Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 12891
Constitució d’una borsa de treball de d’arquitectes tècnics – aparelladors de l’ajuntament d’Alcúdia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant  Resolució de Batlia núm. 1.641/2018 de data 11 de desembre de 2018, s’han aprovat la convocatòria i les bases que regiran el procediment selectiu per a la constitució d’una borsa de treball de l’Ajuntament d’Alcúdia d’Arquitecte Tècnic-Aparellador per al nomenament de funcionaris interins.

Cosa que fem pública al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d’anuncis electrònic del lloc web de l’Ajuntament d’Alcúdia (http://www.alcudia.net/ajuntament/ca/), als efectes establerts a l’article 45 de la Llei 39/2.015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Contra l’esmentada resolució, que exhaureix la via administrativa, les/els interessades/ts poden interposar de forma alternativa, els següents recursos: o bé recurs potestatiu de reposició, a interposar davant la Batlia, en el termini d’un mes, comptador des de l’endemà de la notificació de la present resolució, o bé directament recurs contenciós administratiu, a interposar davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l’endemà de la notificació d’aquesta resolució; tot això sense perjudici que els interessats puguin interposar aquells altres recursos que en considerin procedents.

 

Alcúdia, 11 de desembre de 2018

El batle,

Antoni Mir Llabrés

 

BASES ESPECÍFIQUES REGULADORES DEL PROCEDIMENT SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL DE D’ARQUITECTES TÈCNICS – APARELLADORS DE L’AJUNTAMENT D’ALCÚDIA.

PRIMERA. - OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

L’objecte de la present convocatòria és la selecció, mitjançant concurs-oposició, de personal funcionari interí per a la creació d’una borsa de treball d’arquitecte tècnic-aparellador de l’Ajuntament d’Alcúdia.

Escala: Administració Especial. Subescala Tècnica, especialitat arquitectura tècnica - aparellador.

Grup: A, subgrup A2

La borsa de treball tindrà per objecte la cobertura de les circumstàncies que permeten el nomenament de personal funcionari interí per part de l'Ajuntament d'Alcúdia i els seus organismes autònoms dependents, d'acord amb els articles 10 del Real Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, del Text Refòs de l’Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (en endavant EBEP), i 15 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de les Illes Balears (d'ara endavant LFPIB).

Les presents bases defineixen els requisits, proves, mèrits i altres aspectes procedimentals de la selecció, a més de la regulació continguda en l'EBEP i la LFPIB.

En tot el no previst en aquesta normativa, s’aplicarà supletòriament el Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s’aprova el procediment de selecció de funcionaris interins de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la resta de normativa de desenvolupament de la LFPIB.

Les retribucions a percebre a la data de la publicació són de 28.790,85.-€ bruts anuals.

SEGONA. – FUNCIONS

Es desenvoluparan les funcions a l’àrea d’obres pròpies i urbanisme de l’Ajuntament i consistiran en les següents:

  1. Emissió d’informes tècnics per a distints tipus d’expedients administratius:

    1. informes per a contractació d’obres, subministraments i serveis,

    2. tramitació de subvencions,

    3. patrimoni municipal,

    4. responsabilitat patrimonial,

    5. denúncies i peticions ciutadanes, etc.

  2. Redacció de projectes per a l’execució d’obres en edificis i infraestructures municipals

  3. Direcció/ supervisió d’obres: gestió i coordinació, visites d’obra, revisió de certificacions, etc.

  4. Inspecció tècnica en edificis i infraestructures municipals.

  5. Assessorament tècnic a la brigada municipal o altres departaments municipals que ho requereixin

  6. Assistència en sinistres, incendis, estat de runes, etc.

  7. Atenció ciutadana.

  8. Informes tècnics, comunicacions prèvies, projectes d’obra major, llicències de primera ocupació, permisos d’instal·lació amb obra, finals d’obres i certificats urbanístics.

  9. Altres treballs propis de la categoria.

TERCERA. - CONDICIONS DELS ASPIRANTS

Per prendre part en les proves selectives serà necessari reunir les següents condicions:

a) Tenir nacionalitat espanyola o la d’algun Estat membre de la Unió Europea o que, en virtut dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació dels treballadors.

També podran ser admesos el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels estats membres de la Unió Europea, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i els descendents siguin menors de 21 anys o majors d'aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors i al cònjuge sempre que no estiguin separats de dret.

