FORQUES, CN 3a

COLL DELS CAIRATS, CN 3a

COLL D’EN BOIX, CARRER 3a

COLLET ROIG, PJ 2a

COLLET (DES), TR 3a

COMA DE SA TEIA (SA), CN 3a

COMA DE SES SELLES (SA), CN 3a

COMA FREDA (SA), CN 3a

COMELLAR (DES), CN 3a

COMERCIO (DEL), CARRER 3a

COMES (SES), CN 3a

CONGRE, CARRER 3a

CONQUISTADOR, CARRER 2a

CONSTITUCIÓ (DE SA), CARRER 1a

COPINYA, CARRER 3a

CORAL, CARRER 3a

CORB MARÍ, CARRER 2a

COS (ES), BO 3a

COSTA (SA), CARRER 3a

COVETES (SES), BO 3a

CREU (SA), BO 3a

CRISTÓBAL COLON, CARRER, de l’1 al 9 i del 2 al 12 1a

CRISTÓBAL COLON, CARRER, la resta 2a

CROMLEC, CARRER 1a

CUBA, CARRER 2a

CÚRIA (DE LA), AVINGUDA 1a

DALÍ, CARRER 3a

DISSEMINAT ANDRATX, DS 3a

DISSEMINAT CAMP DE MAR, DS 3a

DISSEMINAT PORT, DS 3a

DISSEMINAT SANT ELM, DS 3a

DISSEMINAT S'ARRACÓ, DS 3a

DOCTOR PEDRO GONZÁLEZ, CARRER 2a

DOFINS (DES), CARRER 3a

DOLMEN, CARRER 1a

DOTZE D’OCTUBRE, CARRER 3a

DRAGONERA (DE SA), CARRER 3a

DUNES (DE SES), CARRER 1a

ÈIBAR, C 3a

EIVISSA, CARRER 3a

EOLO, CARRER 3a

ESCALA (S’), TR 3a

ESCLOP (S’), CARRER 3a

ESCOLA VELLA (S’), CARRER 3a

ESCOLES, CARRER 3a

ESCULTOR O. ALEMANY, CARRER 3a

ESPANYA, PLAÇA 1a

ESPARREGUERA, CARRER 3a

ESTANYERA (S’), CARRER 3a

ESTEL (S’), CARRER 3a

ESTELLENCS, CR 3a

ESTEPA, CARRER 3a

ESTRELLA, CARRER 3a

ESTRET (S’), CN 3a

EXTREMADURA, CARRER 3a

FÀBRICA (SA), CARRER, de l’1 a l’11 i del 2 al 12 1a

FÀBRICA (SA), CARRER, la resta 2a

FARMACÉUTICO GONZÁLEZ, CARRER 1a

FERNANDO POO, CARRER 3a

FERNANDO GARFELLA, CARRER 3a

FIGUERA, CARRER 3a

FOBIOLER, CARRER 3a

FONT DE LA VILA (SA), CARRER 3a

FONT D’EN XINA (SA), CN 3a

FONT DES BOSC (SA), CN 3a

FONT DES MORES (SA), CN 3a

FONT (SA), CARRER 2a

FONTANELLES (SES), CN 3a

FORMENTERA, CARRER 3a

FRANCA, CARRER 1a

FRANCISCA CAPLLONCH PLOMER, CARRER 1a

FRANCISCA MANDILEGO, CARRER 2a

GABRIEL COVAS ALEMANY, AVINGUDA 1a

GABRIEL ROCA GARCÍAS, AVINGUDA 1a

GALICIA, CARRER 2a

GARBALLO, CARRER 3a

GARDENIA, CARRER 3a

GARROVER, CARRER 3a

GAVINES (DE SES), CARRER 3a

GENERAL PRIM, CARRER 3a

GENERAL WEYLER, PLAÇA 3a

GENERAL BDO. RIERA, CARRER 3a

GERANI, CARRER 3a

GERRET, CARRER 3a

GIRGOLAR (DES), CN 3a

GIRONA, CARRER 3a

GLADIOL, CARRER 3a

GOYA, CARRER 3a

GRANADA, CJ 3a

GRECO (EL), CARRER 3a

GREGAL, CARRER 3a

GRUMER, CARRER 3a

GUIPÚZCOA, CARRER 3a

GUITARRA, CARRER 3a

GUIXERIA (SA), CN 3a

HAVANA (DE L’), CARRER 2a

HERMANOS BARBARA, CARRER 3a

HORTENSIA, CARRER 3a

