Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 12905
Departament de Mobilitat. Secció de Transports. Innovacions trarifàries de serveis prestats per l'EMT de Palma sobre gratuïtat de desplaçaments dels residents menosrs de 16 anys, "Palma amb tu" i tarifa pels desplaçaments dels cans

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l’Ajuntament de 29 de novembre de 2018 ha adoptat el següent acord:

1. Establir la gratuïtat dels desplaçaments a totes les línies de l'EMT-Palma, a més dels que ja ostentin  aquest benefici, dels residents a Palma, menors fins a 16 anys inclòs, que portin la targeta ciutadana, donant-li el valor zero al preu d’aquesta tarifa.

2. Establir una  tarifa anomenada “Palma amb tu” de 0.45 € pels desplaçaments en zona urbana i 0.67 € amb origen o destí a l'aeroport, utilitzant la targeta ciutadana, pels  residents a Palma amb edats compreses entre els 16 i els 30 anys, i majors de 45 anys,  aturats de llarga durada, acreditat amb l'informe escaient del SOIB.

3. Establir un  tarifa de 0.30 €, com a bitllet senzill, pels desplaçaments dels cans a les línies de l'EMT autoritzades a aquest efecte, quan aquests desplaçaments no es facin en receptacles idonis d'acord amb el Reglament de transports col·lectius urbans de Palma i complint també  amb els requeriments que l'EMT tingui establerts o aprovats en cada moment sobre aquesta matèria. Llevat de cans pigall en el cas d'invidents que viatjaran gratuïtament.

4. Aquesta decisió adquireix eficàcia des de gener de l'any 2019, sense perjudici de la  publicació al BOIB.

Contra aquest acte administratiu, que exhaureix la via administrativa, es pot presentar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l’ha dictat, d’acord amb l’article 123 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. El termini per interposar-lo és d’un mes comptat des de l’endemà de la publicació. En aquest cas no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que no s’hagi resolt el de reposició. El recurs de reposició potestatiu s’haurà de presentar al Registre General d’aquest Ajuntament o a les dependències a què es refereix l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, abans esmentada, i s’entendrà desestimat  quan no s’hagi resolt i notificat la resolució, en el termini d’un mes, comptat des de l’endemà de la seva interposició, i en aquest cas quedarà expedita la via contenciosa administrativa.

Si no s’utilitza el recurs potestatiu de reposició, es pot interposar directament recurs contenciós administratiu, d’acord amb l’article 123 abans esmentat i el que disposa la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat Contenciós Administratiu o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia, segons les competències determinades pels articles 8 i 10 de la Llei 29/1998, en el termini de dos mesos comptats des de l’endemà de la publicació, tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que es consideri convenient.

   

Palma, 3 de desembre de 2018

El regidor de l’Àrea de Mobilitat

p.d. Decret de batlia núm. 13051, de 05/07/2017

(BOIB núm. 83, de 08/07/2017)

Joan Ferrer Ripoll

p.d. Decret de batlia núm. 10931, de 15/06/2015

(BOIB núm. 92, de 23/06/2015)