Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 12886
Aprovació inicial pressupost i plantilla de personal 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D’acord amb allò que disposen els arts. 112 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les bases del Règim Local, i l’article 169.1 del R.D.L. 2/2004, de 5 de març, text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, es troba en exposició al públic, als efectes d’eventuals reclamacions, el Pressupost General d’aquest Ajuntament amb les corresponents Bases d’Execució, constituït pel Pressupost propi de l’Ajuntament, així com la Plantilla de personal d’aquesta Entitat per l’exercici 2019, aprovats inicialment pel Ple de l’Ajuntament en sessió ordinària celebrada el dia 29 de novembre de 2018.

Els interessats legitimats segons allò disposat a l’article 170.1 del R.D.L. 2/2004, de 5 de març, i pels motius taxativament enumerats en el núm. 2 de l’esmentat article, podran presentar reclamacions amb subjecció als següents tràmits:

a) Termini d’exposició i admissió de reclamacions: Quinze dies hàbils comptadors a partir de l’endemà de la publicació d’aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

b) Oficina a la que ha d’anar dirigit: Registre General, oficines municipals.

c) Òrgan davant el qual es reclama: Ple de l’Ajuntament.

En el supòsit de que no es presenti cap reclamació, l’acord d’aprovació inicial serà elevat a definitiu, sense necessitat d’adoptar nou acord. En cas contrari el Ple disposarà d’un termini d’un mes per resoldre-les.

 

Andratx, 7 de desembre de 2018

La Batlesa

Katia Rouarch