ESGLÉSIA (DE L’), PLAÇA 1a

INDÚSTRIA, CARRER 3a

ISAAC PERAL, CARRER 1a

JAIME TORTELLA, CARRER 2a

JARDIN, CARRER 3a

JAUME I, AVINGUDA 1a

JOSÉ ENSEÑAT, CARRER 2a

JOAN CARLES I, AVINGUDA 1a

JUAN PAYÉS, CARRER 1a

JUAN RIERA, CARRER 3a

JUPITER, CARRER 3a

LA BALANGUERA, CARRER 2a

LARACHE, CARRER 3a

LEPANTO, CARRER, 1, 2 i 4 1a

LEPANTO, CARRER, la resta 2a

LIBERTAD, CARRER 3a

LLAMPUGA, CARRER 3a

LLAÜT, CARRER 3a

LLEBEIG, CARRER 3a

LLEIDA, CARRER 3a

LLEVANT, CARRER 2a

LLIMONER, CARRER 3a

LLORET DE VISTALEGRE, CARRER 3a

LLOVA (SA), CARRER 2a

LLUNA, CARRER 3a

MADRID, CARRER 3a

MAGRANER, CARRER 3a

MAIOLA (DE SA), CJ 3a

MALEA (SA) 3a

MALLORCA, CARRER 2a

MAR (DEL), CARRER 1a

MATEO BOSCH, AVINGUDA 1a

MATEU PUJOL, CARRER 3a

MAURA, CARRER 2a

MEGALIT, CARRER 1a

MELILLA, CARRER 3a

MENÉNDEZ Y PELAYO, CARRER 2a

MENHIR, CARRER 1a

MENORCA, CARRER 3a

MESTRAL, CARRER 3a

METGE D. GASPAR PUJOL, CARRER 1a

METLERA, CARRER 3a

MIGJORN, CARRER 3a

MIGUEL MONER, PL. 3a

MIMOSA, CARRER, l’1, 2 i 3 1a

MIMOSA, CARRER, la resta 3a

MIRÓ, CARRER 3a

MITJANA, CARRER 2a

MOLINOS (DE LOS), CARRER 3a

MONET, CARRER 3a

MORELLA (DE), CN 3a

MORERA, CARRER 3a

MOSSÈN JOAN ENSENYAT, CARRER 3a

MOSSÈN SEBASTIÀ GRAU, PLAÇA 1a

MUNTANYA, CN 3a

MURADA (SA), CARRER 3a

MURILLO, CARRER 3a

MURTA, CARRER 3a

MUSSOLA, CARRER 3a

NACRA, CARRER 3a

NAVARRA, CARRER 3a

NAVEGANTS (DELS), CN 3a

NAVETA, CARRER 1a

NEPTUNO, CARRER 3a

NORD (DEL), CARRER 3a

NOVA, PL. 1a

OCELLS (DELS), PL. 3a

OLIVERA, CARRER 3a

ORADA, CARRER 3a

ORQUÍDIA, CARRER 3a

PADRE JUAN, CARRER 2a

PADRE PASCUAL, CARRER 2a

PAGELL, CARRER 3a

PALMA, CARRER 2a

PANTALEU, CARRER 2a

PASSARELL, CARRER 3a

PATRONS CRISTINO, PLAÇA 1a

PAU (DE LA), CARRER 3a

PEDRERA (SA), CARRER 3a

PEDRO ANTONIO PUJOL, CARRER 3a

PEDRO FERRER, CARRER 3a

PEGELLIDA, CARRER 3a

PEIX (DES), CARRER 2a

PENYES (SES), CN 3a

PERE SERIOL, CARRER 2a

PESCADORS (DES), CARRER 1a

PI, CARRER 3a

PICAROL, CARRER 3a

PICASSO, CARRER 3a

PINETA (SA), CN 3a

PLA DE SON LLARG, CN 3a

PLANETA (SA), CJ 3a

PLATJA DE SES DONES, PG. 1a

PLATJA GRAN, PG. 1a

PONENT, CARRER 3a

PÒPIA (DE NA), CARRER 3a

PORT (DES), CARRER 1a

PORVENIR, CARRER 3a

POU (DES), PL. 1a

PRAT (DES), CN 3a

PRIMER DE MAIG, PG. 3a

PRUNERA, CARRER 3a

PUIG CORNADOR, CARRER 3a

PUIG DE S’ESPART, CARRER 3a

PUNTA BLANCA (SA), CARRER 2a

PUNTA DE SA GALERA, CN 3a

QUINZE GERMANS, CARRER 2a