L'aspirant que no tingui la nacionalitat espanyola ha d'acreditar documentalment la seva nacionalitat amb un document vigent i el seu permís de residència i de treball si s'escau.

b) Tenir 16 anys complerts i no haver arribat a l'edat de jubilació forçosa.

c) Estar en possessió del títol d'Arquitecte Tècnic, Aparellador o equivalent. Els/les aspirants estrangers/estrangeres han d'estar en possessió del títol reconegut a Espanya, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent en aquesta matèria.

d) Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l'exercici de les funcions pròpies del lloc de treball convocat, i no patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi el desenvolupament de les corresponents funcions.

e) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que exercien en el cas del personal laboral, en què hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, al seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació pública.

f) Abans de prendre possessió del lloc de treball, l'interessat haurà de fer constar que no està sotmès a cap supòsit d'incompatibilitat establert en la Llei 53/1984 de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques o comprometre en seu cas, a exercir l'oportuna opció en el període de temps que preveu l'article 10 de la disposició legal anterior, i no percebre pensió de jubilació, de retir o d'orfandat.

g) Disposar del carnet de conduir B1 vigent.

El compliment de les condicions i els requisits exigits per poder participar en aquest procés selectiu s'ha de produir en la data d'acabament de presentació de sol・licituds i mantenir-se fins a la formalització del contracte.

QUARTA. - SOL·LICITUDS

1.- Les instàncies per participar en el procés selectiu s'han de formalitzar segons el model que figura en l'Annex II de les presents bases, adreçada al Sr. Batle, i es presentaran en el registre general d'aquest Ajuntament o en altres registres públics habilitats i a les oficines de correus, sempre que es compleixin els requisits que estableixen l'art. 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions publiques i l'art. 31 del Reglament estatal de serveis postals (RD 1829/99).

2.- El termini per a la presentació d'instàncies serà de 15 dies hàbils comptats a partir del següent al de la publicació d'aquestes bases en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Si l'últim dia de l'esmentat termini recaigués en dissabte o dia inhàbil, s'entendrà ampliat al dia hàbil immediat.

3.-A la sol·licitud caldrà adjuntar-hi la següent documentació:

- Fotocopia del DNI, NIE o passaport, o en cas de no tenir la nacionalitat espanyola.

- Carnet de conduir B-1 vigent.

- Fotocopia del títol exigit per prendre part en la convocatòria o resguard d'haver abonat els drets de la seva expedició. En cas de titulacions obtingudes a l'estranger s'hi ha d'adjuntar l'ordre ministerial de reconeixement del títol expedit, de conformitat amb la normativa reguladora de l’homologació de títols i estudis estrangers.

- Currículum vitae acadèmic i professional acompanyat de la documentació acreditativa corresponent als mèrits de la mateixa o superior categoria que han de ser valorats. L’experiència professional quedarà acreditada amb la presentació del certificat de vida laboral expedit per la Seguretat social conjuntament amb els documents que acreditin les funcions desenvolupades (contractes, nomines, certificat de tasques, etc.). En el cas de treballs realitzats a la Administració Publica, serà suficient el certificat de serveis prestats definint les tasques realitzades, expedit per cada administració on s'hagi desenvolupat la feina.

Els serveis prestats per compte pròpia, com a contractista del sector públic, s’acreditarà mitjançant certificat original emès per l’organisme contractant del sector públic, a on constin clarament l’organisme que emet el certificat i l’autoritat que el signa, la identificació de la contractista, l’objecte del contracte, les dates d’inici i de finalització del contracte, el temps expressat en mesos de prestació efectiva del servei, així com les funcions realitzades.

-Els cursos, cursets i jornades que s’al·leguen com a mèrits hauran de ser acreditats mitjançant títols oficials o homologats, fent constar el centre emissor dels mateixos, així com la durada en hores.

-Els documents hauran de ser originals o còpies compulsades. Els mèrits o serveis a tenir en compte estaran referits a la data de publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. No s'admetrà cap documentació referida a mèrits un cop finalitzat el termini de presentació d'instàncies. En cap cas es requerirà documentació o esmena d'errors relativa als mèrits.

- Acreditar els coneixements de llengua catalana corresponents al nivell C1 o superar la prova específica prèvia d’acreditació de coneixements de llengua catalana prevista en el procediment..

