Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 12909
Extracte de la Resolució de 13 de desembre de 2018, del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es convoquen ajudes de minimis, per al foment del sector del trot, corresponents a l’any 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 428833/428835

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris

1. Poden ser beneficiaris de les ajudes que es preveuen al punt 1.1 de l’apartat quart de la convocatòria els titulars de les explotacions ramaderes de les Illes Balears que, en el moment de la finalització del termini de presentació de sol·licituds d’ajuda, compleixin els requisits següents:

a) Ser titular d’una explotació equina inscrita al Registre d’Explotacions Ramaderes (REGA), dedicada a la cria d’equins.

b) Tenir inscrits els cavalls objecte de subvenció al registre principal del llibre genealògic de la raça equina trotador espanyol.

2. Poden ser beneficiaris de les ajudes que es preveuen al punt 1.2 de l’apartat quart de la convocatòria les entitats responsables i encarregades de controlar el dopatge a les carreres de trot de les Illes Balears.

Segon. Finalitat

El foment de la raça equina trotador espanyol.

Tercer. Bases reguladores

Ordre de la consellera d’Agricultura i Pesca, de 10 de març de 2005, per la qual s’estableixen les bases reguladores de les subvencions als sectors agrari i pesquer, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 43, de 17 de març de 2005.

Quart. Crèdit

Es destina un import màxim de setanta mil euros (70.000,00 €), amb possibilitat de ampliació, que serà distribuït en:

• 35.000,00 € per a l'actuació assenyalada al punt 1.1 de l'apartat quart de la convocatòria.

• 35.000,00 € per a l'actuació assenyalada al punt 1.2 de l'apartat quart de la convocatòria.

La convocatòria queda subjecta a la condició suspensiva de l’existència de crèdit adequat i suficient per finançar el compliment de les obligacions generades en els pressuposts del FOGAIBA de l’any 2019.

Cinquè. Import

1. Per a l’actuació que preveu el punt 1.1 de l’apartat quart de la convocatòria, la quantia de l’ajuda serà de 150,00 € per cavall inscrit. La quantia total d’ajudes de minimis no podrà excedir de 15.000,00 € per beneficiari en un període de tres exercicis fiscals.

2. Per a les actuacions que es preveuen al punt 1.2 de l’apartat quart de la convocatòria, la quantia de l’ajuda serà del 100% de les despeses subvencionables. La quantia total d’ajudes de minimis no pot excedir de 200.000,00 € per beneficiari, en un període de tres exercicis fiscals.

 

Sisè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds comença el dia següent a la publicació d’aquest extracte en el BOIB i acaba el 31 de gener de 2019.

 

Palma, 13 de desembre de 2018

El President del FOGAIBA Vicenç Vidal Matas