RAMAT (DEL), CARRER 1a

RAMON LLULL, CARRER 2a

REBOLLS (DES), CN 3a

RACÓ DES MURTE, CN 3a

RECTOR JOANILLO (DES), CARRER 3a

RECTORIA (SA), CN 3a

RETIRO (DES), CARRER 3a

RETJOLÍ (DES), CN 3a

REVERENDO MATIAS FLEXAS, 2a

RODRÍGUEZ ACOSTA, CARRER, de l’1 al 17 i del 2 al 10 1a

RODRÍGUEZ ACOSTA, CARRER, la resta 2a

ROMANÍ, CARRER 3a

ROPIT, CARRER 3a

ROSSINYOL, CARRER 2a

ROTES DE S’HEREU (SES), CN 3a

SA CLOTA, BO 3a

SALINAR (DES), CN 1a

SALLENT, CARRER 2a

SALUET (DES), CARRER 1a

SAN PEDRO, CARRER 3a

SAN TELMO, AVINGUDA 3a

SANT ANDREU, CARRER 3a

SANT BARTOMEU, CARRER 3a

SANT CARLES, CN 3a

SANT ELM, CTRA. 3a

SANT JOAN, CARRER 3a

SANT JOSEP, CARRER 3a

SERRA DE GARRAFA, CARRER 3a

SERRALET (ES), BO 3a

SEVILLA, CARRER 3a

SÍNIA (SA), CARRER 3a

SIRVIOLA, CARRER 3a

SIURELL, CARRER 3a

SOL, CARRER 3a

SON AVIDALA, CN 3a

SON BOSCH, CARRER 3a

SON CASTELL, CN 3a

SON CURT, CN 3a

SON ENSENYAT VELL, BO 3a

SON ESTEVA, CARRER 2a

SON FORTUNY, CN 3a

SON FUSTER, BO 3a

SON GUIEM, BO 3a

SON JOFRE, BO 3a

SON JUVERA, BO 3a

SON LLUÍS, CARRER 1a

SON MAO, BO 3a

SON MAS, PS 2a

SON MONER, CARRER 2a

SON NADAL, CN 3a

SON ORLANDIS, CN 3a

SON PERICASSES, CN 3a

SON PERPINYÀ, CN 3a

SON PODE, CARRER 3a

SON PRIM, CARRER 1a

SON SAMPOL, CARRER 3a

SON SIMÓ, CN 3a

SON TIO, BO 3a

SON VERÍ, CN 3a

SON VIC, CN 3a

SON XINA, CN 3a

SOR LUQUESIA, CARRER 2a

SORELL, CARRER 3a

SOROLLA, CARRER 3a

TALAIOT 1a

TAMBOR, CARRER 3a

TANASSA (SA), CN 3a

TANQUETA (SA), TR 3a

TÀPIES, CARRER 3a

TARONGER, CARRER 1a

TARRAGONA, CARRER 3a

TAULA, CARRER 1a

TETUAN, CARRER 3a

TEULERA (SA), CR 3a

TINTORERA, CARRER 3a

TOLEDO, PL. 3a

TOMEU MONJO, CARRER 3a

TONYINA, CARRER 3a

TORD, CARRER 3a

TORRE NOVA (SA), CN 3a

TORRE (DE SA), CN 3a

TORRENT DES PONT, CN 3a

TORRENT (DES), CARRER 1a

TORRENTÓ (DES), CN 3a

TRAMUNTANA, CARRER 3a

TRAPA (DE LA), AV 3a

TRAVESSA (SA), CARRER 3a

TRUIOLA (SA), CN 3a

TUDO, CARRER 3a

TULIPA, CARRER 3a

ULLASTRE, CARRER 3a

VALÈNCIA, CARRER 2a

VALLELUZ, CARRER 3a

VAN GOGH, CARRER 3a

VELÁZQUEZ, CARRER 3a

VELL CALA LLAMP, CN de l’1 al 19 i del 2 al 16 1a

VELL CALA LLAMP, CN la resta 3a

VELL DES FAR, CN 1a

VENT (DEL), CARRER 1a

VENTOSA, CARRER 3a

VERDEROL, CARRER 3a

VIDRE, CARRER 3a

VINYA (SA), CN 3a

VINYET (ES, CARRER 3a

VIOLETA, CARRER 1a

VIOLÍ, CARRER 3a

XALOC, CARRER 3a

XIMBOMBA, CARRER 3a

ZORRILA, CARRER 1a

ZURBARÁN, CARRER 3a