4.-Amb la formalització i presentació de la sol・licitud els/les aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que son necessàries per prendre part en la convocatòria i en la resta de la tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent.

CINQUENA. - ADMISSIÓ D'ASPIRANTS

Finalitzat el termini de presentació d'instàncies, el Sr. Batle aprovarà per resolució la relació provisional d'admesos i exclosos, que es publicarà en el Tauler d'anuncis de l'Ajuntament d'Alcúdia i la pàgina web de la Corporació (http://www.alcudia.net/ajuntament), concedint-se un termini de deu dies hàbils per tal que les persones interessades presentin les al·legacions que considerin oportunes o esmenin la seva sol·licitud. Un cop examinades les que s'haguessin presentat, es publicarà la relació definitiva d'admesos a través dels mitjans esmentats. De no presentar cap reclamació es considerarà definitiva la inicialment publicada.

A la mateixa resolució es comunicarà la data d’inici de l’exercici, lloc i hora. Així mateix s’indicarà en la resolució el llistat d’aspirants convocats a la realització de la prova específica de coneixements de llengua catalana, així com la data i hora prevista per a la seva realització.

Les possibles reclamacions o al·legacions, si n’hi haguessin, seran acceptades o rebutjades en la Resolució que aprovi la relació definitiva d’aspirants admesos i exclosos, que es farà pública de la mateixa manera que la relació anterior. Els successius anuncis del procediment selectiu es publicaran al tauler d’anuncis electrònic del lloc web de l’Ajuntament d’Alcúdia (http://www.alcudia.net/ajuntament/ca).

En cas de no produir-se reclamacions a la llista provisional s’entendrà aquesta elevada a definitiva sense necessitat de nova resolució, circumstància que es farà pública al tauler d’anuncis electrònic del lloc web de l’Ajuntament d’Alcúdia

http://www.alcudia.net/ajuntament/ca/), condicionada al resultat de la prova específica de coneixements de llengua catalana, pels aspirants que no acreditin el nivell exigit en la convocatòria.

Una vegada realitzada la prova específica de coneixements de llengua catalana, i efectuada la seva correcció, el Servei de normalització farà públic al tauler d’anuncis electrònic de l’Ajuntament el resultat de la mateixa, amb indicació dels aspirants que han resultat aptes en la prova, atorgant als interessats un termini de tres dies hàbils per tal que puguin formular-ne al·legacions o reclamacions o sol·licitar revisió de l’examen realitzat. En el cas d’existir reclamacions, al·legacions o sol·licituds de revisió, el Servei de normalització, un cop examinades, les resoldrà i en farà públic el resultat al tauler d’anuncis electrònic. Un cop resoltes les al·legacions o revisions, si n’hi hagués, i d’acord amb el seu resultat, l’elevarà al Tribunal qualificador, qui farà públic el resultat definitiu de la prova al tauler d’anuncis electrònic de l’Ajuntament, així com el llistat d’aspirants convocats a la realització de l’exercici de la fase d’oposició.

No s’admetrà a la realització de l’exercici de la fase d’oposició a cap aspirant que no hagi acreditat degudament estar en possessió del nivell de coneixement de llengua catalana requerit en la convocatòria, o que no disposant del nivell de coneixement requerit, no hagi superat la prova específica.

SISENA. - TRIBUNAL QUALIFICADOR

Els membres del tribunal hauran de ser funcionaris de carrera, d'igual o superior categoria, i amb titulació acadèmica d'igual o superior nivell a l'exigida per a l'ingrés en la subescala tècnica corresponent. Estarà format per:

- Una presidenta,  Maria Suau Juan (TAG de l’Ajuntament d’Alcúdia). Suplent, Bartomeu Amengual i Barceló (TAG de l’Ajuntament d’Alcúdia).

- Dos vocals; 1er vocal, Joan Cladera Serra (Arquitecte Tècnic de l’Ajuntament d’Alcúdia) . Suplent, Antoni Ramis Ramos (Arquitecte municipal de l’Ajuntament d’Alcúdia) i 2on vocal i secretari, Joan Seguí Serra (Secretari de l’Ajuntament d’Alcúdia). Suplent, Francesca Palou Cifre (Educadora Social de l’Ajuntament d’Alcúdia)

Hi podrà participar un observador designat per la Junta de Personal que tindrà veu però no vot, les funcions seran observar el bon desenvolupament del procés selectiu.

