Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TERRITORI, ENERGIA I MOBILITAT

Núm. 12898
Resolució de la secretària general de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat de 13 de desembre de 2018, de revocació de les competències delegades en la Direcció General de Transparència i Bon Govern de la Conselleria de Presidència

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant la Resolució de la secretària general de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat de 28 d’agost de 2018 (publicada en el BOIB núm. 109, de 4 de setembre), es varen delegar en la directora general de Transparència i Bon Govern de la Conselleria de Presidència totes les funcions que corresponen a la Secretaria General de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat.

L’article 8.1 de la Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de règim jurídic del sector públic, estableix que la competència és irrenunciable i l’han d’exercir els òrgans administratius que la tenguin atribuïda com a pròpia, excepte en els casos de delegació. I l’article 9.6 d’aquesta Llei preveu que la delegació és revocable en qualsevol moment per l’òrgan que l’hagi conferit.

En el mateix sentit s’expressen els articles 20.1 i 25.2 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, de conformitat amb el que estableix l’article 25.2 de la Llei 3/2003, de 26 de març, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Revocar la delegació de competències de les funcions que corresponen a la Secretaria General de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat feta a favor de la directora general de Transparència i Bon Govern per la Resolució de la secretària general de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat de 28 d’agost de 2018 (publicada en el BOIB núm. 109, de 4 de setembre), que passen a ser assumides novament per la secretària general de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat.

2. Indicar que aquesta Resolució serà efectiva l’endemà d’haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 13 de desembre de 2018

La secretària general

Núria Collado Edo