Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE CULTURA, PARTICIPACIÓ I ESPORTS

Núm. 12917
Anunci mitjançant el qual es fa pública la dimissió del president, la seva substitució pel tresorer i la modificació de la composició de la Junta Directiva de la Federació Balear d'Esports Aeris corresponent al període 2016-2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D’acord amb l’article 20.4 del Decret 86/2008, d’1 d’agost, pel qual es despleguen i es regulen els processos electorals de les federacions esportives de les Illes Balears, el 21 de juliol de 2016 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la ratificació del president i la composició de la Junta Directiva de la Federació Balear d'Esports Aeris un cop finalitzat el procés electoral corresponent al període 2016-2020.

El 16 d'octubre i el 5 de desembre de 2018 la Federació Balear d'Esports Aeris comunica la dimissió del president, així com la de la vicepresidenta i del secretari d'aquesta entitat, amb data de 30 de desembre de 2017, 30 de desembre de 2017 i 23 de gener de 2018 respectivament.

L’article 27 del Decret 33/2004, de 2 d’abril, regulador de les federacions esportives de les Illes Balears, estableix que el vicepresident substitueix el president en cas d’absència, vacant o malaltia. Si n’hi ha més d’un, la substitució es fa per ordre de nomenament, i en cas d’impossibilitat del vicepresident o dels vicepresidents per ocupar aquest càrrec, el substitueix el membre de la junta directiva de més edat, o bé el que designen els Estatuts.

Aquesta substitució no pot tenir una durada superior a dotze mesos.

És per tot això que el senyor Alfonso Samaniego Gomila, tresorer de la Federació Balear d'Esports Aeris, assumeix les funcions del president des del 2 de gener de 2018 i fins al 31 de desembre de 2018, sens perjudici de la convocatòria d’eleccions a la presidència de la federació fins a l’exhauriment del període 2016-2020.

Així mateix, el senyor Samaniego, en exercici de les funcions de president, comunica el nomenament del senyor Miquel Martí Rosselló com a nou vicepresident, del senyor Germán Ismael Lázaro Serra, com a nou secretari i del senyor Francisco Donaire Pascual com a nou vocal.

L’Assemblea General de la Federació Balear d'Esports Aeris va adoptar, entre d’altres acords, a la sessió extraordinària de 18 de març de 2016 i per tal de dur a terme el procés electoral corresponent al període 2016-2020, que la Junta Directiva seria nomenada pel president. Aquest acord va esser ratificat mitjançant Resolució del director general d’Esports i Joventut de 18 d'abril de 2016.

Així doncs, la composició de la Junta Directiva de la Federació Balear d'Esports Aeris és la següent:

  • Alfonso Samaniego Gomila, tresorer que assumeix les funcions de president
  • Miquel Martí Rosselló, vicepresident
  • Germán Ismael Lázaro Serra, secretari
  • Marco Forjan Palomeque, vocal
  • Francisco Donaire Pascual, vocal

 

Palma a 12 de desembre de 2018

El director general d’Esports i Joventut Carles Gonyalons Sureda