Cada un dels membres de l'òrgan de selecció tindrà el seu corresponent suplent, per cobrir les possibles absències que es puguin donar.

L'abstenció i la recusació dels membres del tribunal s'ha d'ajustar al que preveuen els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del Sector Públic. El Tribunal no podrà constituir-se ni actuar sense l'assistència de la meitat dels seus membres, ja siguin titulars o suplents, i les decisions s'adoptaran per majoria. Sempre serà necessària la presència del president i del secretari.

El Tribunal podrà disposar la incorporació d'assessors especialistes perquè l'assessori, amb veu i sense vot.

SETENA. - PROCEDIMENT DE SELECCIÓ

El procediment de selecció constarà de dues fases: concurs de mèrits i oposició.

PROGRAMA DEL CONCURS-OPOSICIÓ

FASE OPOSICIÓ.

L’exercici de caràcter obligatori i eliminatori, consistirà a resoldre per escrit un supòsit pràctic, relacionat amb les funcions a desenvolupar establertes en la base segona.

El temps màxim per realitzar aquest exercici serà de dues hores. Aquest exercici es valorarà fins a un màxim de 20 punts, i serà necessari obtenir una qualificació mínima de 10 punts per superar-lo.

Es valorarà la capacitat de raciocini, la correcta interpretació de la normativa aplicable al cas plantejat, l’adequada formulació de conclusions i els coneixements exigits.

FASE DE CONCURS

La fase de concurs no serà eliminatòria i no podrà tenir-se en compte per superar les proves de la fase d'oposició. La puntuació màxima de la fase de concurs serà de 40 punts. La valoració dels mèrits de la fase de concurs s'incorporarà a la puntuació final obtinguda per aquells aspirants que hagin superat les proves selectives eliminatòries, als efectes de determinar la qualificació final dels aspirants i l'ordre de puntuació dels mateixos. Els mèrits al·legats i justificats pels aspirants en la fase de concurs i que el Tribunal valorarà es regiran pel barem següent:

Els mèrits a valorar seran els que es relacionen a continuació:

Experiència professiona

  •  
  • Serveis prestats en una empresa privada exercint funcions de naturalesa o de contingut tècnic anàlogues a les de la plaça convocada: 0,05 punts per mes, fins a un màxim de 10 punts.
  •  
  • Per haver prestat serveis per compte pròpia com a contractista en l’execució d’un contracte de serveis o privat de serveis, o anàleg, amb les entitats del sector públic incloses en l’àmbit subjectiu de la Llei de Contractes del Sector Públic, l’objecte del qual inclogui la realització de funcions de caràcter de naturalesa o contingut tècnic anàlogues a les descrites en la base segona: 0’05 punts per mes de servei prestat.
  •  
  • Serveis prestats en qualsevol administració pública, sempre que es trobin dins l’àmbit d’aplicació de la Llei 70/1978, de reconeixement de serveis previs en l’administració pública, exercint funcions de naturalesa o de contingut tècnic anàlogues a les de la plaça convocada: 0,10 punts per mes, fins a un màxim de 10  punts.

La puntuació màxima d’aquest apartat és de 10 punts

Cursos de formació

Es valorarà la formació específica i relacionada amb les funcions pròpies de la plaça convocada. La valoració d’aquest criteri es du a terme d’acord amb el següent barem:

-Cursos de formació i perfeccionament, jornades o seminaris impartits i/o reconeguts per l’Escola Municipal de Formació, l’Institut Nacional d’Administració Pública (INAP), l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP), l’Administració de l’Estat, l’autonòmica o la local, les organitzacions sindicals signants dels acords de formació continua de les Administracions públiques, les universitats i les escoles tècniques, o els homologats per qualsevol d’aquestes institucions. En aquest apartat s’inclouen els cursos de formació ocupacional impartits o promoguts pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), i per altres entitats o organismes locals, autonòmics o estatals amb competències en matèria de formació ocupacional, fins a un màxim de 10 punts.

-Informàtica, cursos oficialment reconeguts, d’aplicacions o eines informàtiques relacionats amb l’àmbit de les funcions pròpies a desenvolupar, fins un màxim de 3 punts.

