Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SENCELLES

Núm. 12888
Presentació de candidats per a l'elecció de Jutge de Pau Substitut

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vist el que disposa l'art. 11 de la Llei Orgànica del Poder Judicial, així com el Reglament núm. 3/1995, de 7 de Juny, dels Jutges de Paz (acord del Consell General del Poder Judicial de 06.07.1995, BOE núm. 166, de 13-07-1995), RESOLC, formular una pública convocatòria per a la presentació de candidats per a l'elecció de Jutge de Pau substitut.

1.- Termini de presentació de candidats: 15 dies hàbils explicats a partir de l'endemà al de la publicació d'aquest anunci en el BOIB, (fins a les 12 hora.)

2.- La candidatura es formalitzés amb la presentació de la sol·licitud davant la Secretaria de la Corporació.

3.- Els requisits que han de reunir els candidats són:

-Ser espanyol.

-Major d'edat.

-No podran estar culpables en alguna de les causes d'incapacitat o d'incompatibilitat que estableixen els *arts. 303 i 389 de la Llei Orgànica del Poder Judicial (veure annex).

-No estar impedit física o psíquicament per a l'exercici de les funcions judicial.

-No haver estat condemnat per delicte dolós. En cas contrari, aquest impediment cessarà si s'ha obtingut l'absolució o s'hagués dictat l'acte de sobreseïment.

-Gaudir del Ple exercici dels drets civils.

-Residir en la població de Sencelles.

Juntament amb la sol·licitud, els candidats han de presentar un curriculum vitae amb els detalls més significatius del seu perfil personal, acadèmic i professional.

El que es fa públic per a general coneixement.

   

Sencelles, 13 de Desembre del 2018

L'Alcalde,

Joan Carles Verd Cirer

   

ANNEX

LLEI ORGANICA DEL PODER JUDICIAL

Art.303.- Estan incapacitats per a l’ Ingrés en la Carrera Judicial els impedits física o psíquicament per a les funcions judicials; els condemnats per delicte dolós Mentre no hagin obtingut la rehabilitació; els processaments o inculpats per delicte dolós i os que no estén en el ple Exercici de sobre Drets civils.

Art. 389.- El càrrec de Jutge o Magistrat és incompatible:

1º.-Amb l'Exercici de qualsevol altra jurisdicció aliena a la del Poder Judicial.

2º.-Amb qualsevol càrrec d'Elecció popular o designació política de l'estat. Comunitats Autònomes, Províncies i demà Entitats locals i organismes dependents de qualsevol d'ells.

3º.-Amb les ocupacions o càrrecs dotats o retribuïts per l'Administració de l'Estat, les Corts Generals, la Casa Real, Comunitats Autònomes, Províncies, Municipis i qualsevol Entitat, organismes o empreses dependents d'Uns o Unes altres.

4º.-Amb les ocupacions de totes classes en els Tribunals i Jutjats de qualsevol ordre jurisdiccional.

5º.-Amb tota ocupació, càrrec o Professió retribuïda, excepte la docència o recerca jurídica, així com la producció i creació literària, artística, científica i tècnica i les publicacions derivades d'aquella, de Conformitat amb la disposada en la legislació sobre incompatibilitats del personal al Servei de les Administracions Públiques.

6º.-Amb l'Exercici de l'Advocacia i de la Procuraduría.

7º.-Amb tot tipus d'Assessorament jurídic, sigui o no retribuït.

8º.-Amb l'Exercici de tota activitat mercantil, per si o per Un altre.

9º.-Amb les funcions de Director, gerent, administrador, CONSELLER, soci col·lectiu o qualsevol altra que impliqui intervenció directa, administratiu o econòmica en societat o empreses mercantils, públiques o privada, de qualsevol gènere.