-Prevenció i Riscos Laborals: el títol superior en PRL és valorarà en 2 punt i el títol de grau mig de PRL és valorarà en 1 punts, en cas de que es tinguin els 2 títols només és valorarà el superior.

Els cursos poden tenir qualsevol durada. Els crèdits d’aprofitament suposen els d’assistència; és a dir, no són acumulatius l’assistència i l’aprofitament.

No es valoren les assignatures encaminades a obtenir les titulacions acadèmiques.

Aquest apartat serà valorat d'acord amb el següent barem:

a) 0'10 punts per crèdit, equivalent a deu hores de durada, o proporcionalment per a les fraccions d'un crèdit, quan el certificat acrediti l'aprofitament. La puntuació màxima per curs serà d’1 punt. Si el curs no indica la durada es valorarà amb 0’05 punts per curs.

b) 0'05 punts per crèdit, d'acord amb els criteris de la lletra anterior, quan el certificat acrediti l'assistència al curs o no esmenti expressament el caràcter d'assistència o aprofitament. La puntuació màxima per curs serà d’1 punt. Si el curs no indica la durada es valorarà amb 0’025 punts per curs.

c) 0'15 punts per crèdit, d'acord amb els criteris de la lletra a), quan el certificat acrediti la impartició. La participació en un curs pot ser total o parcial. En l'últim cas només es valorarà la part corresponent a les hores impartides. La puntuació màxima per curs serà d’1 punt.

La puntuació màxima d’aquest apartat és de 15 punts

Altres estudis acadèmics universitaris relacionats amb les funcions a desenvolupar

Es valoren, en aquest apartat, les titulacions acadèmiques (inclosos els cursos de postgrau) el caràcter oficial o l’equivalència de les quals tingui reconegut i establert el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports, així com les titulacions universitàries no oficials i els crèdits dels títols propis de postgrau de les universitats espanyoles en la regulació dels ensenyaments propis, que estiguin directament relacionats amb les funcions del lloc de feina objecte de la convocatòria. No pot ser objecte de valoració la titulació acreditada com a requisit per a participar en la convocatòria, ni tampoc els títols de Nivell 3 de Màster del sistema MECES o d’equivalències de titulacions     “pre-Bolònia” que corresponguin a la titulació acreditada com a requisit per a participar en la convocatòria. La valoració com a mèrit d’un títol implica que no es valora el de nivell inferior o el primer cicle que sigui imprescindible per obtenir-lo, excepte pel que fa als títols de postgrau. En cas que es presentin vàries titulacions, no es valoraran aquelles que siguin necessàries per a l’obtenció de la titulació superior, en cas que es presentin ambdues, s’ha de valorar una titulació que forma part d’un nivell o cicle que és un requisit o objecte de valoració.

a. Per titulació acadèmica oficial de nivell 4 ò equivalent del sistema MECES (nivell de Doctor), directament relacionades amb les funcions del lloc de feina (àrea arquitectura, obra pública,  jurídica-administrativa, econòmica, o de gestió i administració pública): 4 punts.

b. Per titulació acadèmica oficial de nivell 3 ò equivalent del sistema MECES (nivell de màster), directament relacionades amb les funcions del lloc de feina (àrea arquitectura, obra pública,  jurídica-administrativa, econòmica, o de gestió i administració pública): 3’5 punts.

c. Per titulació acadèmica oficial de nivell 2 ò equivalent del sistema MECES (nivell de grau), directament relacionades amb les funcions del lloc de feina (àrea arquitectura, obra pública,  jurídica-administrativa, econòmica, o de gestió i administració pública): 3 punts.

d. Per títol propi de postgrau (màster, especialista universitari, expert universitari, i curs d’actualització universitària), que estiguin directament relacionats amb les funcions del lloc de feina (àrea arquitectura, obra pública,  jurídica-administrativa, econòmica, o de gestió i administració pública) es valoren a raó de 0’06 punts per crèdit (equivalent a 10 hores de durada), fins a un màxim de 2’5 punts.

La puntuació màxima d’aquest apartat és de 10 punts

Coneixement de llengua catalana

Es valoraran els certificats expedits o homologats per l’EBAP o la Direcció General de Política Lingüística. El certificat LA que es pot acumular al C2. La puntuació en cada cas serà: 

  • Coneixements superiors (certificat C2): 3 punts
  • Coneixements de llenguatge administratiu (certificat E): 2 punts

La puntuació màxima d’aquest apartat és de 5 punts

Total puntuació fase de concurs: 40 punts

VUITENA. - VALORACIÓ DEL CONCURS-OPOSICIÓ

Un cop acabada la fase d'oposició, el Tribunal passarà a valorar els mèrits adduïts per aquells aspirants que hagin superat la fase de l'oposició, d'acord amb el barem previst en la base setena.

Conclosa la valoració dels mèrits, el Tribunal farà pública en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i la pàgina web de la Corporació les puntuacions atorgades a cada aspirant, desglossant en els tres apartats assenyalats en la base setena. Els interessats podran sol·licitar revisió i/o audiència al tribunal dins els tres dies hàbils següents a aquesta publicació.

La qualificació final vindrà determinada per la suma de les puntuacions obtingudes en els exercicis de la fase d’oposició i dels mèrits valorats en la fase de concurs. En cas d’empat, aquest es resoldrà aplicant la següent graduació:

1) Millor puntuació en la fase d’oposició.

2) Millor puntuació en la fase de concurs.

3) Si persisteix l’empat finalment es procedirà al sorteig.

NOVENA.- RELACIÓ D'APROVATS I CONSTITUCIÓ DE LA BORSA DE TREBALL

Un cop finalitzada la selecció, el tribunal elevarà la seva proposta al Sr. Batle i regidor de personal per resoldre la constitució de la borsa de treball. Els aspirants que conformin la borsa de treball es trobaran a l'espera de ser cridats per l'Ajuntament per ordre de puntuació quan es produeixi la necessitat de nomenament com a funcionari interí.

DESENA. - NOMENAMENTS INTERINS

L'ordre de preferència per efectuar les substitucions o per cobrir places vacants vindrà determinat per l'ordre de puntuació.

Els aspirants que siguin cridats a ocupar interinament un lloc de treball que exigeixi el domini funcional efectiu de la llengua catalana (nivell C1, antic nivell C, de coneixements de la llengua catalana) i no puguin acreditar-ho mitjançant l'aportació d'un certificat oficial expedit per l'Escola Balear d'Administració Pública o expedit o homologat per l'òrgan competent en matèria de política lingüística, romandran a la borsa com a disponibles i sense perdre el seu ordre de prelació, a l'espera d'una nova crida que no exigeixi l'acreditació (interinatges per a execució de programes de caràcter temporal o per excés o acumulació de tasques).

Els aspirants que siguin cridats i donin la seva conformitat al seu nomenament com a funcionari interí en el termini d'un dia hàbil (o dos dies hàbils si la crida es fa així un divendres) hauran de presentar, en el termini de tres dies hàbils comptats des del següent a l'acceptació, la següent documentació:

- Còpia autenticada o fotocòpia compulsada del títol exigit o certificació acadèmica que acrediti que té cursats i aprovats els estudis necessaris per a l'obtenció del títol corresponent, juntament amb el document que acrediti que ha abonat els drets passa la seva expedició.

- Certificat mèdic acreditatiu de posseir la capacitat funcional per al desenvolupament de les funcions corresponents.

- Declaració jurada o promesa que no ha estat separat/a, mitjançant expedient disciplinari, del servei de l'Estat, de les Comunitats Autònomes o de les entitats locals, i que no està inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.

- Certificat oficial expedit per l'Escola Balear d'Administració Pública o expedit o homologat per l'òrgan competent en matèria de política lingüística, que acrediti domini funcional efectiu de la llengua catalana (nivell C1, antic nivell C, de coneixements de la llengua catalana), quan aquest requisit s'exigeixi per a ocupar interinament un determinat lloc de treball.

No podran ser nomenats qui no presentin la documentació en el termini indicat, excepte cas de força major o si es dedueix que no tenen algun dels requisits.

En la resta, el funcionament de la borsa creada es durà a terme de conformitat amb el que preveu l'article 5 del Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma.

La vigència màxima d'aquesta borsa serà de tres anys a comptar de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

ONZENA.- INCIDÈNCIES, PUBLICITAT, RÈGIM NORMATIU I RECURSOS

El Tribunal queda facultat per resoldre els dubtes que es presentin a la interpretació d'aquestes bases i prendre els acords necessaris per al bon ordre d'aquesta convocatòria.

Tots els actes d'aquesta convocatòria que estiguin sotmesos a informació pública seran inserits en el tauler d'edictes i la pàgina web de l'Ajuntament d'Alcúdia (www.alcudia.net), al marge de la seva publicació al BOIB quan sigui preceptiva.

En el no previst en aquestes bases serà d'aplicació la normativa reguladora de funció pública definida en l'article 190 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

La convocatòria de les proves selectives, l'aprovació d'aquestes bases i tots els actes administratius que es derivin podran ser impugnats pels interessats en els casos i forma que estableix la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i procediment administratiu comú.

 

Alcúdia, 10 de desembre de 2018

El Batle

Antoni Mir Llabrés

 

ANNEX II

MODEL D’INSTÀNCIA

Nom__________________­­­­­­­­­­­­­­_________; Primer llinatge_________________________________;

Segon llinatge_______________________; NIE/NIF___________________________________;

Domicili (a efectes de notificació): _________________________________________________;

Localitat:___________________________________________Teléfon:_____________________

La/el sotasignat, major d’edat, davant Vè comparesc i com millor procedeixi,

EXPOSA:

Primer.- Que ha tingut coneixement de la convocatòria mitjançant Resolució de la Batlia núm. 1.641/2018, de data 11 de desembre de 2.018 , del procediment selectiu per a la creació d’una borsa de treball per a cobrir de forma interina el lloc de treball d’Arquitecte Tècnic-Aparellador de l’Ajuntament d’Alcúdia.

Segon.- Que presenta la següent documentació acreditativa del compliment dels requisits per tal de ser admès en la convocatòria, de conformitat amb l’establert a la base tercera:

  1. Fotocòpia compulsada del DNI.

  2. Fotocòpia compulsada de la titulació requerida.

  3. Fotocòpia compulsada, certificat, títol o diploma de coneixement del nivell exigit de la llengua catalana.

Tercer.- Que d’acord amb l’establert a les Bases de la convocatòria, al·lega i acredita els mèrits de la convocatòria mitjançant els documents que a continuació es relacionen per la qual cosa sol·licita li siguin reconeguts:

 

(DOCUMENTACIÓ ADJUNTA ACREDITATIVA DE MÈRITS)

1.-____________________________________________________________________

2.-____________________________________________________________________

3.-____________________________________________________________________

4.-____________________________________________________________________

5.-____________________________________________________________________

6.-____________________________________________________________________

Per tot l’exposat,

SOL·LICITA:

Ser admesa/ès a la convocatòria del procediment selectiu per a la creació d’una borsa de treball per al nomenament de personal funcionari per a cobrir de forma interina el lloc de treball d’Arquitecte Tècnic-Aparellador de l’Ajuntament d’Alcúdia.

Alcúdia, _________ de ________________ de 2.01_

AL SR. BATLE D’ALCÚDIA

De conformitat al que disposen els articles 5 i 6.2 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades personals, s'informa als interessats que les dades personals contingudes en la sol·licitud d'admissió, documentació que s'acompanyi a aquesta o que es generi a resultes d'aquesta convocatòria, són objecte de recollida per al seu tractament única i exclusivament per a l’exercici de funcions pròpies d’aquesta Administració, dins  el present procediment selectiu per a la seva convocatòria, tramitació, qualificació i resolució, per la qual cosa s’informa que les dades s’incorporaran a un fitxer de dades de caràcter personal, del qual és responsable aquest Ajuntament, i que en cas que sigui necessari als efectes de complir amb els principis de publicitat i transparència del procediment, algunes dades personals dels aspirants poden ser publicades en el BOIB o al tauler d’anuncis electrònic de l’Ajuntament. Que en aquest acte l’Ajuntament informa a les interessades/ts del dret de les persones físiques a accedir a les seves dades, a rectificar-les i a cancel•lar-les. Aquests drets podran ser exercits per mitjà d’escrit adreçat al responsable del fitxer a l’adreça postal següent: 07400 – Alcúdia – C/ Major, 9. Que així mateix se m’informa en aquest acte que les dades personals de persones físiques contingudes en la proposició només seran objecte de cessió o comunicació en els casos, condicions, i amb previ compliment dels requisits establerts en la Llei Orgànica de protecció de dades de caràcter personal.

SR. BATLE-PRESIDENT DE L’AJUNTAMENT D’ALCÚDIA